TEAM ROCKSTARS PRESENTS

THE DEVELOPER’S STACK

“Development of a lifetime & A lifetime development”. Wat ons betreft kun je je gehele carrière als software developer blijven groeien. Spreken op conferenties, schrijven van boeken of de community inspireren met jouw blogs. Wij willen je uitdagen om dé thought leader te worden op jouw vakgebied!

Ook wanneer je andere rollen overweegt willen we je daarin ondersteunen. Scrummaster, architect, CTO, manager, etc. kunnen ook interessant zijn. Het “Developer stack” kaartspel helpt je om over deze verschillende rollen na te laten denken.

TEAM ROCKSTARS HOUSE OF CARDS

13 KAARTEN, 13 ROLLEN

13 Kaarten, 13 rollen en jij kan een kaart eruit pikken waar je meer over zou willen weten. Je wordt gekoppeld aan één van de 5 experts waar je het gesprek mee aangaat. Koen Aerts CTO, Richard van Zandwijk Lead Developer, Marco Kuiper Principal Consultant, Sofia Bjorholm en Nadine Wolff Developer/Engineer staan voor je klaar voor een goed gesprek.

Heb je een brandende vraag of lijkt het je interessant om je te verdiepen in alle mogelijke wegen die naar Rome leiden? Come pick out a card that can turn over the table!

Developer / Engineer

WAAR MAAK JIJ IMPACT MEE?

Software maken met een duidelijk doel is belangrijk. Wie zijn je gebruikers en waarvoor wordt de software gebruikt. Uiteraard is impact maken een ruim begrip en betekent dit voor iedereen iets anders. Met jouw software levens redden of maatschappelijk betrokken bezig zijn. Impact maken verhoogt in ieder geval het werkgeluk!

Lead Developer / Engineer

JIJ STAAT VOOR HET TEAM! STAAT HET TEAM OOK VOOR JOU?

Zelfsturende teams zijn belangrijk en daarom is het niet zo dat de lead developer alle sturing over moet nemen. Teamleden die veel eigenaarschap tonen is belangrijk.

Scrum master

JIJ BENT HET VLIEGWIEL IN AGILE DEVELOPMENT!

Leuk om het Agile en DevOps gedachtengoed uit te mogen dragen en in een organisatie te zitten waar ze hier ook open voor staan. Leuk ook om bij te dragen aan de performance van het team!

Product owner

BEN JIJ HET POLITIEKE WEB MEESTER?

Product owner, wat een enorm complexe functie! Aan de ene kant heb je contact met alle teamleden en aan de andere kant heb je je tentakels in de business zitten. Stakeholdermanagement, politiek en netwerken zit in jouw bloed!

Architect

HOE BLIJF JE WEG UIT DE IVOREN TOREN?

Er zijn diverse vormen van architectuur en diverse architecten. Ieder team heeft een (software/applicatie) architect nodig.
Voor meer hoog over vraagstukken zijn de enterprise architecten van belang. Essentieel in deze laatste functie is dat de juiste keuzes gemaakt worden samen met het team.

Coach

❤ MENSEN ONTWIKKELEN!

Special agent

ADRENALINE

Hoeveel adrenaline krijg je als je een bioscoopzaal met 1500 developers inspireert?

IT consultant

DURF JIJ OVERAL TEGENAAN TE SCHOPPEN?

Principal consultant

JE INSPIREERT BEDRIJVEN MET NIEUWE IT OPLOSSINGEN!

CTO

JOUW ORGANISATIE TECHNISCH INSPIREREN, INSPIREREN IS OOK LUISTEREN!

Manager

EEN MODERNE MANAGER IS EEN COACH, JE STIMULEERT MENSEN!

Director

MET EEN HELICOPTERVIEW VEEL RUIMTE LATEN VOOR JE TEAM!

ZZP

HEB JIJ GRAAG ZELF DE TOUWTJES IN HANDEN?