Developers2023-01-26T09:39:15+01:00
rockstars

developers van team rockstars it

Wij geloven dat geluk de belangrijkste succesfactor van de IT-Rockstars is waarmee zij impact kunnen maken bij bedrijven door heel Nederland. Dankzij onze 3 pijlers garanderen wij altijd een hoge DevHappiness score voor onze 350 developers en engineers.

 • Keuzevrijheid & inspraak
 • Fairness & transparantie
 • Community
  gevoel

WAT IS EEN
IT-ROCKSTAR?

Een IT-Rockstar is een .NET, Java, mobile, front-end software developer of Cloud / DevOps, Automated test engineer met skills die elk bedrijf in huis wil hebben. Software engineers van Team Rockstars IT zijn veel meer dan alleen de beste in hun vak. Ze zijn energiek, sociaal, dragen ideeën en oplossingen aan en zijn altijd op zoek naar een uitdaging. Zo geven vele van onze Rockstars zelf kennissessies, zijn ze sprekers op events en zetten ze zelf social guilds & leisure groups op.

Bovenal voelen zij zich helemaal op hun gemak bij de filosofie van Team Rockstars IT. Ze zijn gecharmeerd van onze cultuur, het “only the best get in” -principe en het Team Rockstars IT fair trade werkmodel!

Weet jij wat jij waard bent?

 

passie voor it

Bij Team Rockstars IT werken ruim 300 geselecteerde Native Software engineers die op projectbasis IT-oplossingen voor onze partners ontwikkelen. Binnen het domein software engineering zijn zij specialist op het gebied van .NET, Java, mobile, Cloud / DevOps, Automated testing. Een IT-Rockstar is een agile minded teamplayer met een drive om impact te maken! Binnen Team Rockstars IT komt passie en plezier samen. Fun for the win!

native developers

 • Life long learning.

 • Hoogopgeleid.
 • Gemiddeld 15 jaar werkervaring.
 • Soft- en hardskill certificaten.

Bij Team Rockstars IT ben je omringd door ‘like-minded’ software engineers. Allemaal native IT-developers die als doel hebben hun leven lang te blijven leren en ontwikkelen. Al onze leergierige IT-Rockstars zijn meer dan thuis in hedendaagse en upcoming technieken en delen deze kennis graag met elkaar. Gezien de vele guilds & leisure groepen die het afgelopen jaar door de IT-Rockstars zelf zijn opgericht, hebben ze ook buiten het vak om veel gedeelde hobbies en passies!

business

De meerwaarde van een it-rockstar op jouw project.

 • Een proactieve developer.

 • Teamspirit gaat voor alles.
 • Levering van kwaliteit en deling van kennis.

 • Een beetje dynamiek in de tent.

Met een gemotiveerde en betrokken developer die bewust kiest voor jouw project en niet teveel energie kwijt is met reizen, brengen we DEV Happiness naar jouw bedrijf. Bovendien is hij/zij onderdeel van aan community van 300 developers die meedenken over jouw thema’s en vraagstukken. Je betaalt een eerlijk tarief waarvan 70% naar de developer gaat. 

Ga naar de bovenkant