Rockstar Tribe

Test Automation

Geautomatiseerd testen is een voorwaarde voor Rocksolid software. Het herhaalbaar kunnen testen is naast software kwaliteit ook heel belangrijk voor je time to market. In één klik naar productie kunnen, wie wil dat nou niet? Maar wat is daar voor nodig en hoe richt je dat allemaal in? Welkom in de automated testing tribe!

innovatieve opdrachten

automated testing

Werken als test automation engineer aan innovatieve opdrachten is als spelen met het nieuwste speelgoed. Maar het brengt ook uitdagingen met zich mee, zoals het omgaan met onvoorspelbare softwarefouten en het vinden van de beste manier om de software te testen en te verbeteren. Als test automation engineer moet je dus een kritische en creatieve geest hebben en goed kunnen samenwerken met andere teamleden. Het kan soms een uitdagende taak zijn, maar het is ook een enorm gave ervaring om bij te dragen aan de ontwikkeling van nieuwe technologieën die de wereld veranderen.

Razendsnelle app voor digitale giftcards.

Results met een uniek D ...

Stevige basis voor sportieve startup.

Results en het in kaart ...

Inzichten voor ontwerp IT-architectuur.

Results Met het Bloc pat ...

Schaalbaar hulpplatform voor studenten.

Results met Azure Cogni ...

reviews

Dit zeggen onze
test engineers

Oscar van der Leij, Solutions architect bij Team Rockstars IT

Ik zit op project bij VodafoneZiggo en werk aan uitdagende test automation vraagstukken

Oscar, Special agent | Solutions architect
Jesse Straatman is Automated Tester bij Team Rockstars IT

Ik wil elke dag met code bezig zijn, maar op feestjes van Rockstars IT ben ik de last man standing!

Jesse, Automated tester
Onbeperkt trainingen en certificaten

Kennisdeling bij team rockstars.

Kennisdeling vinden we bij Team Rockstars enorm belangrijk. Dit betekent elkaar leren kennen, leren van elkaar en iedere dag nieuwe dingen ontdekken. Onze Automated Testing Tribe leads zijn de spreekbuis voor de tribe binnen onze organisatie en bezitten alle kennis over het gehele automated testing ecosysteem. Nieuwsgierig hoe je tribe lead kan worden?

  • Life after reaching PSM 3 – What’s next?

Test automation engineers

WEET WAT JE WAARD BENT.

Als Test Automation Engineer is het belangrijk om je marktwaarde te kennen. Wij geloven dat het kennen van je marktwaarde je in staat stelt om jezelf te profileren en te onderhandelen over salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Veel Automated test engineers ontdekken na het horen van hun marktwaarde dat ze onderbetaald worden en dat er geen openheid bestaat over de constructie. Ontdek jouw marktwaarde met onze tool en ontvang deze binnen één werkdag op jouw 06-nummer. Indien je dit wenst, verwijderen we jouw nummer naderhand.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 4 - technieken

Met welke technieken werk je?*
Dedicated test automation tribe

Onze automated testing tribe leads

klanten & partners

tribes & tech stack

Kennisdeling staat bij Team Rockstars hoog in het vaandel, we willen alle aanwezige IT kennis aan elkaar verbinden. Daarom werken wij in tribes! Maak hieronder een keuze om jouw domein binnen te treden.