Welkom in
tech heaven

Goed, beter, best, IT Rockstar. Voel jij je als engineer aangesproken als het gaat om de beste tech experts van Nederland? Dankzij onze 3 pijlers is de DevHappiness score voor onze 400+ developers en engineers sky-high 8,7.

Keuzevrijheid & begeleiding

maatwerk carriere als IT-Rockstar

De invulling van de term ‘IT-Rockstar’ is afhankelijk van jouw ambitie. De allerbeste software engineer, een java champion, een principal consultant of special agent: jullie staan voor ons op plek 1 en worden daarom behandeld als echte rocksterren. En ohja, iedereen herkent je aan de onmiskenbare Rockstar-merchandise 😉

Facts that rock

500+

Happy engineers

8,9 werkgeluk

Onze IT Rockstars beoordelen hun werkgeluk het allerhoogste vergeleken met vakgenoten in Nederland.

50+

Women in tech

She's an IT Rockstar

Wij zetten ons volledig in om steeds meer vrouwelijke engineers te enthousiasmeren voor het vak.

120+

Events per jaar

Heartbeat

Sharing is caring. Onze events zijn de slagader van de organisatie. Alles waar wij voor staan en de unieke cultuur die daarbij hoort proef je in elk event!

Rockstar Community

tech tribes & regio hubs

Binnen Team Rockstars IT hebben we onze tech stack verdeeld in tribes. Automated Testing, Cloud & DevOps, Frontend & Mobile, Java, Microsoft, Agile en Data. Een IT Rockstar sluit dus aan bij een community waar kennisdeling centraal staat.

Daarnaast zijn we allemaal verdeeld over regionale hubs, zodat je dichtbij huis, met streekgenoten kunt samenwerken op projecten. Resultaat? Weinig reistijd. Dus 100% focus op impact.

reviews

Wat zeggen onze rockstars?

‘ALS CLOUD CONSULTANT BRENG IK BEDRIJVEN NAAR GROTERE HOOGTES’
Lindy, Cloud engineer

‘Met 70 Rockstar collega’s op Wintersport in Gerlos was geweldig!’

Max, Cloud engineer
fairness & transparantie

70/30 model

Werken in het 70/30 model van Team Rockstars IT betekent dat je geen risico loopt. Je krijgt direct een vast contract en je krijgt altijd hetzelfde vaste salaris, ook als je even geen opdracht hebt.

Jouw vaste salaris groeit jaarlijks mee met je uurtarief. Naast het vaste deel ga je ook een variabel salaris verdienen. Dit is het verschil tussen de vaste opbrengsten die je krijgt en jouw totale 70% omzet.

Rockstars

Projecten

IT Rockstars maken impact op projecten bij klanten door heel Nederland. Dit is waar het allemaal om draait. Onze Rockstars vertellen zelf over hun projecten bij onderstaande klanten.

IT-rockstar

She’s an IT Rockstar

Team Rockstars IT vindt diversiteit op de werkvloer belangrijk, omdat dit zorgt voor betere prestaties en een betere werksfeer. De balans tussen vrouwelijke en mannelijke developers is in Nederland helaas echt scheef. Wat kunnen we doen om de tech-wereld aantrekkelijker te maken voor vrouwen, zodat nog meer vrouwen kunnen zeggen: I’m an IT Rockstar!

Life after reaching PSM 3 – What’s next?

Couple of weeks ago, aft ...

FOSDEM 2024: Key take-aways from two Rockstars

In the first weekend of ...

Insights from AWS re:Invent 2023: Building Robust Architectures

After diving into the se ...

Tijd Voor Verandering Met De Lukashian Kalender

Welkom in de wereld van ...

tribes & tech stack

Kennisdeling staat bij Team Rockstars hoog in het vaandel, we willen alle aanwezige IT kennis aan elkaar verbinden. Daarom werken wij in tribes! Maak hieronder een keuze om jouw domein binnen te treden.

tech podcasts

Een 5-delige interview serie waarin de techniek en de ervaring van 5 IT-Rockstars centraal staat. Het leek de huiscoaches van ons bedrijf een goed idee om het interview stokje door te geven aan iemand die veel kaas heeft gegeten van de techniek. Niemand minder dan onze eigen Pascal Quist is de host van deze show!