Chapter deventer

BEN JIJ EEN DEVELOPER UIT HET regio deventer?

Deventer is een regio met veel groeipotentieel. En dat staat centraal in ons chapter: persoonlijke groei en ontwikkeling. Met opdrachtgevers zoals Achmea, Enexis en Kadaster is het belangrijk voor jou als software engineer om je marktwaarde te kennen in deze regio. Zo kun je jouw carrière gericht plannen en beter kiezen welke projecten bij jou passen.

Software engineering in Deventer

Het gevoel van thuiskomen, veiligheid en geborgenheid, dat is wat de regio Deventer ademt. Een laat dat nou precies zijn hoe de cultuur van ons bedrijf zich laat omschrijven.

Deventer heeft een bloeiende software engineering branche, met veel kansen en mogelijkheden. Met onze opdrachtgevers in deze regio, zoals o.a. Enexis, Kadaster en Achmea gevestigd in Deventer, heb je als developer hier ruime keuze aan werkgevers en projecten.

In ons chapter voelt iedereen zich thuis. In ons thuishonk bij Mr Green in Klarenbeek helpen we elkaar en werken we samen aan een betere toekomst. Dit geldt ook voor de software engineering branche. Het is een branche waarin samenwerken en kennis delen van groot belang is. Als developer of engineer kun je in ons chapter snel je vaardigheden verbeteren en je netwerk vergroten.

reviews

Wat zeggen onze rockstars?

Ron Veen is software developer / special agent bij Team Rockstars IT

Mijn pizzasessies met chapter-collega’s zijn altijd interactief!

Ron, Software Developer | Special agent
Gerben is software developer bij Team Rockstars IT

Ik ben al 6 jaar IT-Rockstar en heb altijd projecten dicht bij huis.

Gerben, Senior Full Stack Java Software Engineer
haal het beste uit jouw carrière

Craft your career.

Geen carrière pad is hetzelfde. Daarom bieden wij jobcrafting aan, wat inhoudt dat jij jouw carrière bij ons zelf kan vormgeven. Wij geloven in de kracht van kennis, talent en persoonlijkheid, en daarom hebben wij ons eigen ontwikkelprogramma, genaamd Rockademy.

Engineers

WEET WAT JE WAARD BENT.

Als je als software engineer in Deventer werkt, is het ook belangrijk om je marktwaarde te kennen. Het kennen van je marktwaarde kan je helpen bij het onderhandelen over salaris en voordelen, en kan ook bijdragen aan een gevoel van zelfvertrouwen en zekerheid in je carrière.

Vul de tool in om erachter te komen welk salaris jij als software engineers zou moeten krijgen. Je ontvangt je marktwaarde van ons binnen één werkdag op het door jouw opgegeven 06-nummer. Indien je dit wenst, verwijderen we jouw nummer naderhand.

Benieuwd of jij meer zou moeten verdienen? Wij gaan dit voor je uitzoeken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 4 - technieken

Met welke technieken werk je?*
Meer verdienen met het

70/30 model

Werken in het 70/30 model van Team Rockstars IT betekent dat je geen risico loopt. Je krijgt direct een vast contract en je krijgt altijd hetzelfde vaste salaris, ook als je even geen opdracht hebt.

Jouw vaste salaris groeit jaarlijks mee met je uurtarief. Naast het vaste deel ga je ook een variabel salaris verdienen. Dit is het verschil tussen de vaste opbrengsten die je krijgt en jouw totale 70% omzet.

onze events in jouw regio

Ontdek welke tech- en social events er bij jou in de buurt worden georganiseerd.

EEN AANTAL KLANTEN UIT CHAPTER Deventer

Thuishonk
Mr green

Oudhuizerstraat 31
7382 BS Klarenbeek