Rockstar Tribe

Front-end

Alle interactie met software start of eindigt met de front-end van een systeem. Of dat nu een responsive webapplicatie of een strakke mobiele app is, onze developers begrijpen dat die front-end een onuitwisbare goede indruk op gebruikers moet maken. In de front-end tribe delen we kennis over de nieuwste frameworks en technieken met elkaar.

innovatieve opdrachten

Front-end

Werken als Front-end engineer biedt een unieke kans om de digitale ervaring van de gebruiker te optimaliseren en bij te dragen aan innovatieve projecten die de wereld veranderen.

Heb jij het vermogen om een naadloze gebruikerservaring te creëren? Dit omvat het ontwikkelen van interfaces die gemakkelijk te navigeren zijn, het aanpassen van de lay-out voor verschillende schermformaten en het optimaliseren van de prestaties.

Binnen onze tribe vinden we het belangrijk om onszelf voortdurend te ontwikkelen en uit te dagen. De mogelijkheid om de nieuwste technologieën te gebruiken en deze toe te passen in de praktijk, maakt dat training een vereiste is. Je moet voortdurend op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in de industrie en de beste tools en technologieën kiezen om aan de behoeften van de gebruikers en het bedrijf te voldoen.

Ben jij klaar om samen met ons projecten tot leven te brengen? Dit vereist een hoge mate van samenwerking en communicatie, waarbij je vaak met feedback moet omgaan en oplossingen moet bedenken om problemen op te lossen. Je hebt de vrijheid om deze oplossingen te bedenken en te experimenteren met nieuwe technologieën, waardoor je je eigen vaardigheden en kennis kunt uitbreiden.

Razendsnelle app voor digitale giftcards.

Results met een uniek D ...

Stevige basis voor sportieve startup.

Results en het in kaart ...

Inzichten voor ontwerp IT-architectuur.

Results Met het Bloc pat ...

Schaalbaar hulpplatform voor studenten.

Results met Azure Cogni ...

reviews

Dit zeggen onze
front-end engineers

Ik vind het leuk om als vrouw diversiteit in front-end teams te brengen.
Anja, Front-end developer
Onbeperkt trainingen en certificaten

Kennisdeling bij team rockstars.

Kennisdeling vinden we bij Team Rockstars enorm belangrijk. Dit betekent elkaar leren kennen, leren van elkaar en iedere dag nieuwe dingen ontdekken. Onze Automated Testing Tribe leads zijn de spreekbuis voor de tribe binnen onze organisatie en bezitten alle kennis over het gehele automated testing ecosysteem. Nieuwsgierig hoe je tribe lead kan worden?

Front-end engineers

WEET WAT JE WAARD BENT.

Het kennen van je marktwaarde als front-end developer is belangrijk omdat het je in staat stelt om realistische verwachtingen te hebben van wat je verdient en welke voordelen je kunt behalen, zoals secundaire arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden. Dit betekent dat je jezelf niet onderschat of overschat in termen van salaris en beloningen, wat belangrijk is om tevreden te blijven met je baan en een goede balans te vinden tussen werk en privé.

Veel front-end engineers ontdekken na het horen van hun marktwaarde dat ze onderbetaald worden. Ontdek jouw marktwaarde met onze tool en ontvang deze binnen één werkdag op jouw 06-nummer. Indien je dit wenst, verwijderen we jouw nummer naderhand.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 4 - technieken

Met welke technieken werk je?*
Dedicated front-end & mobile tribe

Onze front-end & mobile tribe leads

klanten & partners

tribes & tech stack

Kennisdeling staat bij Team Rockstars hoog in het vaandel, we willen alle aanwezige IT kennis aan elkaar verbinden. Daarom werken wij in tribes! Maak hieronder een keuze om jouw domein binnen te treden.