Chapter Arnhem

WOON JIJ ALS DEVELOPER IN het oosten van nederland?

Arnhem heeft een aantrekkelijke markt met concurrerende salarissen. Door je marktwaarde te kennen, kun je beter onderhandelen over belangrijke zaken zoals flexibiliteit, vakantietijd en projecten die je enthousiast maken. Kom jij bijvoorbeeld uit Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Zutphen, Doetinchem, Ede, Winterswijk, Groenlo, Lichtenvoorde, Barneveld of Lochem? Dan kun je in ons chapter snel aan de slag!

software engineering in arnhem

Arnhem is de perfecte plek voor techneuten zoals wij. Met bedrijven als TenneT, Alliander, Achmea en Enexis in de omgeving vind je hier een bloeiende gemeenschap van software engineering professionals die allemaal gericht zijn op innovatie, creativiteit en het verleggen van grenzen.

Maar wat Arnhem echt uniek maakt, is haar eigen karakter. Van funky straatkunst tot een bruisende lokale muziekscene, Arnhem is een plek waar je jezelf kunt zijn en gewaardeerd wordt om wie je bent. En dat is precies waar wij voor staan.

Dus waar wacht je nog op? Verken ons chapter en ervaar het beste van twee werelden – een bloeiende tech scene en een relaxte, vriendelijke sfeer die je meteen thuis doet voelen. We hebben genoeg rubberen eendjes om te delen.

reviews

Wat zeggen onze rockstars?

André Bolder software developer bij Team Rockstars IT

De mogelijkheid om in de regio te werken en de  vrijheid van het 70/30 model is geweldig.

André , Full stack Java Software engineer
Gerben is software developer bij Team Rockstars IT

Ik ben al 6 jaar IT-Rockstar en heb altijd projecten dicht bij huis.

Gerben, Software engineer
haal het beste uit jouw carrière

Craft your career.

Geen carrière pad is hetzelfde. Daarom bieden wij jobcrafting aan, wat inhoudt dat jij jouw carrière bij ons zelf kan vormgeven. Wij geloven in de kracht van kennis, talent en persoonlijkheid, en daarom hebben wij ons eigen ontwikkelprogramma, genaamd Rockademy.

Engineers

WEET WAT JE WAARD BENT.

De vraag naar developers en engineers in Arnhem is gigantisch groot, dus is het belangrijk om te weten hoeveel je precies waard bent. Het kennen van je marktwaarde kan je helpen bij het onderhandelen over salaris en voordelen, en kan ook bijdragen aan een gevoel van zelfvertrouwen en zekerheid in je carrière.

Vul de tool in om erachter te komen welk salaris jij als software engineers zou moeten krijgen. Je ontvangt je marktwaarde van ons binnen één werkdag op het door jouw opgegeven 06-nummer. Indien je dit wenst, verwijderen we jouw nummer naderhand.

Benieuwd of jij meer zou moeten verdienen? Wij gaan dit voor je uitzoeken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 4 - technieken

Met welke technieken werk je?*
Meer verdienen met het

70/30 model

Werken in het 70/30 model van Team Rockstars IT betekent dat je geen risico loopt. Je krijgt direct een vast contract en je krijgt altijd hetzelfde vaste salaris, ook als je even geen opdracht hebt.

Jouw vaste salaris groeit jaarlijks mee met je uurtarief. Naast het vaste deel ga je ook een variabel salaris verdienen. Dit is het verschil tussen de vaste opbrengsten die je krijgt en jouw totale 70% omzet.

onze events in jouw regio

Ontdek welke tech- en social events er bij jou in de buurt worden georganiseerd.

EEN AANTAL KLANTEN UIT CHAPTER Arnhem

Thuishonk snor in velp

Brouwerij De Snor
Hoofdstraat 75
6881 WB Velp