Werken bij Team Rockstars2023-01-27T10:59:32+01:00
join our team

happy developers, high impact

Dat is de lijfspreuk van het team achter onze geweldige developers. Alles wat wij doen, staat in het teken van hun werkgeluk. Wil jij ook mensen gelukkig maken?

join our headquarter

Wat vind jij leuk?

recruitment

Ben jij een echte gatekeeper die developers aan je kan binden? Focus je op het binnen halen, binden en boeien van de beste IT’ers binnen jouw chapter.

sales

Ben jij iemand die zichzelf kwalificeert als een echte go getter: een actief netwerker, target gedreven, een volhouder die nieuwe deuren weet te openen?

HQ Heroes

Regelmatig hebben wij Marketing & Events, HR, Finance, Talent Management, Office of stagefuncties open staan.
Bekijk ze hier allemaal.

Alle vacatures

Wat? Staat jouw vacature er niet tussen? Meld je aan voor onze VIP-lijst!

WHAT WE DO

the team behind the rockstars – what we do

Wij zetten onze IT-Rockstars centraal. Net als bij DJ’s, bands of zangers zorgen wij ervoor dat ze alles hebben wat nodig is om hun beste zelf te zijn. Zo werken wij aan werkgeluk.

For your comfort — We changed the game

cultuur. eens een vriendenclub, altijd een vriendenclub.

Het allerbelangrijkste voor ons? Dat iedereen die bij ons komt werken onze cultuur omarmt. Cultuur is moeilijk te omschrijven, maar loop 1x bij ons binnen en je proeft het meteen.  Onze cultuur is wat ons verbindt en onze kernwaarden staan symbool voor hoe we met elkaar omgaan.

THIS IS HOW WE DO IT

dit is hoe wij geluk op de eerste plaats zetten

Vanuit onze kantoren in Den Bosch en Amsterdam, maar ook vanuit huis werken wij elke dag met veel lol en toewijding aan onze overtuiging dat gelukkige medewerkers de grootste impact maken. Het prachtige team achter onze developers omarmt deze “Rockstar way of working” al sinds 2015.
Wij leggen jou in de watten, zodat jij op je allerbest je werk kunt doen. Personal trainer? Check. Strijk en was-service? Natuurlijk. Vette feestjes en events? No-brainer.

RTL4 nieuws

RTL4 is bij ons langs geweest om onze mede-oprichter Bart Nijskens te interviewen over hoe wij ervoor zorgen dat onze developers ons met een dikke vette 8,9 beoordelen.

Sinds het item op nationale televisie is geweest, krijgen we dagelijks vragen over hoe wij onze visie ‘happy developers, high impact’ tot uiting brengen.

podcast oprichter team rockstars it

van 0 naar 400+ medewerkers in 6 jaar

  • Laurens Simonse is oprichter en eigenaar van Team Rockstars IT. Hij gelooft dat gelukkige medewerkers de grootste impact maken bij bedrijven, ongeacht het type IT-project, de ambitie van de developer en de vraag van de klant. Daarom zet hij zich in voor 100% DevHappiness: happy developers, high impact.

  • In deze aflevering gaat het over mensen om je heen die je een spiegel voorhouden, een branche zoeken die goed draait en weten waar jij en je bedrijf voor staan en dat in echt álles doorvoeren.

  • Natuurlijk gaat het ook over veel meer zaken van het ondernemen: van delegeren tot groeigeld en van de survival bias tot persoonlijk leiderschap.

Ga naar de bovenkant