Business cases2021-08-27T10:32:40+02:00
Business

business cases

Wij helpen bedrijven met sourcing- en innovatievraagstukken. Deze cases geven een beeld van de verschillende business uitdagingen van onze klanten, en de oplossingen die wij hen bieden.

degiro

schaalbaarheid & stabilisatie

Gebruiksvriendelijkheid speelt een grote rol binnen het businessmodel van DEGIRO. Maar ook schaalbaarheid is vanaf dag één het motto geweest voor onze IT Rockstars op dit project. Het opzetten van services die zelf verantwoordelijk zijn voor het domein is key.

DEGIRO case

Logiqs

Robotisering van warehouses

Onze partner Logiqs brengt hun opgedane kennis van het robotiseren van de farming industrie over naar de warehouses. Wat komt er bij zo’n proces kijken en hoe ervaren developers op het project de uitdagingen?

Logiqs case

Anycoin

Innoveren en opschalen

Onze partner Anycoin groeide in korte tijd van drie naar vijftig man. Deze groei vroeg om een professionaliseringsslag. Daarnaast was het met ruim een half miljoen klanten nodig om de schaalbaarheid en het gebruiksgemak te vergroten. Met een nieuw platform hebben ze dit voor elkaar gekregen.

Anycoin case

Sanoma Learning

AWS cloud solution

Onze cliënt Sanoma Learning heeft het punt bereikt waarop zij 120.000 gebruikerssessies tegelijkertijd moet kunnen verwerken. Hoe kunnen wij Sanoma Learning helpen in het opschalen van servercapaciteit m.b.v. AWS solution?

Sanoma Learning case

APS Group

Automatisering marketingcampagnes

Sinds begin 2016 helpen wij als business partner APS Group met hun IT-vraagstukken. De automatisering van marketingcampagnes was de meest recente uitdaging van APS Group.

APS Group case

caple

MIGRAtie naar aws

Sinds begin 2020 helpen wij als business partner Caple met hun IT-vraagstukken. Scalability en kostenbesparing waren de primaire uitdagingen van Caple.

caple case

codesharp

MICROSERVICES VOOR INNOVATIE ALS SCALE-UP

CodeSharp slaat als scale-up de brug tussen organisatie (veelal internationale multinationals) en medewerkers in een digital workplace platform. In deze digitale transformatie is Team Rockstars IT een technische sparringspartner die Codesharp ondersteunt bij innovatie.

code sharp case

kadaster pdok

futureproof request platform

In deze innovatie partnership heeft Team Rockstars IT het Kadaster de afgelopen jaren geholpen om de infrastructuur van het platform van PDOK future-proof te maken. Ze kunnen nu sneller, betrouwbaarder en veiliger meer en grotere datasets ontsluiten.

kadaster case

besi

AANBOREN NIEUWE SEGMENTEN

Binnen deze sourcing partnership biedt Team Rockstars IT Besi de ruimte voor het ontwikkelen van nieuwe systemen en het vernieuwen van de architectuur van bestaande applicaties.

besi case

dearnova

PLAN A PARTNERSHIP

Sinds 2016 werkt DearNova actief samen met Team Rockstars IT. Zij werken op projectbasis voor diverse klanten en hebben structureel behoefte aan een flexibele schil.

dearnova case

codesharp

SLAGKRACHT EN FLEXIBILITEIT

Flexibiliteit is voor Codesharp zo belangrijk omdat offerte trajecten bij grote corporate klanten vaak lang duren. Dit brengt onzekerheid met zich mee, maar vraagt ook om slagkracht als een deal valt. De flexibele schil van Team Rockstars IT is de ideale oplossing.

codesharp case
Onze werkwijze

onze community vormt onze expertise

Met de kennis en ervaring die onze IT-Rockstars opdoen bij verschillende projecten, hebben we de ideale community waarbij wij zulke vraagstukken neer kunnen leggen. Onze expertise bij elkaar is erg breed en onder te verdelen in onze thema’s:

  • Cloud
  • Secure Software

  • DevOps

  • DevHappiness

Contact

Ga naar de bovenkant