onze it oplossingen

team as a service

Huur een compleet software development team in voor grote en complexe tech vraagstukken. Een compleet team bestaat uit verschillende specialisten die gezamenlijk aan het project kunnen werken. Dit team bestaat meestal uit een mix van frontend en backend developers, een product owner, een scrummaster en een architect.

waarom je een software engineering team wil inhuren

IN 4 STAPPEN NAAR SAMENWERKING

1.

Afspraak

N.a.v. jouw aanvraag bespreken we de specifieke behoefte aan expertise of extra developers en engineers samen. Welk ervaringsniveau moeten teamleden hebben, wat is het huidige stadium van je development project, wat zijn de top-prioriteit IT-skills?

2.

Voorstellen CV's

N.a.v. de specifieke wensen en eisen voor jouw project stellen wij CV van het team op. Dit biedt waardevolle informatie om een beslissing te nemen over de samenwerking. Zo kun je de kwalificaties, vaardigheden, ervaring en achtergrond van de individuele teamleden evalueren en vergelijken met de vereisten van het project.

3.

Kennismaking

In deze fase kun jij als bedrijf beoordelen of de teamleden passen bij jullie cultuur en werkwijze. Daarnaast krijg je een beter beeld van de capaciteiten en expertise van de individuele teamleden en hun specifieke rollen in het project. Dit helpt bij het plannen en beheren van het project.

4.

Start project

Het team gaat op de afgesproken datum van start. Onze accountmanager houdt ten allen tijden een vinger aan de pols en staat klaar voor al je vragen.

garantie op inzet en motivatie

happy developers

Developers en Engineers van Team Rockstars staan er om bekend de hoogste score op werkgeluk te hebben van Nederland. Een happy developer is een belangrijke troef voor jouw bedrijf en kan bijdragen aan het succes en de groei ervan:

waarom je een development team in wil huren

huur de beste engineers in

Door een compleet team in te huren, kan jouw bedrijf verzekerd zijn van een snelle en effectieve oplossing voor je tech vraagstuk. Elk teamlid heeft zijn of haar eigen expertise en kan bijdragen aan het succes van het project. Het inhuren van een compleet team bespaart ook tijd en geld, omdat het niet nodig is om individuele werknemers te vinden en in dienst te nemen.

Een compleet software development team kan ook voordelen bieden in termen van flexibiliteit. Als het project van omvang of complexiteit verandert, kan het team snel worden aangepast om de nieuwe behoeften van het project aan te passen. Dit geeft jouw bedrijf de mogelijkheid om te reageren op veranderingen in de markt of bij de concurrentie.

Een compleet software development team kan ook een strategische partner zijn voor jouw bedrijf. Het team kan nauw samenwerken met jullie interne werknemers om hun expertise te delen en zo de innovatie binnen het bedrijf te bevorderen.

tech-stack

domeinen

team as a service

vrijblijvende offerte

Indien je meer wil weten over het inhuren van een compleet software development team vul je onderstaand contactformulier in. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op om te kijken welke IT Rockstars het meest geschikt zijn voor jouw uitdaging of project.