Automated test engineer2023-01-20T13:39:20+01:00

test automation

Geautomatiseerd testen is een voorwaarde voor Rocksolid software. Het herhaalbaar kunnen testen is naast software kwaliteit ook heel belangrijk voor je time to market. In één klik naar productie kunnen, wie wil dat nou niet? Maar wat is daar voor nodig en hoe richt je dat allemaal in? Welkom in de automated testing tribe!

rockstars

dit zeggen test engineers van team rockstars

Ik wil elke dag met code bezig zijn, maar op feestjes van Rockstars IT ben ik de last man standing!

Jesse Straatman, automated tester

Ik zit op project bij VodafoneZiggo en werk aan uitdagende test automation vraagstukken

Oscar van der leij, Solutions architect

De wereld van automated testing is zo breed dat wij experts in verschillende ecosystemen herkennen. De automated tester in een Microsoft wereld kent andere tools en frameworks dan de Java automated tester. Expert zijn in precies de juiste tools vinden wij enorm belangrijk. Happy engineers, high impact.

rockstars

onze automated testing tribe leads

Kennisdeling vinden we bij Team Rockstars enorm belangrijk. Dit betekent elkaar leren kennen, leren van elkaar en iedere dag nieuwe dingen ontdekken. Onze Automated Testing Tribe leads zijn de spreekbuis voor de tribe binnen onze organisatie en bezitten alle kennis over het gehele automated testing ecosysteem. Je kunt contact met ons opnemen wanneer je interesse hebt in een kennissessie of een 1 op 1 gesprek met 1 van onze tribeleads.

Serge Don

Bjorn Wouters

Jesse Straatman

bedrijven

boek een spreker

Onze tribe leads kunnen spreken op een event, maar zijn ook beschikbaar voor kennissessies of een 1 op 1 gesprek.

Test Automation Engineers

WEET WAT JE WAARD BENT als automated tester

Midlancen met Rockstars betekent dat 70% van het uurtarief dat opdrachtgevers betalen, voor jou is. Verder loop je geen risico: Je krijgt direct een vast contract en je krijgt áltijd hetzelfde vaste salaris, ook als je ziek bent, op vakantie bent of geen project hebt.

Gemiddeld gaan Test Automation Engineers er jaarlijks zo’n 20% à 40% in salaris op vooruit, wanneer zij overstappen naar Team Rockstars IT

Ben je benieuwd geworden?

Vul de tool in om erachter te komen welk salaris jij als Automated test engineer zou moeten krijgen. Je ontvangt je marktwaarde van ons binnen één werkdag op het door jouw opgegeven 06-nummer. Indien je dit wenst, verwijderen we jouw nummer naderhand.

  • Onbeperkt vakantiedagen

  • Junior – 71k+
    Medior – 86k+
    Senior – 101k+

  • Onbeperkt trainingen en certificaten

  • Dedicated Test Automation Tribe

Marktwaarde check

Stap 1 van 4

test your own requirements

Onze partners en klanten

Ga naar de bovenkant