WELK SALARIS VERDIENT EEN SOFTWARE engineer?

Ben jij een software developer en wil jij weten hoeveel salaris je zou moeten verdienen op basis van jouw leeftijd, IT-ervaring en opleiding? Wij geven je inzicht in jouw marktwaarde.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 4 - technieken

Met welke technieken werk je?*
Engineers

Bereken je marktwaarde.

Door te weten wat je marktwaarde is, kun je ervoor zorgen dat je eerlijk wordt gecompenseerd voor je werk en dat je de juiste stappen neemt om je loopbaan te ontwikkelen. Door je marktwaarde te begrijpen, kun je beter onderhandelen over salaris en arbeidsvoorwaarden wanneer je van baan verandert of een promotie aanvraagt bij je huidige werkgever.

Vul de tool in om erachter te komen welk salaris jij als software engineer zou moeten krijgen. Of je nu een Java, .NET, Frontend, DevOps, Cloud, Test Automation of Data engineer bent, wij nemen je graag mee in onze schatting van jouw waarde. Aan de hand van jouw ervaring, stack en interesses geven wij een schatting door middel van onze ruime ervaring met diverse klanten in verschillende sectoren!

Je ontvangt jouw persoonlijke marktwaarde van ons binnen één werkdag op het door jouw opgegeven 06-nummer. Indien je dit wenst, verwijderen we jouw nummer naderhand.

waarom je moet weten wat je waard bent.

HOE VERGROOT JE JOUW WAARDE BINNEN DE IT-SECTOR?

Binnen de IT-sector heb je veel verschillende carrièrepaden die je kunt bewandelen. Je kunt specialist worden binnen je stack, doorgroeien naar team lead, je ontwikkelen tot architect of meer de business kant op als Scrummaster of Product Owner. Keuze genoeg dus, maar hoe zorg je dat je relevant blijft op de markt?

Eén manier om relevant te blijven is door in de detachering te werken: je krijgt veel verschillende werkomgevingen te zien, werkt met veel mensen samen en leert culturen binnen organisaties kennen. Hierdoor leer je niet alleen jezelf beter kennen (welke organisaties liggen me, binnen wat voor soort team functioneer ik het beste), maar kun je ook sneller van meerwaarde zijn binnen je werk.

Een andere manier om je marktwaarde te verhogen is door certificaten te behalen. Vanzelfsprekend verschilt dit per vakgebied, maar certificeringen tonen aan dat je een zeker niveau hebt op het gebied van bijvoorbeeld Azure, AWS of Java. Ook kunnen trainingen en certificeringen je helpen om richting Architect of Scrummaster te bewegen.

Meer over onze carrierepaden >>

Verdien meer dan de rest.

Bij Team Rockstars IT werken we met een 70/30 model. Ook wel bekend als een midlance constructie, of het midlance-model. Omdat wij geloven dat goede prestaties beloond moeten worden, gaat het grootste deel (70%) van de omzet naar degene die echt het verschil maken: onze IT-Rockstars!

Binnen deze constructie worden de zekerheden van een vast dienstverband (minimaal maandelijks 55% van je eigen omzet, vergelijkbaar met een marktconform vast salaris) gecombineerd met de vrijheden uit het ZZP’er-bestaan: je kiest je eigen projecten. In de regel gaan software engineers er bij Team Rockstars IT 25% tot 40% op vooruit, waarbij ze natuurlijk jaarlijks stappen blijven zetten naarmate hun marktwaarde groeit.

Waarom zou je jouw gegevens bij ons achterlaten? Wij kunnen een realistisch beeld schetsen van het salaris dat je zou mogen verdienen met jouw ervaringsjaren.

Meer over ons 70/30 werkmodel >>

Midlance, 70/30 en detachering: de verschillen

Waarom kiezen zoveel IT- ...

reviews

Wat zeggen onze rockstars?

Werken bij Team Rockstars biedt carrière-autonomie, fantastische evenementen en een gepassioneerde IT-community.
Brian, Software Engineer
Mitchel Nijdam is software developer bij Team Rockstars IT

Door het geven van pizzasessies bij Team Rockstars IT kan ik anderen helpen.

Mitchel, Software engineer
Raymond Phua werkt voor Team Rockstars IT

Ik heb nee kunnen zeggen tegen opdrachten tot dat er één was die echt bij me past! Rockstar op #1!

Raymond, Software Engineer

Mijn software bereikt honderden duizenden gebruikers wereldwijd.

Mark, Special Agent | Solution architect

Rockstars denkt altijd goed mee over welke kant ik op wil in mijn werk.

Timo, Software engineer

Het is verfrissend om voor Team Rockstars te werken, omdat ze de werknemer echt op de eerste plaats zetten.

André, Software engineer