Skip to main content

Over ons

In a nutshell

Gedreven door de hardwired wil om IT’ers het maximale uit zichzelf te laten halen en tegelijkertijd een eerlijke verloning te creëren, ontstond halverwege 2015 Team Rockstars IT.

ONS TEAM

Team Rockstars IT is dé agency voor alle top-notch IT-ers met een focus op backend .NET, Java en mobile. Onze toelatingseisen zijn hoog, only the best get in. Wanneer je echter eenmaal tot de IT-Rockstarsfamilie behoort, is niets te gek. Te beginnen bij de gaafste “Rockstarsproof” opdrachten, jazeker, ook onze opdrachtgevers dienen aan een IT-Rockstars keurmerk te voldoen alvorens we er mee in zee gaan.

Wij begrijpen de vraag op de IT-markt als geen ander en zorgen ervoor dat jij als IT-er kunt doen waar je goed in bent. Of je nou student bent, starter op de arbeidsmarkt of professional met de nodige ervaring. Wij behandelen jou zoals een IT-Rockstar behandeld moet worden. Voor elke fase van jouw carrière hebben we een team van accountmanagers en career-coaches die jou, naar jouw wensen, kunnen ondersteunen.

Direct via (web) whatsapp contact met onze IT Rockstars? Stel ze vragen over het werken als software engineer bij Team Rockstars IT!

A BIT OF HISTORY

Team Rockstars IT dankt haar sterke start en groei aan een bijzonder goed fundament. Ruim 18 jaar voordat Team Rockstars IT het licht zag, startte Laurens Simonse de Laurens Simonse Groep (LSG), waarin in de loop der tijd top-notch studenten, afstudeerders en junioren hun ideale werkgever gevonden hebben.

Met de daar opgedane ervaring besloot LSG een tak voor mediors en seniors op te zetten om aan de groeiende vraag vanuit eigen bestand te voorzien. Team Rockstars IT was een feit!

The difference?

Wij onderscheiden ons door IT'ers te zien en behandelen als echte IT-Rockstars van dit moment én van de toekomst.

Ons werkmodel

All levels

★ Team Rockstars IT Students ★

Voor de studerende programmeur, consultant en netwerkbeheerder die op zoek is naar een toffe stage of bijbaan!

★ Team Rockstars IT Juniors ★

Voor de startende programmeur, consultant en netwerkbeheerder die op zoek is naar een mooie startersfunctie!

★ Team Rockstars IT professionals ★

Voor alle fullstack- en backend .NET, JAVA-, Embedded en Mobile software engineers die op projectbasis wonderen willen verrichten bij onze partners.

Onze IT Rockstars

DE BESTE IT'ERS VAN NEDERLAND

Wij creëren disruptie in de markt door de wensen en eisen van onze IT-rockstars op het gebied van opdrachten en opdrachtgevers op 1 te zetten. Onze toelatingseisen zijn hoog, only the best get in. But once you're in, it's rock and roll.

 

DE GAAFSTE OPDRACHTGEVERS

Binnen ons netwerk zitten de grootste en gaafste werkgevers van Nederland: de 'big guys' waar je zonder VIP Rockstar-pass niet zomaar binnenkomt.

 

JIJ DOET WAAR JE GOED IN BENT, WIJ DOEN DE REST

Wij begrijpen de vraag op de IT-markt als geen ander en zorgen ervoor dat jij als IT-er kunt doen waar je goed in bent. Of je nou student bent, starter op de arbeidsmarkt of professional met de nodige ervaring. Wij behandelen jou zoals een IT Rockstar behandeld moet worden. Voor elke fase van jouw carrière hebben we een team van accountmanagers en career coaches die jou, naar jouw wensen, kunnen ondersteunen.