Chapter Den Bosch '15

WOON JIJ ALS DEVELOPER IN BRABANT E.O.?

Ahhh Den Bosch. Hier is het bourgondische leven, smul je van bossche bollen van Jan de Groot, vind je Oeteldonk, Jazz in Duketown en theaterfestival boulevard, om maar een paar karakteristieke magneten te noemen. In deze regio combineer je de tech uitdaging met het goede leven. Blijf dus als software developer gewoon lekker in het zuiden wonen. Kom je bijvoorbeeld uit regio Den Bosch, Boxtel, Drunen, Oss, Rosmalen, Veghel, Vught, Waalwijk? Dan kun je met Team Rockstars IT snel aan de slag.

Software engineering in Den Bosch

Als software engineer ben je natuurlijk op zoek naar een uitdagende werkomgeving. En daar zit je in Den Bosch goed. Hier zijn tal van innovatieve bedrijven gevestigd die jouw skills en kennis goed kunnen gebruiken. En als je wilt groeien in je vak, is dit de perfecte plek om te zijn. Je komt hier namelijk in aanraking met allerlei verschillende technologieën en krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen tot een echte expert.

Regio Den Bosch heeft een bijzondere charme die je nergens anders vindt. De smalle straatjes, oude gebouwen en gezellige terrasjes maken het een geweldige plek om te wonen en te werken. Het is niet voor niets dat het hier ‘s-Hertogenbosch heet, want je voelt je hier als een koning te rijk.

Maar er is meer. Den Bosch staat ook bekend om haar bourgondische levensstijl. Het is de perfecte stad om lekker te eten en drinken na een dag hard werken. Of om tijdens de lunch een heerlijk Bossche bol te scoren. En laten we eerlijk zijn, onze Rockstars genieten op onze vele evenementen en uitstapjes met grote regelmaat van deze bourgondische lifestyle!

reviews

Wat zeggen onze rockstars?

Software developer Sven Klaassen Bol is werkzaam voor Team Rockstars IT

Tijdens het boulderen met ons chapter heb ik collega’s veel beter leren kennen!

Sven, Software developer
Bart Kardol is software developer bij Team Rockstars IT

Samen met Rockstar-collega Lars is het nooit saai op ons Essent project in Den Bosch

Bart, Software developer
jacob duijzer software developer bij Team Rockstars IT

Hier krijg ik het gevoel dat ik een team van coaches om me heen heb die helpen het beste uit mezelf te halen!

Jacob, Software developer
Teun Willems software developer van team rockstars it

Met hulp van Rockstars kocht ik mijn eerste huis in Veghel!

Teun, Software developer
haal het beste uit jouw carrière

Craft your career.

Geen carrière pad is hetzelfde. Daarom bieden wij jobcrafting aan, wat inhoudt dat jij jouw carrière bij ons zelf kan vormgeven. Wij geloven in de kracht van kennis, talent en persoonlijkheid, en daarom hebben wij ons eigen ontwikkelprogramma, genaamd Rockademy.

Engineer

WEET WAT JE WAARD BENT.

Als je als software engineer in Den Bosch werkt, is het ook belangrijk om je marktwaarde te kennen, want het kan je heel wat voordelen opleveren. Zo kun je bijvoorbeeld onderhandelen over je salaris of secundaire arbeidsvoorwaarden. En als je weet wat jouw waarde is, kun je ook gerichter zoeken naar bedrijven die bij jou passen.

Vul de tool in om erachter te komen welk salaris jij als software engineer zou moeten krijgen. Je ontvangt je marktwaarde van ons binnen één werkdag op het door jouw opgegeven 06-nummer. Indien je dit wenst, verwijderen we jouw nummer naderhand.

Benieuwd of jij meer zou moeten verdienen? Wij gaan dit voor je uitzoeken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 4 - technieken

Met welke technieken werk je?*
Meer verdienen met het

70/30 model

Werken in het 70/30 model van Team Rockstars IT betekent dat je geen risico loopt. Je krijgt direct een vast contract en je krijgt altijd hetzelfde vaste salaris, ook als je even geen opdracht hebt.

Jouw vaste salaris groeit jaarlijks mee met je uurtarief. Naast het vaste deel ga je ook een variabel salaris verdienen. Dit is het verschil tussen de vaste opbrengsten die je krijgt en jouw totale 70% omzet.

onze events in jouw regio

Ontdek welke tech- en social events er bij jou in de buurt worden georganiseerd.

EEN AANTAL KLANTEN UIT CHAPTER DEN BOSCH

Thuishonk Den Bosch

Rockstars headquarters
Lekkerbeetjesstraat 8
5211AL Den Bosch