onze it oplossingen

consultancy

Haal gespecialiseerde kennis en ervaring in huis door een consultant van Team Rockstars in te huren. Onze tech expert biedt oplossingen voor specifieke cloud-, data-, of software engineering vraagstukken.

waarom je een consultant zou willen inhuren

IN 4 STAPPEN NAAR SAMENWERKING

1.

Afspraak
N.a.v. jouw aanvraag bespreken we de specifieke behoefte aan expertise samen. Welke domeinkennis moet de senior consultant hebben, welk tech vraagstuk moet beantwoord worden,  wat is het huidige stadium van je project?

2.

Voorstellen CV's
N.a.v. de specifieke wensen en eisen voor jouw project sturen wij het CV van de best passende consultant toe. Dit biedt waardevolle informatie om een beslissing te nemen over de samenwerking. Zo kun je de kwalificaties, vaardigheden, ervaring en achtergrond van de tech expert evalueren en vergelijken met de vereisten van het project.

3.

Kennismaking

In deze fase kun jij als bedrijf beoordelen of onze IT Rockstar consultant past bij jullie cultuur en werkwijze. Daarnaast krijg je een beter beeld van de capaciteiten en expertise van onze expert. Dit helpt bij het plannen en beheren van het project.

4.

Start samenwerking

De consultant gaat aan de slag met jullie tech vraagstuk. Onze accountmanager houdt ten allen tijden een vinger aan de pols en staat klaar voor al je vragen.

garantie op inzet en motivatie

happy consultants

Developers en Engineers van Team Rockstars staan er om bekend de hoogste score op werkgeluk te hebben van Nederland. Een consultant is een belangrijke troef voor jouw bedrijf en kan bijdragen aan het succes en de groei ervan:

waarom je een ervaren consultant wil inhuren

huur de beste consultants in

Onze ervaren software engineering consultants kunnen bestaande systemen evalueren en verbeteren. Heb je behoefte aan nieuwe technologieën dan introduceren zij deze met veel toewijding om de productiviteit te verhogen.

Consultants van Team Rockstars IT dragen bij aan de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten en helpen bij het opzetten van een solide software-infrastructuur voor toekomstige groei en innovatie. Of het nu gaat om cloud- data- of software vraagstukken, investeer in de toekomst van je bedrijf met onze experts.

tech-stack

domeinen

inhuren consultant

vrijblijvende offerte

Indien je meer wil weten over het inhuren van de expertise van onze consultants vul je onderstaand contactformulier in. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op om te kijken welke IT Rockstar het meest geschikt is voor jouw uitdaging of project.