Reference cases2022-10-15T09:19:44+02:00
Business

reference cases

Wij laten graag zien hoe wij impact maken bij onze klanten. Deze cases geven een beeld van de verschillende business uitdagingen van onze klanten, en de oplossingen die wij hen bieden.

Filter cases op

 • LOGIQS

  VEILIGER WERKEN IN DE CLOUD

  Een efficiënte inrichting van cloud platformen kan veel geld besparen én security issues voorkomen. Voldoende aandacht besteden aan de configuratie is daarom belangrijk. Door middel van een architectuur scan hebben we Logiqs inzicht gegeven in de volgende stappen op dit zo efficiënt mogelijk aan te pakken

 • VISION HEALTHCARE

  MEER GRIP OP CLOUD KOSTEN VOOR HEALTH PLATFORM

  Samenvatting

 • SAM

  Next step voor smart asset management

  Al meer dan de helft van alle Nederlandse gemeenten die slim hun riooltechnische installaties willen beheren, kiest voor SAM: Smart Asset Management. Een applicatie die wil en kan groeien. De markt is er klaar voor, het team is er klaar voor. Maar was de applicatie dat ook? Manager Gerard Slob liet het toetsen door een ervaren Rockstar.

 • logo entreo

  ENTREO

  STEVIGE BASIS VOOR SPORTIEVE STARTUP

  Architectuur scan: Is het fundament voldoende om verder te bouwen? De start-up weet waar ze naartoe willen, maar hoe? De app die er stond was niet helemaal toekomstbestendig, maar ze wilden uiteraard niet helemaal opnieuw beginnen met bouwen...

 • KORSIT

  Razendsnelle app voor digitale giftcards

  In de competitieve markt van digitale giftcards is user experience key. De gloednieuwe app van KORSIT moest dan ook razendsnel én heel erg mooi worden. Inclusief zwevende eilanden en soepele animaties in het loyaltyprogramma met gaming features.

 • CASE ZWIJSEN

  Team Rockstars en Zwijsen brengen onderwijs tot leven met digitale methodes

  ‘Happy developers, high impact’, dat is het motto van IT-bedrijf Team Rockstars. De nadruk ligt op betekenisvolle projecten waar goede IT-ers het verschil kunnen maken. Zo ook bij Uitgeverij Zwijsen: een uitgeverij van educatieve boeken en digitale leermethodes voor peuters, kleuters en basisschoolleerlingen. Team Rockstars: "Het is geen kwestie van gewoon een developer neerzetten, alles draait om samenwerken. We zijn formeel gezien extern, maar voelen ons echt onderdeel van het team."

 • MAREL

  Van kip naar filet: de software achter de vleesindustrie

  Voordat een kipfilet in de supermarkt belandt, heeft het stukje vlees al een lange weg afgelegd: van boer via vrachtwagen naar verwerker. Waar Marel vroeger simpelweg machines leverde, is de internationale marktleider in vleesverwerkingssystemen tegenwoordig steeds meer een softwareorganisatie. En dat vraagt om specifieke kennis en kunde.

 • VOLKERWESSELS TELECOM

  VAN SPAGHETTI NAAR ARCHITECTUUR BLAUWDRUK

  VolkerWessels Telecom verzorgt het gehele traject rond de aanleg van hoogwaardige digitale infrastructuur. Van analyse en ontwerp tot bouw, installatie, onderhoud en beheer. Het ultieme doel? Optimale connectiviteit tot op de laatste vierkante centimeter. Zo maken ze leven en werken zo comfortabel mogelijk.

 • PINCH

  ALS DE MOBIELE APPS NIET AAN TE SLEPEN ZIJN

  Het ging al heel lekker met app-ontwikkelaar Pinch, maar tijdens de eerste coronagolf explodeerde de vraag naar mobiele apps. Ook bij grote merken zoals Thuisbezorgd, Qmusic en Ahold. Vind daar maar eens goede developers voor.

 • HYRDE

  SNELLER, BETER EN VOORSPELBAARDER: IT HELPT HYRDE GROEIEN

  Van startup die iedere klant op maat bedient, naar grote speler met een gestandaardiseerd product. Hyrde IoT is een snelgroeiende business enabler die – onder de vleugels van grote broer Volker Wessels Telecom – waarde wil toevoegen aan data voor haar snel uitdijende klantenbestand. Voorwaarde voor succes: kwalitatief hoogwaardige IT-infrastructuur, processen en codes.

