Java2022-02-07T15:14:46+01:00
rockstar tribes

Java Tribe

Java, een van de populairste programmeertalen van het moment, is veel meer dan alleen dat. Het is een ecosysteem, een denkwijze, een opleidingsplan en bovenal: een hele actieve community. Java op zichzelf is niets; het zijn de ontwikkelaars die de taal hebben gemaakt tot wat het is. Precies dat wordt in de Java Tribe binnen Team Rockstars IT benadrukt. 

java tribe

onze tribeleads

“Ik ben al sinds dag 1 onderdeel van Team Rockstars IT.”
Pim Hazebroek, software developer

“In de tribe deel ik graag mijn kennis en expertise.”

Wai Kon Tse, software developer

“Mijn software bereikt honderden duizenden gebruikers wereldwijd.”

Mark Bertels, Special Agent | Solution architect

“Making secure even more safe!”

Ron Veen, special agent | software engineer

“Door het geven van pizzasessies bij Team Rockstars IT kan ik anderen helpen.”

Mitchel Nijdam, software developer

In de Java Tribe, bestaande uit ruim 100 leden, kijken wij natuurlijk ook breder naar de ontwikkelingen binnen het JVM domein. Zo zie je Kotlin enthousiasten, Scala hobbyisten en die hard Groovy experts. We volgen nieuwe versies van Spring Boot nauwgezet en delen direct onze kennis wanneer log4j een beveiligingslek bevat. De kennis van deze mooie talen en technieken delen wij via events en via de chatgroepen die we met elkaar hebben. En ja, daar worden ook memes gedeeld😊

blog

Java artikelen

Kennisdeling vinden we bij Team Rockstars enorm belangrijk. Dit betekent elkaar leren kennen, leren van elkaar en iedere dag nieuwe dingen ontdekken.

business

boek een spreker

Onze tribe leads kunnen spreken op een event, maar zijn ook beschikbaar voor kennissessies of een 1 op 1 gesprek.

Java 17 releaseparty

Kijk met ons mee naar de boeiende Java 17 releaseparty. Namens Team Rockstars IT spraken Maaike Omta, Jasper Sprengers en Ron Veen. Johan Janssen van Sanoma Learning was gastspreker .

Maaike
Omta

Jasper
Sprengers

Johan
Janssen

Ron
Veen

java developers

WEET WAT JE WAARD BENT als java developer

Werken met het 70/30 model van Rockstars betekent dat 70% van het uurtarief dat opdrachtgevers betalen, voor jou is. Verder loop je geen risico: Je krijgt direct een vast contract en je krijgt áltijd hetzelfde vaste salaris, ook als je ziek bent, op vakantie bent of geen project hebt.

Gemiddeld gaan Java Developers er jaarlijks zo’n 20% à 40% in salaris op vooruit, wanneer zij overstappen naar Team Rockstars IT.

Ben je benieuwd geworden?

Vul de tool in om erachter te komen welk salaris jij als java engineer zou moeten krijgen. Je ontvangt je marktwaarde van ons binnen één werkdag op het door jouw opgegeven 06-nummer. Indien je dit wenst, verwijderen we jouw nummer naderhand.

  • Onbeperkt vakantiedagen

  • Onbeperkt trainingen en certificaten

  • Dedicated Java Tribe

Marktwaarde check

Stap 1 van 4

test your own requirements

Bekijk videoreeks

automated testing blog

business

happy developers, happy customers

  • Rockstars tevredenheid 8.7
  • 87% wordt verlengd
  • Klantwaardering 8.5

 

Onze IT-Rockstars scoren hoog op werkgeluk (gemiddeld cijfer 8.7) , 87% van de klanten willen IT-Rockstars langer op project houden, en klanten waarderen IT Rockstars enorm (gemiddeld cijfer 8.5)

Ga naar de bovenkant