Chapter East2021-05-04T13:02:02+02:00
Chapter East

WOON JIJ ALS DEVELOPER TEN OOSTEN VAN DE RANDSTAD?

 • Opdrachten bij klanten in
  Oost NL

 • Randstad-
  salaris in
  eigen omgeving

 • Reistijd
  max 35min enkele reis

 • Pizza-sessies
  bij Soap Apeldoorn

IMPACT MAKEN IN OOST-NEDERLAND

Veel developers verhuizen naar de Randstad. Het is voor opdrachtgevers in het oosten van het land daardoor moeilijk om developers aan zich te binden. Blijf jij als software developer gewoon lekker in het oosten? Dan kun je met Team Rockstars snel aan de slag.

Benieuwd geworden? Doe de salaris check!

Stap 1 van 4

rockstar testimonials
Ik ben André Bolder en ben sinds februari 2021 in dienst bij Team Rockstars IT als Sr. Java software engineer/Software Architect.
 
Momenteel werk ik bij de Politie als DevOps engineer, een mooie combi van software engineering, software beheer en software deployment. Met veel verantwoordelijkheid voor de software die ik zelf oplever. Ook draai ik mee met de piketdiensten en ben dan 24/7 beschikbaar mochten er verstoringen zijn met het systeem.
 
Bij de Politie ben ik bezig om de huidige software architectuur om te zetten naar een architectuur om gegarandeerde aflevering van berichten mogelijk te maken. Middels Apache Kafka gaan we topics inrichten voor deze gegarandeerde aflevering. Dit om de meldingen die binnenkomen via de call-centers van de politie betrouwbaar af te leveren bij de collega’s die de meldingen in behandeling moeten nemen.
 
Bij Team Rockstars IT kon ik mijn Tesla Model S leaseauto meenemen. Aangezien ik nogal een Tesla fan ben was dit wel een vereiste. Ook de mogelijkheid voor het werken in de regio en veel vrijheid vanwege het 70/30 model is voor mij doorslaggevend geweest. Daarnaast biedt Team Rockstars IT mij als Tech nerd genoeg mogelijkheden om bij te blijven en kennis te nemen van de laatste tools en technieken op gebied van software ontwikkeling en kan wekelijks wel een interessante Tech sessie volgen, zoals bijvoorbeeld GitOps, Terraform, Clean Code, AI en Quarkus.
 
De kracht van Team Rockstars IT is dat dat je werkt in een bedrijf met gedreven collega’s, die hartelijk, open, enthousiast, rebels en ambitieus zijn. Met een off the shelf opleidingsprogramma, om jezelf te blijven ontwikkelen en met hele leuke events. Kortom een bedrijf die ik aan elke software engineer van harte kan aanbevelen.

Ik ben Jordi, 28 jaar en ik werk sinds begin 2019 bij Team Rockstars IT als full stack software engineer.

Sinds mijn start bij Team Rockstars IT heb ik mogen werken bij Avinty aan verschillende projecten, ooit als “Lone Rockstar” begonnen maar nu werken we met 5 Rockstars aan een innovatie software architectuur (Kafka, Self Contained Systems, Kubernetes, Spring Boot)

Ik ben bij Team Rockstars IT komen werken omdat ik op zoek was naar een jonge dynamische organisatie (we bestaan pas 6 jaar, bestaan al uit meer dan 250 developers) die een eerlijke en transparante beloningsstructuur hanteert (70/30 model). Daarnaast wilde ik als developer meer verantwoordelijkheid en zelfstandigheid om opdrachten uit te voeren waar ik enthousiast van wordt.

Bij Team Rockstars IT ben ik zelf in de lead. Trainingen? Geen probleem, geef aan wat je nodig hebt en Team Rockstars IT regelt het. Kortere reistijd? Voor toffe projecten hoef je niet langer naar de Randstad, ook in het oosten van het land zijn er genoeg innovatieve projecten.

SOCIAL EVENTS IN OOST-NEDERLAND

 • 10-15x per jaar vrijblijvende social events & borrels met collega’s uit de buurt
 • Zelf initiatief nemen voor een event (met budget van Team Rockstars IT), of gewoon aanhaken
 • Diverse guilds & leisure groepen waar je verbinding kunt zoeken

Tech events in Oost-Nederland

 • Kennisdeling met vak- en regiogenoten
 • Sparren over best-practises, de nieuwste technieken- en toolings en relevante topics en use-cases in jouw regio
 • Pizzasessies (mogelijkheid om zelf te organiseren) bij jou in de buurt

Thuishonk Soap Apeldoorn

Soap
Vlijtseweg 100
7317 AK Apeldoorn

Bekijk in Google Maps

Een aantal klanten uit Chapter East

TeamRockstars-chapters-kaart.png
Belastingdienst
Kadaster
Nedap
Unive
Alliander
Tennet
ABN Amro Verzekeringen
RoutIT
Besi
rockstars

Dit zeggen rockstars uit chapter east

Ik ben al 5 jaar IT-Rockstar en heb altijd projecten dicht bij huis.

Gerben (32), Software Developer
Mijn pizzasessies met chapter-collega’s zijn altijd interactief!
Ron (54), Software Developer

Een IT-Rockstar is een .NET, JAVA, mobile of front-end software developer met skills die elk bedrijf in huis wil hebben. Software Developers van Team Rockstars IT zijn veel meer dan alleen de beste in hun vak. Wat nog meer dan?

Ga naar de bovenkant