onze it oplossingen

architectuurscan

Verkrijg inzicht in de huidige staat van je IT-architectuur en identificeer eventuele knelpunten. Onze Architectuur Scan bestaat uit een analyse en een adviesrapport. Deze scan kunnen we voor, tijdens en na een project uitvoeren.

wat is de kwaliteit van jouw software-architectuur?

Met een Architectuur Scan kun je ons een check laten doen om zeker te zijn van de volgende stappen die jouw organisatie het best kan zetten.

Deze scan kunnen we voor, tijdens en na een project uitvoeren. Het is met name voor klanten interessant die bezig zijn met:

Onze Architectuur Scan bestaat uit een analyse en een adviesrapport. Deze check levert jou het volgende op:

IN 4 STAPPEN NAAR SAMENWERKING

1.

Afspraak
N.a.v. jouw aanvraag bespreken we de specifieke behoefte aan expertise samen. In welke fase bevindt de huidige architectuur zich?

2.

Voorstellen CV's
N.a.v. de specifieke wensen en eisen voor jouw project sturen wij het CV van de best passende software architect toe. Dit biedt waardevolle informatie om een beslissing te nemen over de samenwerking. Zo kun je de kwalificaties, vaardigheden, ervaring en achtergrond van de architect evalueren en vergelijken met de vereisten van het project.

3.

Kennismaking

In deze fase kun jij als bedrijf beoordelen of onze architect past bij jullie cultuur en werkwijze. Daarnaast krijg je een beter beeld van de capaciteiten en expertise van onze expert. Dit helpt bij het plannen en beheren van het project.

4.

Start scan

De architect gaat aan de slag met de architectuurscan. Onze accountmanager houdt ten allen tijden een vinger aan de pols en staat klaar voor al je vragen.

scans uitgevoerd door experts

onze software architects

Onze IT-Rockstars hebben ervaringen in verschillende branches en met verschillende software structuren. Ongeveer 15% van onze engineers is software-architect. Daarmee is er altijd wel een architect die de perfecte achtergrond heeft voor jouw architectuur-vraagstuk.

aanvragen architectuurscan

vrijblijvende offerte

Indien je meer wil weten over de architectuurscan van Team Rockstars IT vul je onderstaand contactformulier in. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.