Rockstar Tribe

DATA

Als data engineer bij Team Rockstars krijg je de kans om jezelf voortdurend te ontwikkelen en bij te dragen aan innovatieve projecten die de wereld veranderen. Je ondersteunt organisaties in hun ambities om de volgende fase in te gaan als het gaat om data gedreven werken.

innovatieve opdrachten

IT’S ALL ABOUT THE DATA

Een van de belangrijkste verantwoordelijkheden van een data engineer is de mogelijkheid om enorme hoeveelheden gegevens om te zetten in waardevolle inzichten voor bedrijven. Zo kun jij patronen en trends ontdekken die bedrijven kunnen helpen hun processen te optimaliseren, hun klanten beter te begrijpen en hun strategieën te verbeteren.

Als data engineer is de constante uitdaging en het leren van nieuwe vaardigheden misschien wel het leukste van het hele speelveld. Data engineering is namelijk voortdurend in beweging, met nieuwe technologieën en tools die op de markt komen. Als data engineer moet je op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen en de juiste technologie kiezen om aan de behoeften van het bedrijf te voldoen.

Als Data Engineer bij Team Rockstars werk je op projecten samen met andere technische experts en teams, zoals data scientists en business analysts, om gegevens te verzamelen en te analyseren en om oplossingen te ontwikkelen die bedrijfsresultaten opleveren. Goede samenwerking, communicatie en teamwerkvaardigheden zijn essentieel voor succes!

Ontgrendel Je Data Mogelijkheden met Graph Databases

Wist je dat de meeste be ...

reviews

Dit zeggen onze
data engineers

Bij ASML werk in momenteel aan een machine data project.
Nangialai, Data Engineer

Wat Data voor mij zo leuk maakt is inzicht in wat echt belangrijk is voor een bedrijf!

Ahmed, Data Engineer
Onbeperkt trainingen en certificaten

Kennisdeling bij team rockstars.

Kennisdeling vinden we bij Team Rockstars enorm belangrijk. Dit betekent elkaar leren kennen, leren van elkaar en iedere dag nieuwe dingen ontdekken. Onze Automated Testing Tribe leads zijn de spreekbuis voor de tribe binnen onze organisatie en bezitten alle kennis over het gehele automated testing ecosysteem. Nieuwsgierig hoe je tribe lead kan worden?

Data engineers

WEET WAT JE WAARD BENT.

De vraag naar data engineers blijft toenemen en bedrijven zijn bereid om aanzienlijke bedragen te betalen voor ervaren en gekwalificeerde professionals. Door je marktwaarde te kennen, kun je ervoor zorgen dat je salaris en voordelen in lijn zijn met wat andere bedrijven aanbieden. Als je niet op de hoogte bent van je marktwaarde, loop je het risico onderbetaald te worden of kansen te missen om je carrière te bevorderen.

Ontdek jouw marktwaarde met onze tool en ontvang deze binnen één werkdag op jouw 06-nummer. Indien je dit wenst, verwijderen we jouw nummer naderhand.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 4 - technieken

Met welke technieken werk je?*

klanten & partners

tribes & tech stack

Kennisdeling staat bij Team Rockstars hoog in het vaandel, we willen alle aanwezige IT kennis aan elkaar verbinden. Daarom werken wij in tribes! Maak hieronder een keuze om jouw domein binnen te treden.