Chapter Tilburg

WOON JIJ Als developer in tilburg e.o.?

Wonen en werken in regio Tilburg biedt als software engineer vele voordelen, zoals een bloeiende technologische sector, diverse innovatieve bedrijven en goede infrastructuur. Het kennen van je marktwaarde is belangrijk om de vele kansen te benutten. Kom je bijvoorbeeld uit Roosendaal, Tilburg, Breda, Oosterhout of Bergen op Zoom? Dan kun je met Team Rockstars IT snel aan de slag.

software engineering in tilburg

“Wètde gij wa dèèr zo schôn is? Ja, juist ja! Het wonen en werken in de regio Tilburg. Hier, in het hart van Brabant, is het goed vertoeven voor de echte techneuten onder ons.

Wij als software engineers weten als geen ander dat we ons vakgebied goed moeten bijhouden om onze marktwaarde te behouden. En waar kun je dat nou beter doen dan in de bruisende software engineering branche in Tilburg? Hier is een constante vraag naar talentvolle developers die zowel technisch onderlegd zijn als ook in teamverband kunnen werken. Enkele van onze opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld Zwijsen, Pondres, Interpolis en Building Blocks.

Maar dat is niet het enige voordeel van het werken in Tilburg. Hier heerst namelijk een echte no-nonsense mentaliteit. Geen poespas, gewoon hard werken en dan ook genieten van het goede leven. En dat doen we hier zeker!

Iedereen kent elkaar en staat voor elkaar klaar. Samen successen vieren is hier vanzelfsprekend en zorgt voor een hechte gemeenschap die ook in de tech-industrie, maar zeker bij Team Rockstars IT terugkomt. Zo organiseren wij regelmatig hackathons en meetups om onze kennis te delen en samen te werken aan innovatieve projecten.

Kortom, wonen en werken in Tilburg heeft zoveel voordelen dat het bijna te veel is om op te noemen. Maar het belangrijkste is dat je als developer hier kunt floreren en je marktwaarde kunt verhogen door te werken in een branche die blijft groeien en innoveren. En daarbij hoef je nooit ver te zoeken naar een gezellige borrel of Brabantse gezelligheid. Dus waar wacht je nog op? Versterk ons chapter Tilburg en ontdek het zelf!

reviews

Wat zeggen onze rockstars?

Nadine is Rockstar bij Team Rockstars IT

Bourgondische hartelijkheid en gezelligheid, dat is Chapter Tilburg!

Nadine, Software engineer
rene-verstegen

Waanzinnig gaaf om Rockstars te helpen in hun persoonlijke groei!

Rene, Talent Manager

Bij Team Rockstars is er aandacht voor mij als individu, waardoor ik mij gehoord en begrepen voel.

Malou, Software engineer
haal het beste uit jouw carrière

Craft your career.

Geen carrière pad is hetzelfde. Daarom bieden wij jobcrafting aan, wat inhoudt dat jij jouw carrière bij ons zelf kan vormgeven. Wij geloven in de kracht van kennis, talent en persoonlijkheid, en daarom hebben wij ons eigen ontwikkelprogramma, genaamd Rockademy.

Engineers

WEET WAT JE WAARD BENT.

Als je als software engineer in Tilburg werkt, is het ook belangrijk om je marktwaarde te kennen. Dit is een stad waar de vraag naar technisch talent hoog is en waar de salarissen hoger liggen dan in andere delen van Nederland. Het kennen van je marktwaarde kan je helpen bij het onderhandelen over salaris en voordelen, en kan ook bijdragen aan een gevoel van zelfvertrouwen en zekerheid in je carrière.

Vul de tool in om erachter te komen welk salaris jij als software engineer zou moeten krijgen. Je ontvangt je marktwaarde van ons binnen één werkdag op het door jouw opgegeven 06-nummer. Indien je dit wenst, verwijderen we jouw nummer naderhand.

Benieuwd of jij meer zou moeten verdienen? Wij gaan dit voor je uitzoeken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 4 - technieken

Met welke technieken werk je?*
Meer verdienen met het

70/30 model

Werken in het 70/30 model van Team Rockstars IT betekent dat je geen risico loopt. Je krijgt direct een vast contract en je krijgt altijd hetzelfde vaste salaris, ook als je even geen opdracht hebt.

Jouw vaste salaris groeit jaarlijks mee met je uurtarief. Naast het vaste deel ga je ook een variabel salaris verdienen. Dit is het verschil tussen de vaste opbrengsten die je krijgt en jouw totale 70% omzet.

onze events in jouw regio

Ontdek welke tech- en social events er bij jou in de buurt worden georganiseerd.

EEN AANTAL KLANTEN UIT CHAPTER tilburg

Thuishonk Coffeelab Breda

Willemstraat 17
4811 AJ
Breda