wat betekent werkgeluk voor jou?

Disrupt the world of working with happiness. Dat is de lijfspreuk van het team achter onze geweldige engineers. Alles wat wij doen, staat hiervan in het teken. Wil jij meebouwen bouwen aan ons snelgroeiende bedrijf?

WIE IS TEAM ROCKSTARS IT?

Wij geloven dat tevreden medewerkers niet alleen langer bij je blijven werken, maar ook dat hun prestaties en impact fors toenemen. Onze slogan ‘Happy developers, high impact’ geldt dan ook voor de IT Rockstars persoonlijk, voor de partners en voor ons als bedrijf.

Facts that rock

8,7

Happiness score

Zo hoog scoren wij op werkgeluk

40%

Groeit door binnen de organisatie

eindeloze carriere-paden

< 6%

Laagste verloop in de branche

De vele jubilea spreken boekdelen

we take care package.

Om jou te helpen bij een betere werk en privé balans, hebben wij vele PA Services opgezet. Deze ‘persoonlijke assistentie’ service is er voor jouw welzijn als medewerker van Team Rockstars IT, om jouw werkgeluk een boost te geven. We take care!

autonomie

jij bepaalt.

Wij geloven dat autonomie belangrijk is voor jouw werkgeluk. Daarom krijgen onze medewerkers de vrijheid om hun functie naar eigen inzicht in te vullen, zelf beslissingen te nemen en verantwoordelijkheid te dragen hiervoor. Zo kun jij gemotiveerder, creatiever en meer betrokken zijn bij ons bedrijf en jouw werkzaamheden.

vacatures

 • Regio Amsterdam

  Als Head of Talentmanagement richt jij je op het behalen van de Talentmanagement doelstellingen in jouw regio. Hierbij draag je de verantwoordelijkheid voor de afstemming tussen de landelijke strategie en de specifieke uitdagingen op regionaal niveau.

 • Regio Eindhoven

  Jij wilt je focussen op wat je het allerbeste doet: met jouw uitstekende salesvaardigheden en diepgaande kennis van de IT detachering branche bouw en onderhoud je sterke klantrelaties en haal je met enthousiasme nieuwe klanten binnen.

 • Regio Den Bosch

  Ons finance team is continue bezig met het bewaken, beheren, registreren en organiseren van al onze financiële zaken. In de rol van medewerker finance ga je binnen het finance team met ervaren Financial en Business Controllers aan de slag om ervoor te zorgen dat de organisatie in control blijft.

 • Regio Den Bosch

  Je bent in deze positie verantwoordelijk voor het vormgeven van de technologische toekomst van ons bedrijf en daarmee faciliteer je de kwalitatieve en kwantitatieve groei!

 • Regio Landelijk

  Als Principal Consultant Artificial Intelligence (AI) word jij de kritieke schakel in het aansturen van de ontwikkeling en implementatie van geavanceerde AI-oplossingen voor onze klanten.

 • Regio Landelijk

  Ben jij de DevOps en Cloud-wizard die we zoeken? Team Rockstars IT zoekt een Principal Consultant Cloud/DevOps om ons team te versterken en onze klanten te helpen transformeren.

 • Regio Landelijk

  Bij Team Rockstars IT zoeken we geen gewone consultants; we zoeken een Agile visionair die de wereld van IT-consultancy wil veranderen.

 • Regio Landelijk

  Als Principal Data Consultant loop je voorop in de markt en vind je het gaaf om je opgedane kennis en ervaring te verbinden met onze community, klantuitdagingen en recruitment ambities.

 • Regio Landelijk

  Als Principal Consultant is jouw invloed op commercieel en technisch vlak ontzettend groot. Jij staat midden in het verkopen van projecten en het realiseren daarvan. Door jouw liefde voor de techniek en communicatieve vaardigheden zorg je dat we maximaal impact maken bij de klant!

 • Regio Landelijk

  Ben jij onze nieuwe IT Recruiter, die vanuit enthousiasme, energie en vertrouwen mooie ambities gaat waar maken? Als IT Recruiter focus jij je op het binnen halen, binden en boeien van de beste IT’ers (Software Engineers).

 • Regio Landelijk

  Word jij super enthousiast van ons en wil jij graag mee rocken maar zie jij geen passende vacature open staan? Stuur dan een open sollicitatie.

zelfontwikkeling

boost voor je carrièrepad.

Bij Team Rockstars IT zijn er vele doorgroeimogelijkheden. Of je nu de beste in je vak wil worden, leidinggevende ambities hebt, of een carrièreswitch overweegt. Wij vinden het belangrijk om medewerkers te ondersteunen in hun zelfontwikkeling. Met ons eigen opleidingshuis The Rockademy bieden wij vele trainingen en cursussen aan op het gebied van soft- en hardskills. Daarnaast staan onze huiscoaches Anne & Eline altijd voor jou klaar.

workation

werken vanuit het buitenland.

Geef je productiviteit een boost door te werken vanuit een inspirerende werkomgeving! Een workation is een combinatie van werk en vakantie waarbij je kunt werken vanuit een andere locatie, maar wel met dezelfde werkverplichtingen. Wij helpen je bij het samenstellen van jouw workation zodat je werken kunt combineren met de mogelijkheid om te reizen en nieuwe ervaringen op te doen.

ready to rock?

Ben jij ready om mee te bouwen aan ons snelgroeiende bedrijf? Waar ruimte is voor zelfontwikkeling en daarbij bijdragen aan werkgeluk?