Chapter amsterdam '22

WOON JIJ ALS DEVELOPER IN REGIO AMSTERDAM?

Wonen in de Randstad is wonen in het hart van ondernemend Nederland. En daar wil je graag blijven en je opdrachten krijgen! Kom je bijvoorbeeld uit Amsterdam, Haarlem, Alkmaar Hoofddorp, Hilversum, Almere of Den Helder? Dan kun je met Team Rockstars IT in dit Chapter snel aan de slag.

software engineering in amsterdam

Als je de grachten door de stad ziet kronkelen, en de geur van vers gebakken stroopwafels opsnuift, weet je dat je in Amsterdam bent. Maar wat maakt deze stad zo aantrekkelijk voor software engineers?

Amsterdam is een hotspot voor technologiebedrijven. Er zijn talloze startups en gevestigde bedrijven die software engineers zoeken om hun teams te versterken. Denk bijvoorbeeld aan Booking.com, Takeaway, KPN, Shell en Picnic. Als software engineer bij Team Rockstars heb je hier dus een breed scala aan mogelijkheden om je carrière uit te bouwen.

Maar er is meer. Amsterdam heeft een unieke sfeer en mentaliteit die perfect past bij de software engineering branche. Het is een stad die leeft en innovatie ademt. Hier komen creativiteit en technologie samen en ontstaan baanbrekende ideeën. Dat is wat jou als software engineers drijft: het vinden van oplossingen voor complexe problemen en het bedenken van nieuwe manieren om dingen te doen.

Kortom, wonen en werken in Amsterdam biedt software engineers talloze mogelijkheden en voordelen. Van de bruisende techscene tot de internationale sfeer, deze stad heeft het allemaal. Het is een plek waar software engineers kunnen gedijen en groeien, zowel persoonlijk als professioneel. Dus waar wacht je nog op? Pak je fiets en ga aan de slag in deze dynamische stad vol karakter en technologische innovatie.

reviews

Wat zeggen onze rockstars?

Werken bij Team Rockstars biedt carrière-autonomie, fantastische evenementen en een gepassioneerde IT-community.

Brian, Software engineer

Team Rockstars IT zet haar developers op een heel unieke en persoonlijke manier op 1!

Pim, Software developer

Met het 70/30 moddel wil Team Rockstars je echt zoveel mogelijk betalen, je zult nooit weer onderbetaald worden.

André, Software engineer

Team Rockstars IT zet haar developers op een heel unieke en persoonlijke manier op 1!

Max, Software developer
haal het beste uit jouw carrière

Craft your career.

Geen carrière pad is hetzelfde. Daarom bieden wij jobcrafting aan, wat inhoudt dat jij jouw carrière bij ons zelf kan vormgeven. Wij geloven in de kracht van kennis, talent en persoonlijkheid, en daarom hebben wij ons eigen ontwikkelprogramma, genaamd Rockademy.

Engineers

WEET WAT JE WAARD BENT.

Als je als software engineer in Amsterdam werkt, is het ook belangrijk om je marktwaarde te kennen. Dit is een stad waar de vraag naar technisch talent hoog is en waar de salarissen hoger liggen dan in andere delen van Nederland. Het kennen van je marktwaarde kan je helpen bij het onderhandelen over salaris en voordelen, en kan ook bijdragen aan een gevoel van zelfvertrouwen en zekerheid in je carrière.

Vul de tool in om erachter te komen welk salaris jij als software engineer zou moeten krijgen. Je ontvangt je marktwaarde van ons binnen één werkdag op het door jouw opgegeven 06-nummer. Indien je dit wenst, verwijderen we jouw nummer naderhand.

Benieuwd of jij meer zou moeten verdienen? Wij gaan dit voor je uitzoeken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 4 - technieken

Met welke technieken werk je?*
Meer verdienen met het

70/30 model

Werken in het 70/30 model van Team Rockstars IT betekent dat je geen risico loopt. Je krijgt direct een vast contract en je krijgt altijd hetzelfde vaste salaris, ook als je even geen opdracht hebt.

Jouw vaste salaris groeit jaarlijks mee met je uurtarief. Naast het vaste deel ga je ook een variabel salaris verdienen. Dit is het verschil tussen de vaste opbrengsten die je krijgt en jouw totale 70% omzet.

onze events in jouw regio

Ontdek welke tech- en social events er bij jou in de buurt worden georganiseerd.

EEN AANTAL KLANTEN UIT CHAPTER Amsterdam

Thuishonk Amsterdam

Johan Huizingalaan 400
1066 JS Amsterdam