Skip to main content

Over ons

In a nutshell

Gedreven door de hardwired wil om IT’ers het maximale uit zichzelf te laten halen en tegelijkertijd een eerlijke verloning te creëren, ontstond Team Rockstars IT.

ONS TEAM

Team Rockstars IT is dé agency voor alle top-notch IT-ers met een focus op backend .NET, Java, embedded en mobile.

Als groot liefhebber van sport raakte oprichter Laurens Simonse geïnspireerd door vriend en ondernemer Orlando van den Bosch en de manier waarop hij met zijn topatleten (zijn 'rockstars') omgaat. Dit in combinatie met de ruim 18 jaar ervaring na het starten van LSG (Laurens Simonse Groep) zorgde voor het fundament van Team Rockstars IT: De IT'er als Rockstar, geheel en compleet ondersteund en begeleid door Team Rockstars IT.

De beste IT professionals met de nodige jaren werkervaring, die barsten van energie, initiatief, ondernemingslust, tech- én social skills, dat zijn IT Rockstars: You decide, we take care!

gOT QUESTIONS? ask a rockstar!

We take care

Wij behandelen jou als een échte Rockstar Developer. Dat houdt in dat je op alle vlakken een sterrenbehandeling krijgt. Wij keuren de venues (werkomgeving) en selecteren alleen de meest impactvolle gigs (opdrachten) die voldoen aan jouw persoonlijke checklist. Is max. 20 minuten reistijd voor jou enorm belangrijk, of een unieke stack? Dan selecteren we enkel opdrachten die daarbinnen passen. Vervolgens bepaal jij zelf waar je gaat starten.

Ons concept

FACTS THAT ROCK

  • Opgericht in 1998
  • KTO 8+ !
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • 40 staff members
  • 70% groei per jaar
  • 3 kantoren in Nederland

Levels

Team Rockstars IT professionals

Voor alle fullstack- en backend .NET, JAVA-, Embedded en Mobile software engineers die op projectbasis wonderen willen verrichten bij onze partners.

Opleidingstak IT Juniors

Voor de Rockstars in spe! Voor de startende programmeur, consultant en netwerkbeheerder die op zoek is naar een mooie startersfunctie!

Opleidingstak IT Students

Voor de Rockstars in spe! Studerende programmeur, consultant en netwerkbeheerder die op zoek is naar een toffe stage of bijbaan!

Onze IT Rockstars

DE BESTE IT'ERS VAN NEDERLAND

Wij creëren disruptie in de markt door de wensen en eisen van onze IT-rockstars op het gebied van opdrachten en opdrachtgevers op 1 te zetten. Onze toelatingseisen zijn hoog, only the best get in. But once you're in, it's rock and roll.

 

DE GAAFSTE OPDRACHTGEVERS

Binnen ons netwerk zitten de grootste en gaafste werkgevers van Nederland: de 'big guys' waar je zonder VIP Rockstar-pass niet zomaar binnenkomt.

 

JIJ DOET WAAR JE GOED IN BENT, WIJ DOEN DE REST

Wij begrijpen de vraag op de IT-markt als geen ander en zorgen ervoor dat jij als IT-er kunt doen waar je goed in bent. Of je nou student bent, starter op de arbeidsmarkt of professional met de nodige ervaring. Wij behandelen jou zoals een IT Rockstar behandeld moet worden. Voor elke fase van jouw carrière hebben we een team van accountmanagers en career coaches die jou, naar jouw wensen, kunnen ondersteunen.