Rockstar Tribe

Cloud & Devops

Onze Cloud Tribe van top tech-experts ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden indrukwekkende cloudinfrastructuur. Als Cloud/DevOps engineer, developer of architect krijg je bij ons de kans om te werken met toonaangevende leveranciers zoals AWS, Google Cloud en Microsoft Azure. We bouwen schaalbare, betrouwbare systemen die klanten helpen groeien, van advies tot implementatie.

innovatieve opdrachten

Cloud / Devops engineer

Als Cloud- of DevOps Engineer bij Team Rockstars IT krijg je de mogelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van de toekomst van technologie en innovatie. Het bouwen van schaalbare, betrouwbare systemen die klanten helpen groeien, kan een enorme impact hebben op de samenleving en de wereld om ons heen.

Werken als Cloud- of DevOps Engineer in onze tech tribe biedt de kans om te werken met toonaangevende cloudleveranciers zoals AWS, Google Cloud en Microsoft Azure. Dit brengt unieke uitdagingen met zich mee, zoals het omgaan met complexe cloudarchitecturen, het beheren van grote datasets en het optimaliseren van prestaties en beveiliging.

Onze tribe beschikt over een combinatie van technische- en sterke communicatieve vaardigheden. Het vermogen om te kunnen samenwerken met andere teamleden en klanten is net zo belangrijk als het vermogen om complexe cloudinfrastructuur te ontwerpen en te implementeren.

Razendsnelle app voor digitale giftcards.

Results met een uniek D ...

Stevige basis voor sportieve startup.

Results en het in kaart ...

Inzichten voor ontwerp IT-architectuur.

Results Met het Bloc pat ...

Schaalbaar hulpplatform voor studenten.

Results met Azure Cogni ...

reviews

Dit zeggen onze
test engineers

Lindy Hutz Solution Architect bij Team Rockstars IT

Ik ben verkozen tot Cloud Special Agent!

Lindy, Software Engineer | Cloud tribe lead
Bart Kooijmans senior software engineer

Bij Team Rockstars IT kan ik mijn cloud ervaring delen met de wereld.

Jesse, Software Engineer | Solution Architect
Onbeperkt trainingen en certificaten

Kennisdeling bij team rockstars.

Kennisdeling vinden we bij Team Rockstars enorm belangrijk. Dit betekent elkaar leren kennen, leren van elkaar en iedere dag nieuwe dingen ontdekken. Onze Automated Testing Tribe leads zijn de spreekbuis voor de tribe binnen onze organisatie en bezitten alle kennis over het gehele automated testing ecosysteem. Nieuwsgierig hoe je tribe lead kan worden?

Cloud & DevOps engineers

WEET WAT JE WAARD BENT.

Door te weten wat het gemiddelde salaris is voor iemand met dezelfde vaardigheden en ervaring, kan een DevOps of Cloud Engineer bepalen of hij of zij een eerlijk salaris verdient en of het tijd is om te onderhandelen over een hoger salaris.

Veel Cloud/DevOps engineers ontdekken na het horen van hun marktwaarde dat ze onderbetaald worden en dat er geen openheid bestaat over de constructie. Ontdek jouw marktwaarde met onze tool en ontvang deze binnen één werkdag op jouw 06-nummer. Indien je dit wenst, verwijderen we jouw nummer naderhand.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 4 - technieken

Met welke technieken werk je?*
Dedicated Cloud/Devops tribe

Onze Cloud/DevOps tribe leads

klanten & partners

tribes & tech stack

Kennisdeling staat bij Team Rockstars hoog in het vaandel, we willen alle aanwezige IT kennis aan elkaar verbinden. Daarom werken wij in tribes! Maak hieronder een keuze om jouw domein binnen te treden.