 • ROC MONDRIAAN

  SCHAALBAAR HULPPLATFORM VOOR STUDENTEN

  Hoe zoeken jongeren die ernstige problemen hebben naar hulp? En hoe kan een slim systeem hen daarbij helpen? ROC Mondriaan ontwikkelde samen met Team Rockstars een online platform speciaal voor studenten. Efficiënt en schaalbaar, dankzij de serverless functions van Azure en de automatisering van DevOps.

 • DEGIRO

  SCHAALBAARHEID & STABILISATIE

  Gebruiksvriendelijkheid speelt een grote rol binnen het businessmodel van DEGIRO. Maar ook schaalbaarheid is vanaf dag één het motto geweest voor onze IT Rockstars op dit project. Het opzetten van services die zelf verantwoordelijk zijn voor het domein is key.

 • LOGIQS

  ROBOTISERING VAN WAREHOUSES

  Onze partner Logiqs brengt hun opgedane kennis van het robotiseren van de farming industrie over naar de warehouses. Wat komt er bij zo’n proces kijken en hoe ervaren developers op het project de uitdagingen?

 • ANYCOIN

  INNOVEREN EN OPSCHALEN

  Onze partner Anycoin groeide in korte tijd van drie naar vijftig man. Deze groei vroeg om een professionaliseringsslag. Daarnaast was het met ruim een half miljoen klanten nodig om de schaalbaarheid en het gebruiksgemak te vergroten. Met een nieuw platform hebben ze dit voor elkaar gekregen.

 • SANOMA LEARNING

  AWS CLOUD SOLUTION

  Onze cliënt Sanoma Learning heeft het punt bereikt waarop zij 120.000 gebruikerssessies tegelijkertijd moet kunnen verwerken. Hoe kunnen wij Sanoma Learning helpen in het opschalen van servercapaciteit m.b.v. AWS solution?

 • APS GROUP

  AUTOMATISERING MARKETINGCAMPAGNES

  Sinds begin 2016 helpen wij als business partner APS Group met hun IT-vraagstukken. De automatisering van marketingcampagnes was de meest recente uitdaging van APS Group.

 • CAPLE

  MIGRATIE NAAR AWS

  Sinds begin 2020 helpen wij als business partner Caple met hun IT-vraagstukken. Scalability en kostenbesparing waren de primaire uitdagingen van Caple.

 • CODESHARP

  MICROSERVICES VOOR INNOVATIE ALS SCALE-UP

  CodeSharp slaat als scale-up de brug tussen organisatie (veelal internationale multinationals) en medewerkers in een digital workplace platform. In deze digitale transformatie is Team Rockstars IT een technische sparringspartner die Codesharp ondersteunt bij innovatie.

 • KADASTER PDOK

  FUTUREPROOF REQUEST PLATFORM

  In deze innovatie partnership heeft Team Rockstars IT het Kadaster de afgelopen jaren geholpen om de infrastructuur van het platform van PDOK future-proof te maken. Ze kunnen nu sneller, betrouwbaarder en veiliger meer en grotere datasets ontsluiten.

 • BESI

  AANBOREN NIEUWE SEGMENTEN

  Binnen deze sourcing partnership biedt Team Rockstars IT Besi de ruimte voor het ontwikkelen van nieuwe systemen en het vernieuwen van de architectuur van bestaande applicaties.

 • DEARNOVA

  PLAN A PARTNERSHIP

  Sinds 2016 werkt DearNova actief samen met Team Rockstars IT. Zij werken op projectbasis voor diverse klanten en hebben structureel behoefte aan een flexibele schil.

 • CODESHARP

  SLAGKRACHT EN FLEXIBILITEIT

  Flexibiliteit is voor Codesharp zo belangrijk omdat offerte trajecten bij grote corporate klanten vaak lang duren. Dit brengt onzekerheid met zich mee, maar vraagt ook om slagkracht als een deal valt. De flexibele schil van Team Rockstars IT is de ideale oplossing.

Onze werkwijze

onze community vormt onze expertise

Met de kennis en ervaring die onze IT-Rockstars opdoen bij verschillende projecten, hebben we de ideale community waarbij wij zulke vraagstukken neer kunnen leggen. Onze expertise bij elkaar is erg breed en onder te verdelen in onze thema’s:

 • Cloud
 • Secure Software

 • DevOps

 • DevHappiness

Contact

Ga naar de bovenkant