Chapter Den Haag

WOON JIJ ALS DEVELOPER in den haag e.o.?

Wonen in Den Haag e.o. is wonen in het hart van innovatie en technologie. En daar wil jij als developer of engineer dus ook graag opdrachten doen. Kom jij uit Den Haag of omgeving? Dan kun je met Team Rockstars IT in dit Chapter snel aan de slag.

Software engineering in Den Haag

Den Haag, de plek waar de zee en de stad samenkomen. Een plek die bekend staat om haar karakteristieke uitstraling en eigenwijze mentaliteit. En als je als software engineer op zoek bent naar een plek om te wonen en werken waar je kunt genieten van het beste van beide werelden, dan zit je hier goed!

Hier in Den Haag vind je een bruisende software engineering branche, met bedrijven die vooroplopen in innovatie en technologie. Maar wat deze regio echt uniek maakt, is de Haagse vibe die overal voelbaar is. Het is een vibe die wordt gekenmerkt door nuchterheid, directheid en humor. Zoals de Hagenezen zelf zeggen: “Nie lulle maar poetsen”. En dat is precies wat software engineers hier doen. Ze zijn niet bang om de handen uit de mouwen te steken en hard te werken om de beste resultaten te bereiken.

Maar dat harde werken betekent niet dat er geen tijd is voor ontspanning en plezier. In regio Den Haag zijn er tal van mogelijkheden om te genieten van het mooie leven. Van het prachtige strand tot aan de gezellige terrasjes en hippe restaurants. Onze Rockstars zijn hier dan ook regelmatig te vinden.

Kortom, voor software developers is regio Den Haag de perfecte plek om te wonen en werken met een unieke mix van technologie, cultuur en gezelligheid.

reviews

Wat zeggen onze rockstars?

Pim Hazebroek is software developer bij Team Rockstars IT

Team Rockstars IT zet haar developers op een heel unieke en persoonlijke manier op 1!

Pim, Software developer
haal het beste uit jouw carrière

Craft your career.

Geen carrière pad is hetzelfde. Daarom bieden wij jobcrafting aan, wat inhoudt dat jij jouw carrière bij ons zelf kan vormgeven. Wij geloven in de kracht van kennis, talent en persoonlijkheid, en daarom hebben wij ons eigen ontwikkelprogramma, genaamd Rockademy.

Engineers

WEET WAT JE WAARD BENT.

Als je als software engineer in Den Haag e.o. werkt, is het ook belangrijk om je marktwaarde te kennen. In deze regio is er veel vraag naar technisch talent en dat betekent dat software engineers hier goed kunnen verdienen en kunnen doorgroeien.

Vul de tool in om erachter te komen welk salaris jij als software engineer zou moeten krijgen. Je ontvangt je marktwaarde van ons binnen één werkdag op het door jouw opgegeven 06-nummer. Indien je dit wenst, verwijderen we jouw nummer naderhand.

Benieuwd of jij meer zou moeten verdienen? Wij gaan dit voor je uitzoeken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 4 - technieken

Met welke technieken werk je?*
Meer verdienen met het

70/30 model

Werken in het 70/30 model van Team Rockstars IT betekent dat je geen risico loopt. Je krijgt direct een vast contract en je krijgt altijd hetzelfde vaste salaris, ook als je even geen opdracht hebt.

Jouw vaste salaris groeit jaarlijks mee met je uurtarief. Naast het vaste deel ga je ook een variabel salaris verdienen. Dit is het verschil tussen de vaste opbrengsten die je krijgt en jouw totale 70% omzet.

onze events in jouw regio

Ontdek welke tech- en social events er bij jou in de buurt worden georganiseerd.

EEN AANTAL KLANTEN IN REGIO DEN HAAG

Thuishonk Amsterdam

Johan Huizingalaan 400
1066 JS Amsterdam