Rockstar Tribe

agile

Agile engineering is een manier van werken waarbij de focus ligt op flexibiliteit en wendbaarheid. Als Product Owner of Scrummaster werk je in een multidisciplinair team en ben je betrokken bij het hele ontwikkelingsproces. Daarom besteden we in onze tribe veel aandacht aan ontwikkeling om je carrière naar een hoger niveau te tillen.

innovatieve opdrachten

Agile

Een groot voordeel van agile engineering is de snelheid van ontwikkeling. Door de korte iteraties en regelmatige feedbackcycli kun je snel inspelen op veranderende behoeften van de klant. En die snelheid van ontwikkeling vormt de basis van onze tribe. Hoe kunnen wij onszelf blijven ontwikkelen? Welke certificeringen zijn belangrijk en welke trainingen kun je daarvoor volgen? Maar ook delen we vakboeken en interessante video’s met elkaar.

Razendsnelle app voor digitale giftcards.

Results met een uniek D ...

Stevige basis voor sportieve startup.

Results en het in kaart ...

Inzichten voor ontwerp IT-architectuur.

Results Met het Bloc pat ...

Schaalbaar hulpplatform voor studenten.

Results met Azure Cogni ...

reviews

Dit zeggen onze
Product Owners en Scrummasters

Ik maakte de stap van lead developer naar Product Owner

Pascal, Product Owner | Java Engineer

Ik geef talks over DDD, BDD en specification by example

Jacob, Tribe lead | Software Architect
Onbeperkt trainingen en certificaten

Kennisdeling bij team rockstars.

Kennisdeling vinden we bij Team Rockstars enorm belangrijk. Dit betekent elkaar leren kennen, leren van elkaar en iedere dag nieuwe dingen ontdekken. Onze Agile Tribe leads zijn de spreekbuis voor de tribe binnen onze organisatie. Nieuwsgierig hoe je tribe lead kan worden?

  • Life after reaching PSM 3 – What’s next?

Agile engineering

WEET WAT JE WAARD BENT.

Als Product Owner of Scrummaster is het belangrijk om je marktwaarde te kennen. Wij geloven dat het kennen van je marktwaarde je in staat stelt om jezelf te profileren en te onderhandelen over salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Veel Scrum Masters en Product Owners ontdekken na het horen van hun marktwaarde dat ze onderbetaald worden en dat er geen openheid bestaat over de constructie. Ontdek jouw marktwaarde met onze tool en ontvang deze binnen één werkdag op jouw 06-nummer. Indien je dit wenst, verwijderen we jouw nummer naderhand.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 4 - technieken

Product Owner of Scrum Master
Welke certificaten bezit je?*
Dedicated agile tribe

Onze agile tribe leads

klanten & partners

tribes & tech stack

Kennisdeling staat bij Team Rockstars hoog in het vaandel, we willen alle aanwezige IT kennis aan elkaar verbinden. Daarom werken wij in tribes! Maak hieronder een keuze om jouw domein binnen te treden.