rockstar Tribe

JAVA

Java, een van de populairste programmeertalen van het moment, is veel meer dan alleen dat. Het is een ecosysteem, een denkwijze, een opleidingsplan en bovenal: een hele actieve community. Java op zichzelf is niets; het zijn de ontwikkelaars die de taal hebben gemaakt tot wat het is. Precies dat wordt in de Java Tribe binnen Team Rockstars IT benadrukt.

innovatieve opdrachten

Java

Werken als Java engineer is als het bouwen van een indrukwekkende constructie met legostenen. Je gebruikt je programmeervaardigheden om iets te maken dat robuust en betrouwbaar is, terwijl je uitdagende problemen oplost en de software verbetert. Het is een constant leerproces waarbij je nieuwe functies en toepassingen ontwikkelt met behulp van de Java-technologie, die bijna overal wordt gebruikt.

Java is een van de meest gebruikte programmeertalen en is daarom onmisbaar in veel industrieën en organisaties. Hierdoor is er een hoge vraag naar Java engineers en zijn er veel projecten waaruit je kunt kiezen.

Razendsnelle app voor digitale giftcards.

Results met een uniek D ...

Stevige basis voor sportieve startup.

Results en het in kaart ...

Inzichten voor ontwerp IT-architectuur.

Results Met het Bloc pat ...

Schaalbaar hulpplatform voor studenten.

Results met Azure Cogni ...

reviews

Dit zeggen onze
java engineers

Werken bij Rockstars IT is speciaal omdat het een buitengewoon dynamisch bedrijf is, boordevol enthousiasme, uitdagende projecten en een overvloed aan kennis.

Harrie, Software engineer
Ron Veen is software developer / special agent bij Team Rockstars IT

Making secure even more safe!

Ron, special agent | software engineer
Mijn software bereikt honderden duizenden gebruikers wereldwijd.
Mark, Special agent | Solutions architect
Mitchel Nijdam is software developer bij Team Rockstars IT

Door het geven van pizzasessies bij Team Rockstars IT kan ik anderen helpen.

Mitchel, software engineer
Pim Hazebroek software developer bij Team Rockstars IT

Ik ben sinds de start in 2015 onderdeel van Team Rockstars IT.

Pim, Software engineer
Onbeperkt trainingen en certificaten

Kennisdeling bij team rockstars.

Kennisdeling vinden we bij Team Rockstars enorm belangrijk. Dit betekent elkaar leren kennen, leren van elkaar en iedere dag nieuwe dingen ontdekken. Onze Java Tribe leads zijn de spreekbuis voor de tribe binnen onze organisatie en bezitten alle kennis over Java. Nieuwsgierig hoe je tribe lead kan worden?

Java engineers

WEET WAT JE WAARD BENT.

Als Java Engineer is het belangrijk om je marktwaarde te kennen. Het kennen van je marktwaarde stelt je in staat om jezelf te profileren en te onderhandelen over salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Veel Java engineers ontdekken na het horen van hun marktwaarde dat ze onderbetaald worden en dat er geen openheid bestaat over de constructie. Ontdek jouw marktwaarde met onze tool en ontvang deze binnen één werkdag op jouw 06-nummer. Indien je dit wenst, verwijderen we jouw nummer naderhand.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 4 - technieken

Met welke technieken werk je?*

Waarom een javaan moet weten welk salaris hij/zij kan verdienen.

Als Java engineer is het belangrijk om op de hoogte te zijn van je marktwaarde en het bijbehorende salaris. Het salaris van een Java engineer is afhankelijk van verschillende factoren, zoals je ervaring, de grootte van het bedrijf, de locatie en het type werk dat je doet. Over het algemeen kun je als Java engineer een goed salaris verwachten, omdat Java een van de meest gebruikte programmeertalen is en er veel vraag is naar Java ontwikkelaars.

Om je marktwaarde als Java engineer te kennen, is het belangrijk om jezelf te informeren over de salarissen die gangbaar zijn in de branche en regio waarin je werkt. Het is daarbij ook van belang om te kijken naar de secundaire arbeidsvoorwaarden die een bedrijf biedt, zoals flexibele werktijden, thuiswerkmogelijkheden, pensioenregelingen en opleidingsmogelijkheden. Bij ons zijn deze in ieder geval tip top in orde.

Dedicated java tribe

Onze JAVA tribe leads

klanten & partners

tribes & tech stack

Kennisdeling staat bij Team Rockstars hoog in het vaandel, we willen alle aanwezige IT kennis aan elkaar verbinden. Daarom werken wij in tribes! Maak hieronder een keuze om jouw domein binnen te treden.