Marktwaarde

Welk salaris verdient een frontend developer?

Als frontend engineer of developer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van de gebruikersinterface van applicaties en websites. Maar weet je ook wat jouw marktwaarde is in termen van salaris en arbeidsvoorwaarden? Door je marktwaarde te kennen, kun je beter onderhandelen over jouw salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

meer verdienen bij team rockstars.

  • Contract voor onbepaalde tijd
  • Bonus
  • Onbeperkt verlof
  • Pensioen

  • Workation

  • Altijd hetzelfde vaste salaris, ook indien geen project

Verdien jij wel genoeg?

JOUW SALARIS ONDER DE LOEP.

Als frontend engineer of developer is het belangrijk om je marktwaarde te kennen. Het bepalen van jouw marktwaarde kan je helpen om je salaris en arbeidsvoorwaarden te optimaliseren en een carrièrepad uit te stippelen dat past bij jouw ambities. Het is daarom belangrijk om op de hoogte te zijn van de salarissen die gangbaar zijn in jouw regio en branche.

Wij helpen je om inzicht in je marktwaarde te krijgen, zodat jij meer kunt verdienen. Wij garanderen je dat dit je gaat helpen om je professionele ontwikkeling te stimuleren en je te concentreren op de belangrijkste doelen voor jouw carrière.

Dus, wil je weten wat je waard bent als Frontend engineer of developer en meer verdienen? Ontdek je marktwaarde en ga slim om met je salarisonderhandelingen.

Frontend engineers

WEET WAT JE WAARD BENT.

Als Frontend Developer is het belangrijk om je marktwaarde te kennen. Het kennen van je marktwaarde stelt je in staat om jezelf te profileren en te onderhandelen over salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Veel Frontend engineers ontdekken na het horen van hun marktwaarde dat ze onderbetaald worden en dat er geen openheid bestaat over de constructie. Ontdek jouw marktwaarde met onze tool en ontvang deze binnen één werkdag op jouw 06-nummer. Indien je dit wenst, verwijderen we jouw nummer naderhand.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 4 - technieken

Met welke technieken werk je?*

Waarom een frontend developer moet weten welk salaris hij/zij kan verdienen.

Het salaris van een frontend engineer is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het bedrijf, de locatie en het niveau van de ervaring en vaardigheden die vereist zijn voor de functie. Zo kunnen frontend engineers in grote bedrijven met complexe interfaces bijvoorbeeld een hoger salaris verdienen dan frontend engineers in kleine bedrijven.

Over het algemeen kan jij als frontend engineer een goed salaris verwachten, omdat het een gewilde en belangrijke vaardigheid is voor bedrijven die afhankelijk zijn van aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke interfaces.

Salarissen van frontend developers zijn de afgelopen jaren gestaag gestegen, vooral vanwege de groeiende vraag naar aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke websites en applicaties. Bovendien wordt de rol van een frontend developer steeds belangrijker in de digitale wereld van vandaag, waarbij gebruikerservaring een essentieel onderdeel is van het succes van een bedrijf.

Door je marktwaarde te kennen en te onderhandelen over salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, kun jij als frontend developer ervoor zorgen dat je wordt beloond naar jouw waarde!

salarisonderhandeling

3 tips voor een topsalaris.

frontend tribe

Bezoek onze frontend tribe

Kennisdeling vinden wij bij Team Rockstars enorm belangrijk. Lees hoe wij dit doen binnen onze Frontend tribe.

frontend tribe

verdien meer dan de rest.

Bij Team Rockstars IT werken we met een 70/30 model. Ook wel bekend als een midlance constructie, of het midlance-model. Omdat wij geloven dat goede prestaties beloond moeten worden, gaat het grootste deel (70%) van de omzet naar degene die echt het verschil maken: wij noemen ze IT-Rockstars!

Binnen deze constructie worden de zekerheden van een vast dienstverband (minimaal maandelijks 55% van je eigen omzet, vergelijkbaar met een marktconform vast salaris) gecombineerd met de vrijheden uit het ZZP’er-bestaan: je kiest je eigen projecten. In de regel gaan software developers er bij Team Rockstars IT 25% tot 40% op vooruit, waarbij ze natuurlijk jaarlijks stappen blijven zetten naarmate hun marktwaarde groeit.

onze 3 peilers

klanten & partners