Data2023-03-09T14:59:50+01:00
rockstar tribes

data Tribe

Team Rockstars Data ondersteunt organisaties in hun ambities om de volgende fase in te gaan als het gaat om data gedreven werken. Een goede data infrastructuur is anno 2023 goud waard en essentieel voor het maken van de juiste keuzes, het doen van accurate voorspellingen, het beter bedienen van je klanten of het borgen van je governance verplichtingen. 

data tribe

it’s all about the data

Data gedreven ondernemen biedt een breed scala aan voordelen, waaronder betere besluitvorming, verhoogde efficiëntie en productiviteit, verbeterde klantervaring, hogere inkomsten, verbeterd risicobeheer en concurrentievoordeel. 

Bedrijven die hun data goed georganiseerd hebben behalen een concurrentievoordeel ten opzichte van hun concurrenten. Ze zijn hun concurrenten een stap voor als het gaat om te innoveren, operaties te optimaliseren en betere klantervaringen te creëren, wat hen kan helpen zich te onderscheiden in de markt. 

Aan de andere kant groeit de technische complexiteit rondom data, is de positionering van data in de organisatie een puzzel en wordt hierin steeds meer verwacht van mensen en bestuurders. Daarin is eigenlijk maar een constante: verandering. Hierin is het essentieel om wendbaar te blijven richting een enorm dynamische data toekomst, daarin is optrekken met een data partner een must. 

Ahmed
Tyghri

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Policy.
Ik Accepteer

Nang
waziri

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Policy.
Ik Accepteer

dirk jan
kernkamp

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Policy.
Ik Accepteer
java developers

WEET WAT JE WAARD BENT als java developer

Werken met het 70/30 model van Rockstars betekent dat 70% van het uurtarief dat opdrachtgevers betalen, voor jou is. Verder loop je geen risico: Je krijgt direct een vast contract en je krijgt áltijd hetzelfde vaste salaris, ook als je ziek bent, op vakantie bent of geen project hebt.

Gemiddeld gaan Data engineers er jaarlijks zo’n 20% à 40% in salaris op vooruit, wanneer zij overstappen naar Team Rockstars IT.

Vul de tool in om erachter te komen welk salaris jij als data engineer zou moeten krijgen. Je ontvangt je marktwaarde van ons binnen één werkdag op het door jouw opgegeven 06-nummer. Indien je dit wenst, verwijderen we jouw nummer naderhand.

  • Onbeperkt vakantiedagen

  • Onbeperkt trainingen en certificaten

  • Dedicated Data Tribe

Marktwaarde check

Stap 1 van 4

business

happy developers, happy customers

  • Rockstars tevredenheid 8.7
  • 87% wordt verlengd
  • Klantwaardering 8.5

 

Onze IT-Rockstars scoren hoog op werkgeluk (gemiddeld cijfer 8.7) , 87% van de klanten willen IT-Rockstars langer op project houden, en klanten waarderen IT Rockstars enorm (gemiddeld cijfer 8.5)

Ga naar de bovenkant