Chapter Utrecht '19

WOON JIJ ALS DEVELOPER IN UTRECHT E.O.?

Utrecht is het middelpunt van het land en bij ons ben jij het middelpunt. Blijf daarom als engineer lekker centraal in het land wonen! Kom je bijvoorbeeld uit de regio Utrecht, Amersfoort, Veenendaal, Zeist, Nieuwegein, Woerden of Houten? Dan kan je bij onze regio hub snel aan de slag.

Software engineering in utrecht

Als we het hebben over de perfecte regio voor software engineers om te wonen en werken, dan denken wij direct aan Utrecht. Een stad waar het historische en moderne naadloos in elkaar overvloeien. Waar de grachten je leiden naar de meest gezellige cafeetjes en restaurants, en waar je in de schaduw van de Domtoren kunt genieten van een goede kop koffie terwijl je codeert.

Maar de charme van Utrecht gaat verder dan alleen de pittoreske grachten. Deze stad is ook een broedplaats voor innovatie en technologie, met een levendige software engineering branche die altijd op zoek is naar nieuwe talenten. En als je je marktwaarde kent in deze regio, dan opent dat deuren naar interessante projecten en samenwerkingen met andere professionals.

Bovendien is de software engineering branche in Utrecht zeer divers en dynamisch, met een breed scala aan specialisaties en niches die je kunt verkennen en ontdekken. En als je ambitieus bent en jezelf wilt ontwikkelen, dan is Utrecht ook de thuisbasis van verschillende academische instellingen en opleidingen die je kunnen helpen om je kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Kortom, als software engineer is Utrecht de place to be. Dus waar wacht je nog op? Stap op je fiets, verken de stad en ontdek wat Utrecht jou te bieden heeft!”

reviews

Wat zeggen onze rockstars?

Max is software developer bij Team Rockstars IT
Ons chapter bruist altijd, zowel tijdens tech- als social events.
Max, Software developer

Team Rockstars is voor mij een eerlijke en transparante partij waar ik kan groeien en leren.

Mark, Software engineer
Joris is software developer bij Team Rockstars IT

Ik maak gemakkelijk een persoonlijke binding met collega’s in ons chapter.

Joris, Software developer
Gerard software developer team rockstars it

Chapter Utrecht is als code completion voor mij. Onmisbaar en altijd aanwezig.

Gerald, Software developer
haal het beste uit jouw carrière

Craft your career.

Geen carrière pad is hetzelfde. Daarom bieden wij jobcrafting aan, wat inhoudt dat jij jouw carrière bij ons zelf kan vormgeven. Wij geloven in de kracht van kennis, talent en persoonlijkheid, en daarom hebben wij ons eigen ontwikkelprogramma, genaamd Rockademy.

Engineers

WEET WAT JE WAARD BENT.

Als je als software engineer in Utrecht werkt, is het ook belangrijk om je marktwaarde te kennen. Het kennen van je marktwaarde kan je helpen bij het onderhandelen over salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, en kan ook bijdragen aan een gevoel van zelfvertrouwen en zekerheid in je carrière.

Vul de tool in om erachter te komen welk salaris jij als software engineers zou moeten krijgen. Je ontvangt je marktwaarde van ons binnen één werkdag op het door jouw opgegeven 06-nummer. Indien je dit wenst, verwijderen we jouw nummer naderhand.

Benieuwd of jij meer zou moeten verdienen? Wij gaan dit voor je uitzoeken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 4 - technieken

Met welke technieken werk je?*
Meer verdienen met het

70/30 model

Werken in het 70/30 model van Team Rockstars IT betekent dat je geen risico loopt. Je krijgt direct een vast contract en je krijgt altijd hetzelfde vaste salaris, ook als je even geen opdracht hebt.

Jouw vaste salaris groeit jaarlijks mee met je uurtarief. Naast het vaste deel ga je ook een variabel salaris verdienen. Dit is het verschil tussen de vaste opbrengsten die je krijgt en jouw totale 70% omzet.

onze events in jouw regio

Ontdek welke tech- en social events er bij jou in de buurt worden georganiseerd.

EEN AANTAL KLANTEN UIT CHAPTER Utrecht

Thuishonk Utrecht

Social Impact Factory
Vredenburg 40
3511 BD Utrecht