Skip to main content

Over ons

In a nutshell

Gedreven door de hardwired wil om IT’ers het maximale uit zichzelf te laten halen en tegelijkertijd een eerlijke verloning te creëren, ontstond halverwege 2015 Team Rockstars IT.

ONS TEAM

Team Rockstars IT is dé agency voor alle top-notch IT-ers met een focus op backend .NET, Java, embedded en mobile.

Als groot liefhebber van sport raakte oprichter Laurens Simonse geïnspireerd door vriend en ondernemer Orlando van den Bosch en de manier waarop hij met zijn topatleten (zijn 'rockstars') omgaat. Dit in combinatie met de ruim 18 jaar ervaring na het starten van LSG (Laurens Simonse Groep) zorgde voor het fundament van Team Rockstars IT: De IT'er als Rockstar, geheel en compleet ondersteund en begeleid door Team Rockstars IT.

De beste IT professionals met de nodige jaren werkervaring, die barsten van energie, initiatief, ondernemingslust, tech- én social skills, dat zijn IT Rockstars: You decide, we take care!

gOT QUESTIONS? ask a rockstar!

We take care

Door jou als software engineer te zien en behandelen als een echte IT-Rockstar van dit moment én van de toekomst zetten wij jou op 1. De opdrachtgever kiest jou niet, maar jij kiest hem. Wij checken voor jou de venues (de werkomgeving van opdrachtgevers), geven je toegang tot de vetste gigs (projecten waar je u tegen zegt), zorgen dat aan al jouw wensen kan worden voldaan zodat jij kan doen waar jij goed in bent!

Ons concept

FACTS THAT ROCK

  • Opgericht in 1998
  • Sinds 2015 bestaat het label Team Rockstars IT
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • 30 staff members
  • 70% groei per jaar
  • 3 kantoren in Nederland
  • KTO 8+ !

Levels

★ Team Rockstars IT professionals ★

Voor alle fullstack- en backend .NET, JAVA-, Embedded en Mobile software engineers die op projectbasis wonderen willen verrichten bij onze partners.

★ Opleidingstak IT Students ★

Voor de Rockstars in spe! Studerende programmeur, consultant en netwerkbeheerder die op zoek is naar een toffe stage of bijbaan!

★ Opleidingstak IT Juniors ★

Voor de Rockstars in spe! Voor de startende programmeur, consultant en netwerkbeheerder die op zoek is naar een mooie startersfunctie!

Onze IT Rockstars

DE BESTE IT'ERS VAN NEDERLAND

Wij creëren disruptie in de markt door de wensen en eisen van onze IT-rockstars op het gebied van opdrachten en opdrachtgevers op 1 te zetten. Onze toelatingseisen zijn hoog, only the best get in. But once you're in, it's rock and roll.

 

DE GAAFSTE OPDRACHTGEVERS

Binnen ons netwerk zitten de grootste en gaafste werkgevers van Nederland: de 'big guys' waar je zonder VIP Rockstar-pass niet zomaar binnenkomt.

 

JIJ DOET WAAR JE GOED IN BENT, WIJ DOEN DE REST

Wij begrijpen de vraag op de IT-markt als geen ander en zorgen ervoor dat jij als IT-er kunt doen waar je goed in bent. Of je nou student bent, starter op de arbeidsmarkt of professional met de nodige ervaring. Wij behandelen jou zoals een IT Rockstar behandeld moet worden. Voor elke fase van jouw carrière hebben we een team van accountmanagers en career coaches die jou, naar jouw wensen, kunnen ondersteunen.