de rockstars methode

Ontdek wat het oplevert als je je mensen radicaal op #1 zet.

waarom dit boek?

De rockstars methode Yellow paper

Wat gebeurt er als je je mensen écht op de eerste plaats zet? Leer in deze yellow paper van Laurens Simonse, oprichter van Team Rockstars IT, en Raymond de Looze, mede-oprichter van Double-OO en people strategy expert. De auteurs delen hun persoonlijke verhalen en diepgaand inzicht in hoe Team Rockstars IT georganiseerd is, met talloze voorbeelden. Download nu de gratis yellow paper en ontdek het succes achter Team Rockstars IT.

haal onze kennis in huis

De rockstars methode podcast #3

Generatiekloof overbruggen

De rockstars methode podcast #2

Mens op 1 vs commercieel succes

De rockstars methode podcast #1

Zet je mensen radicaal op 1

laurens simonse

Laurens Simonse, geboren en getogen in Zeeland, heeft zijn unieke flair in het bedrijfsleven gebracht, waarbij hij zijn diepe passie voor ondernemerschap combineert met zijn deskundige kennis van de wereld van technologie en recruitment. Hij is de oprichter van het gerenommeerde Laurens Simonse Groep, ook bekend als LSG, een organisatie die talent en bedrijven samenbrengt om innovatieve oplossingen te creëren die grenzen verleggen en paradigma's verschuiven.

Simonse's filosofie is gebaseerd op mensen en hun potentieel, en hij heeft zichzelf bewezen als een ware leider, die inspireert met zijn onwankelbare inzet voor het faciliteren van groei en het creëren van kansen. Zijn gedrevenheid en vooruitstrevende visie hebben hem geholpen een netwerk van succesvolle bedrijven te bouwen die impact hebben gemaakt in hun respectieve sectoren.

Zijn bijdragen aan de bedrijfswereld hebben niet alleen zakelijk succes opgeleverd, maar ook erkenning van zijn collega's. Hij is een mentor, een visionair, en misschien wel het meest belangrijk, een rolmodel voor jonge ondernemers die de dromen nastreven die hij ooit voor zichzelf had.

raymond de looze

Raymond de Looze (1976) is bedrijfskundige en jurist, die zich na een internationale carrière op het vlak van complexe reorganisaties toelegde op zijn ware passie: people strategy. Over de relatie tussen organisaties en hun mensen, en hun ontwikkeling. Hij daagt met eenvoudige woorden en humor uit tot kritisch zelfonderzoek. Vanuit scherpe observaties confronteert hij soms stevig, maar op een prettige manier.

Hij debuteerde in 2020 met zijn eerste boek over persoonlijke ontwikkeling, DIY Goeroe. Nog geen 10 maanden later werd zijn tweede boek gepubliceerd: Hoe je de beste versie van jezelf wordt – en waarom je dat vooral niet moet willen. In september 2023 verschijnt zijn derde boek, dat hij samen met Laurens Simonse schreef: De Rockstars Methode.

Naast schrijver is hij mede-oprichter van Double-OO, dat organisaties helpt een zo groot mogelijk positieve impact op hun mensen te maken. Hij heeft het bijzondere talent om de harde kant (data, processen, euro’s) en zachte kant (verbinding, vertrouwen, commitment) samen te brengen. In zijn visie zijn beide cruciaal voor een succesvolle, houdbare organisatie die echt impact kan maken op de mensen. Zijn vrije tijd vult hij met sport, koken, theater, muziek en reizen. Hij heeft een voorliefde voor Romaanse talen.

Raymond vetrekt altijd vanuit nieuwsgierigheid. Het verlangen om te ontrafelen hoe een organisatie of mens in elkaar zit. Dat deed hij samen met Laurens ook voor Team Rockstars IT.

Gezien in de media

Contact

Stuur ons een bericht

Kom je er niet uit en zou je graag willen bespreken hoe jij de Rockstars Methode kunt inzetten voor jouw organisatie? Wij helpen je graag.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben een
Naam*