Rockstar Tribe

MICROSOFT

Binnen de Microsoft tribe werken wij met de nieuwste technologieën zoals .NET (Core), .NET MAUI, Blazor en Azure. Wij focussen ons op fullstack en back-end development. Ook organiseren wij kennissessies, meet-ups en evenementen om de nieuwste tech van de Microsoft community te delen met collega’s.

innovatieve opdrachten

microsoft

Een van de grootste USP’s van een Microsoft developer is de mogelijkheid om op grote schaal oplossingen te ontwikkelen voor bedrijfsprocessen en -systemen. Door gebruik te maken van de nieuwste Microsoft-technologieën en -tools, kun je krachtige applicaties en systemen bouwen die bedrijven kunnen helpen hun productiviteit te verhogen en hun resultaten te verbeteren.

Binnen onze Microsoft tribe hebben we leden die veel samenwerken met andere technische experts en verschillende teams, zoals product owners en software architecten, om oplossingen te ontwikkelen die bedrijfsresultaten opleveren. Dit betekent dat goede samenwerking, communicatie en teamwerkvaardigheden essentieel zijn voor succes in dit vakgebied.

Werken als Microsoft developer binnen onze Rockstars Tribe betekent dat je deel uitmaakt van een hechte gemeenschap van professionals die elkaar ondersteunen en uitdagen om te groeien en te leren. Ready to join us?

Razendsnelle app voor digitale giftcards.

Results met een uniek D ...

Stevige basis voor sportieve startup.

Results en het in kaart ...

Inzichten voor ontwerp IT-architectuur.

Results Met het Bloc pat ...

Schaalbaar hulpplatform voor studenten.

Results met Azure Cogni ...

reviews

Dit zeggen onze
microsoft engineers

Ik ben al jaren onderdeel van Team Rockstars, het is mijn tweede thuis.

Yannick, Scrum master and software engineer
Lianne Beljaars werkzaam voor Team Rockstars IT

Ik ben een .Net Developer met een voorliefde voor de backend.

Lianne, Software engineer
Onbeperkt trainingen en certificaten

Kennisdeling bij team rockstars.

Kennisdeling vinden we bij Team Rockstars enorm belangrijk. Dit betekent elkaar leren kennen, leren van elkaar en iedere dag nieuwe dingen ontdekken. Onze Automated Testing Tribe leads zijn de spreekbuis voor de tribe binnen onze organisatie en bezitten alle kennis over het gehele automated testing ecosysteem. Nieuwsgierig hoe je tribe lead kan worden?

microsoft engineers

WEET WAT JE WAARD BENT.

Als Microsoft engineer is het belangrijk om je marktwaarde te kennen om een succesvolle carrière op te bouwen en een competitief salaris te verdienen. Het kennen van je marktwaarde helpt je om te weten welke vaardigheden, kennis en ervaring je hebt en hoe deze zich verhouden tot de rest van de markt.

Veel Microsoft engineers ontdekken na het horen van hun marktwaarde dat ze onderbetaald worden. Ontdek jouw marktwaarde met onze tool en ontvang deze binnen één werkdag op jouw 06-nummer. Indien je dit wenst, verwijderen we jouw nummer naderhand.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 4 - technieken

Met welke technieken werk je?*
Dedicated microsoft tribe

Onze microsoft tribe leads

klanten & partners

tribes & tech stack

Kennisdeling staat bij Team Rockstars hoog in het vaandel, we willen alle aanwezige IT kennis aan elkaar verbinden. Daarom werken wij in tribes! Maak hieronder een keuze om jouw domein binnen te treden.