Reference cases2022-03-18T15:23:17+01:00
Business

reference cases

Wij laten graag zien hoe wij impact maken bij onze klanten. Deze cases geven een beeld van de verschillende business uitdagingen van onze klanten, en de oplossingen die wij hen bieden.

Filter cases op

  • MAREL

   Van kip naar filet: de software achter de vleesindustrie

   Voordat een kipfilet in de supermarkt belandt, heeft het stukje vlees al een lange weg afgelegd: van boer via vrachtwagen naar verwerker. Waar Marel vroeger simpelweg machines leverde, is de internationale marktleider in vleesverwerkingssystemen tegenwoordig steeds meer een softwareorganisatie. En dat vraagt om specifieke kennis en kunde.

   MAREL case
  • VOLKERWESSELS TELECOM

   VAN SPAGHETTI NAAR ARCHITECTUUR BLAUWDRUK

   VolkerWessels Telecom verzorgt het gehele traject rond de aanleg van hoogwaardige digitale infrastructuur. Van analyse en ontwerp tot bouw, installatie, onderhoud en beheer. Het ultieme doel? Optimale connectiviteit tot op de laatste vierkante centimeter. Zo maken ze leven en werken zo comfortabel mogelijk.

   VOLKERWESSELS TELECOM case
  • PINCH

   ALS DE MOBIELE APPS NIET AAN TE SLEPEN ZIJN

   Het ging al heel lekker met app-ontwikkelaar Pinch, maar tijdens de eerste coronagolf explodeerde de vraag naar mobiele apps. Ook bij grote merken zoals Thuisbezorgd, Qmusic en Ahold. Vind daar maar eens goede developers voor.

   PINCH case
  • HYRDE

   SNELLER, BETER EN VOORSPELBAARDER: IT HELPT HYRDE GROEIEN

   Van startup die iedere klant op maat bedient, naar grote speler met een gestandaardiseerd product. Hyrde IoT is een snelgroeiende business enabler die – onder de vleugels van grote broer Volker Wessels Telecom – waarde wil toevoegen aan data voor haar snel uitdijende klantenbestand. Voorwaarde voor succes: kwalitatief hoogwaardige IT-infrastructuur, processen en codes.

   HYRDE case
  • ROC MONDRIAAN

   SCHAALBAAR HULPPLATFORM VOOR STUDENTEN

   Hoe zoeken jongeren die ernstige problemen hebben naar hulp? En hoe kan een slim systeem hen daarbij helpen? ROC Mondriaan ontwikkelde samen met Team Rockstars een online platform speciaal voor studenten. Efficiënt en schaalbaar, dankzij de serverless functions van Azure en de automatisering van DevOps.

   ROC MONDRIAAN case
  • DEGIRO

   SCHAALBAARHEID & STABILISATIE

   Gebruiksvriendelijkheid speelt een grote rol binnen het businessmodel van DEGIRO. Maar ook schaalbaarheid is vanaf dag één het motto geweest voor onze IT Rockstars op dit project. Het opzetten van services die zelf verantwoordelijk zijn voor het domein is key.

   DEGIRO case
  • LOGIQS

   ROBOTISERING VAN WAREHOUSES

   Onze partner Logiqs brengt hun opgedane kennis van het robotiseren van de farming industrie over naar de warehouses. Wat komt er bij zo’n proces kijken en hoe ervaren developers op het project de uitdagingen?

   LOGIQS case
  • ANYCOIN

   INNOVEREN EN OPSCHALEN

   Onze partner Anycoin groeide in korte tijd van drie naar vijftig man. Deze groei vroeg om een professionaliseringsslag. Daarnaast was het met ruim een half miljoen klanten nodig om de schaalbaarheid en het gebruiksgemak te vergroten. Met een nieuw platform hebben ze dit voor elkaar gekregen.

   ANYCOIN case
  • SANOMA LEARNING

   AWS CLOUD SOLUTION

   Onze cliënt Sanoma Learning heeft het punt bereikt waarop zij 120.000 gebruikerssessies tegelijkertijd moet kunnen verwerken. Hoe kunnen wij Sanoma Learning helpen in het opschalen van servercapaciteit m.b.v. AWS solution?

   SANOMA LEARNING case
  • APS GROUP

   AUTOMATISERING MARKETINGCAMPAGNES

   Sinds begin 2016 helpen wij als business partner APS Group met hun IT-vraagstukken. De automatisering van marketingcampagnes was de meest recente uitdaging van APS Group.

   APS GROUP case
  • CAPLE

   MIGRATIE NAAR AWS

   Sinds begin 2020 helpen wij als business partner Caple met hun IT-vraagstukken. Scalability en kostenbesparing waren de primaire uitdagingen van Caple.

   CAPLE case
  • CODESHARP

   MICROSERVICES VOOR INNOVATIE ALS SCALE-UP

   CodeSharp slaat als scale-up de brug tussen organisatie (veelal internationale multinationals) en medewerkers in een digital workplace platform. In deze digitale transformatie is Team Rockstars IT een technische sparringspartner die Codesharp ondersteunt bij innovatie.

   CODESHARP case
  • KADASTER PDOK

   FUTUREPROOF REQUEST PLATFORM

   In deze innovatie partnership heeft Team Rockstars IT het Kadaster de afgelopen jaren geholpen om de infrastructuur van het platform van PDOK future-proof te maken. Ze kunnen nu sneller, betrouwbaarder en veiliger meer en grotere datasets ontsluiten.

   KADASTER PDOK case
  • BESI

   AANBOREN NIEUWE SEGMENTEN

   Binnen deze sourcing partnership biedt Team Rockstars IT Besi de ruimte voor het ontwikkelen van nieuwe systemen en het vernieuwen van de architectuur van bestaande applicaties.

   BESI case
  • DEARNOVA

   PLAN A PARTNERSHIP

   Sinds 2016 werkt DearNova actief samen met Team Rockstars IT. Zij werken op projectbasis voor diverse klanten en hebben structureel behoefte aan een flexibele schil.

   DEARNOVA case
  • CODESHARP

   SLAGKRACHT EN FLEXIBILITEIT

   Flexibiliteit is voor Codesharp zo belangrijk omdat offerte trajecten bij grote corporate klanten vaak lang duren. Dit brengt onzekerheid met zich mee, maar vraagt ook om slagkracht als een deal valt. De flexibele schil van Team Rockstars IT is de ideale oplossing.

   CODESHARP case
  Onze werkwijze

  onze community vormt onze expertise

  Met de kennis en ervaring die onze IT-Rockstars opdoen bij verschillende projecten, hebben we de ideale community waarbij wij zulke vraagstukken neer kunnen leggen. Onze expertise bij elkaar is erg breed en onder te verdelen in onze thema’s:

  • Cloud
  • Secure Software

  • DevOps

  • DevHappiness

  Contact

  Ga naar de bovenkant