Chapter Eindhoven '22

WOON JIJ ALS DEVELOPER IN EINDHOVEN E.O.?

De regio Eindhoven is de perfecte plek voor software engineers vanwege de sterke focus op technologie en innovatie, met toonaangevende bedrijven als ASML, Philips en NXP. Het is belangrijk om als developer je marktwaarde te kennen in deze competitieve regio met het oog op betere carrièremogelijkheden en salarissen. Kom je bijvoorbeeld uit regio Eindhoven, Weert, Venlo, Roermond, Maastricht, Heerlen, Geleen, Venray, Valkenswaard, Helmond, of Sittard? Dan kun je met Team Rockstars IT snel aan de slag.

software engineering in Eindhoven

Als software engineer in de regio Eindhoven ben je omringd door technische innovatie en baanbrekende ontwikkelingen. Het is alsof je in het midden van een technologische storm zit, met Brainport als het epicentrum. Hier vind je de slimste mensen en de meest innovatieve bedrijven, en dat betekent dat je je marktwaarde als software engineer moet kennen om de vruchten te kunnen plukken van deze bruisende industrie.

Maar het is niet alleen de technologische innovatie die Eindhoven zo bijzonder maakt. Het is ook de mentaliteit van de mensen hier. De Eindhovenaar is praktisch, nuchter en direct, en dat komt ook terug in de manier waarop software engineering hier wordt bedreven. We staan bekend om onze no-nonsense aanpak en onze focus op het leveren van kwaliteit. Dit betekent dat we ons werk serieus nemen en ons 100% inzetten voor onze projecten, zonder ons te laten afleiden door onnodige franjes.

Als software engineer in regio Eindhoven kun je erop rekenen dat je wordt omringd door gelijkgestemde IT experts die je uitdagen en inspireren. Door je marktwaarde te kennen en te weten wat je waard bent, kun je jezelf positioneren als een waardevolle bijdrage aan deze bruisende gemeenschap en kun je de vruchten plukken van alle kansen die de regio te bieden heeft.

reviews

Wat zeggen onze rockstars?

Vanaf dag 1 voel ik me welkom en krijg ik alle mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen.

Lotte, Software engineer

Werken bij Rockstars IT is speciaal omdat het een buitengewoon dynamisch bedrijf is, boordevol enthousiasme, uitdagende projecten en een overvloed aan kennis.

Harrie, Software engineer

Bourgondische hartelijkheid en gezelligheid, dat is Chapter Eindhoven!

Nadine, Software engineer
Bas van de Pol

Zelf was ik eerst developer, nu help ik ze in hun persoonlijke groei!

Bas, Talent manager
haal het beste uit jouw carrière

Craft your career.

Geen carrière pad is hetzelfde. Daarom bieden wij jobcrafting aan, wat inhoudt dat jij jouw carrière bij ons zelf kan vormgeven. Wij geloven in de kracht van kennis, talent en persoonlijkheid, en daarom hebben wij ons eigen ontwikkelprogramma, genaamd Rockademy.

Engineers

WEET WAT JE WAARD BENT.

Als software engineer is het cruciaal om je marktwaarde te kennen in Eindhoven vanwege de hoge vraag naar technisch talent. Het kennen van je marktwaarde kan je helpen bij het onderhandelen over salaris en voordelen, en kan ook bijdragen aan een gevoel van zelfvertrouwen en zekerheid in je carrière.

Vul de tool in om erachter te komen welk salaris jij als software engineer zou moeten krijgen. Je ontvangt je marktwaarde van ons binnen één werkdag op het door jouw opgegeven 06-nummer. Indien je dit wenst, verwijderen we jouw nummer naderhand.

Benieuwd of jij meer zou moeten verdienen? Wij gaan dit voor je uitzoeken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 4 - technieken

Met welke technieken werk je?*
Meer verdienen met het

70/30 model

Werken in het 70/30 model van Team Rockstars IT betekent dat je geen risico loopt. Je krijgt direct een vast contract en je krijgt altijd hetzelfde vaste salaris, ook als je even geen opdracht hebt.

Jouw vaste salaris groeit jaarlijks mee met je uurtarief. Naast het vaste deel ga je ook een variabel salaris verdienen. Dit is het verschil tussen de vaste opbrengsten die je krijgt en jouw totale 70% omzet.

onze events in jouw regio

Ontdek welke tech- en social events er bij jou in de buurt worden georganiseerd.

EEN AANTAL KLANTEN UIT CHAPTER Eindhoven

Thuishonk Eindhoven

MELT Eindhoven
Achtseweg Zuid 159R
5651 GW Eindhoven