Chapter Rotterdam

WOON JIJ ALS DEVELOPER TEN WESTEN VAN DE RANDSTAD?

In chapter Rotterdam combineren we een no-nonsense werkmentaliteit met de unieke Rotterdamse cultuur. Met opdrachtgevers zoals Eneco, Litebit en Greenchoice staat innovatie altijd voorop en zorgen we er voor dat onze marktwaarde in de regio altijd het beste van het beste is. Kom jij bijvoorbeeld uit Rotterdam, Gouda, Schiedam, Dordrecht, Maasvlakte of Gorinchem? Dan kun je in ons chapter snel aan de slag!

Software engineering in rotterdam

Rotterdam, stad van de hardwerkende havenarbeiders en nuchtere Rotterdammers. Hier wordt niet gepraat, maar gedaan. En dat is precies wat software engineers nodig hebben. Geen poespas, maar gewoon keihard werken aan innovatieve projecten.

In Rotterdam vind je een bloeiende tech community met bedrijven alsLitebit, Eneco en Greenchoice. Geen gebrek aan uitdagingen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen als software engineer.

Dus, waar wacht je nog op? Kom naar Rotterdam en word onderdeel van ons chapter van harde werkers en innovators.

reviews

Wat zeggen onze rockstars?

Anja is software developer bij Team Rockstars IT

Team Rockstars IT zet haar developers op een heel unieke en persoonlijke manier op 1!

Anja, Software developer
haal het beste uit jouw carrière

Craft your career.

Geen carrière pad is hetzelfde. Daarom bieden wij jobcrafting aan, wat inhoudt dat jij jouw carrière bij ons zelf kan vormgeven. Wij geloven in de kracht van kennis, talent en persoonlijkheid, en daarom hebben wij ons eigen ontwikkelprogramma, genaamd Rockademy.

Engineers

WEET WAT JE WAARD BENT.

Als developer is het belangrijk om je marktwaarde te kennen. In Rotterdam is de markt sterk en zijn de salarissen competitief. Maar belangrijker nog, als je weet wat jouw waarde is, sta je sterker in onderhandelingen over flexibele werktijden, meer vakantie of het werken aan uitdagende projecten die jouw hart sneller doen kloppen.

Vul de tool in om erachter te komen welk salaris jij als software engineers zou moeten krijgen. Je ontvangt je marktwaarde van ons binnen één werkdag op het door jouw opgegeven 06-nummer. Indien je dit wenst, verwijderen we jouw nummer naderhand.

Benieuwd of jij meer zou moeten verdienen? Wij gaan dit voor je uitzoeken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 4 - technieken

Met welke technieken werk je?*
Meer verdienen met het

70/30 model

Werken in het 70/30 model van Team Rockstars IT betekent dat je geen risico loopt. Je krijgt direct een vast contract en je krijgt altijd hetzelfde vaste salaris, ook als je even geen opdracht hebt.

Jouw vaste salaris groeit jaarlijks mee met je uurtarief. Naast het vaste deel ga je ook een variabel salaris verdienen. Dit is het verschil tussen de vaste opbrengsten die je krijgt en jouw totale 70% omzet.

onze events in jouw regio

Ontdek welke tech- en social events er bij jou in de buurt worden georganiseerd.

EEN AANTAL KLANTEN UIT CHAPTER rotterdam

Kantoor Rotterdam

Groothandelsgebouwen N.V.
Stationsplein 45, 3013 AK
Rotterdam