we take care.

Van hypotheekadvies, een curcus zelf beleggen, een was- en strijkservice, tot aan een barbier en nagelstyliste op het werk. Wij ontzorgen jou tot in de puntjes.

care package op ons kantoor.

maximaal ontzorgt.

Wij trekken alles uit de kast zodat jij een optimale werk/privé balans kunt vinden. Van persoonlijke verzorging en welbeing tot aan de grotere levensbeslissingen zoals het kopen van je eerste huis. Wij staan altijd voor je klaar.

Facts that rock

8,7

Happiness score

Zo hoog scoren wij op werkgeluk

40%

Groeit door binnen de organisatie

eindeloze carriere-paden

< 6%

Laagste verloop in de branche

De vele jubilea spreken boekdelen

pa service

hypotheek-advies.

Krappe markt, overbieden, bezichtigingen.. Duizelt het jou ook allemaal? We’ve got you! Wat ons betreft een no-brainer dat wij hier een speciale Rockstars Hypotheek voor in het leven hebben geroepen. Wat betekent dat voor jou als medewerker?

pa service

zelf beleggen.

Vergeet de staatsloterij, get into Crypto! Een crypto-expert van Team Rockstars geeft jou de handvaten om met meer zelfvertrouwen (te starten met) beleggen. Afhankelijk van de animo gebeurt dit in groepen of individueel.

Het is belangrijk om te onthouden dat beleggen in crypto risico’s met zich meebrengt en dat het belangrijk is om goed onderzoek te doen voordat je investeert. Uiteraard geven wij hierover advies.

pa service

workation.

Een lunchafspraak onder het genot van een échte Italiaanse pasta, een wandeling in de pauze door het historisch centrum of een vrijdagmiddagborrel met uitzicht op de bergen. Het kan!

Wij bieden je de mogelijkheid om te werken in het buitenland in de vorm van een workation: de werkverplichtingen zoals thuis, de omgeving, sfeer en ervaring van een vakantie. We geloven dat dit bijdraagt aan het werkplezier, persoonlijke én professionele ontwikkeling.
Uiteraard helpen wij je bij het samenstellen van jouw workation.

pa service

dating service.

Wij regelen dates voor onze engineers en medewerkers, ja echt. Dit is misschien wel onze meest hartverwarmende PA Service, waar ons team zicht met heel veel liefde achter de schermen voor inzet.

We vragen continu aan onze mensen waar we hen blij mee kunnen maken. In een strategiemeeting kwam, weliswaar als grapje, een aantal keer naar voren dat er behoefte zou zijn aan een datingservice. Why not dachten wij.

pa service

merchandise.

Sinds het ontstaan van Team Rockstars IT pronken we al met onze merchandise. Inmiddels hebben we al aardig wat collecties versleten! En hier zijn we heel erg trots op.

Onze ogen gaan vooral stralen als we zien met hoeveel trots de merchandise wordt gedragen en gebruikt door onze mensen! Dat maakt het elk jaar weer een feestje om een nieuwe collectie te introduceren 🙂

vacatures

 • Regio Arnhem

  In de rol van Sales Manager ben jij commercieel verantwoordelijk voor het rocken van jouw regio en daarmee onderdeel van het regio MT. Je werkt actief samen met de andere MT leden om de regio als geoliede groei machine te laten werken.

 • Regio Amsterdam

  Als Business Unit Manager (of Chapter Chief, zoals wij het intern noemen)  word je verantwoordelijk voor het rocken jouw chapter!  Met je team zorg je ervoor dat jouw poule van (45+) software developers (IT-Rockstars) happy bij onze klanten zit.

 • Regio Landelijk

  Als Principal Consultant is jouw invloed op commercieel en technisch vlak ontzettend groot. Jij staat midden in het verkopen van projecten en het realiseren daarvan. Door jouw liefde voor de techniek en communicatieve vaardigheden zorg je dat we maximaal impact maken bij de klant!

 • Regio Landelijk

  Als Principal Consultant is jouw invloed op commercieel en technisch vlak ontzettend groot. Jij staat midden in het verkopen van projecten en het realiseren daarvan. Door jouw liefde voor de techniek en communicatieve vaardigheden zorg je dat we maximaal impact maken bij de klant!

 • Regio Den Haag

  In deze rol zorg jij als gatekeeper dat enkel de beste IT’ers een exclusieve spot krijgen binnen Team Rockstars IT. In je rol als Lead recruiter empower jij de IT recruiters uit de Randstad en werk je nauw met hen samen.

 • Regio Landelijk

  Ben jij onze nieuwe IT Recruiter, die vanuit enthousiasme, energie en vertrouwen mooie ambities gaat waar maken? Als IT Recruiter focus jij je op het binnen halen, binden en boeien van de beste IT’ers (Software Engineers).

 • Regio Landelijk

  Word jij super enthousiast van ons en wil jij graag mee rocken maar zie jij geen passende vacature open staan? Stuur dan een open sollicitatie.

 • Regio Landelijk

  Als stagiair(e) van de Rockademy krijg je, onder begeleiding, de kans om zelfstandig projecten op te pakken als het gaat om het ontwikkelen en trainen van onze collega’s en Rockstars. Wij willen in alles de ‘wow’ factor opwekken en daar is veel input, ondernemerschap en creativiteit voor nodig.

 • Regio Den Bosch

  Ons Payroll team is continue bezig met het beheren, organiseren en automatiseren van al onze Payroll gerelateerde zaken. Bij deze stage krijg jij de kans om dit team te ondersteunen en projecten op te pakken met de juiste begeleiding.

 • Regio Den Bosch

  Jij zal het Finance team o.a. ondersteunen in het boeken van inkoopfacturen, het boeken van bankmutaties, het opstellen van verkoopfacturen en het debiteurenbeheer. Daarnaast zul je bezig zijn met het controleren van de uren projectadministratie, het ondersteunen van de maandafsluiting ect.

 • Regio Den Bosch

  Samen met de HR Project Coördinator ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het wagenpark (ongeveer 200 auto’s), het equipment van de Rockstars (denk aan aanschaffen en faciliteren van laptops, telefoons en ander hardware) en de administratieve taken die daarbij komen kijken.