Marktwaarde

Welk salaris verdient een cloud engineer?

Als cloud engineer werk je hard en ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en onderhouden van cloud-oplossingen en -diensten. Maar weet je ook wat jouw marktwaarde is in termen van salaris en arbeidsvoorwaarden? Door je marktwaarde te kennen, kun je beter onderhandelen over jouw salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Cloud engineers

Bereken je marktwaarde.

Als Cloud engineer is het belangrijk om je marktwaarde te kennen. Het kennen van je marktwaarde stelt je in staat om jezelf te profileren en te onderhandelen over salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Veel Cloud engineers ontdekken na het horen van hun marktwaarde dat ze onderbetaald worden en dat er geen openheid bestaat over de constructie. Ontdek jouw marktwaarde met onze tool en ontvang deze binnen één werkdag op jouw 06-nummer. Indien je dit wenst, verwijderen we jouw nummer naderhand.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 4 - technieken

Met welke technieken werk je?*
Verdien jij wel genoeg?

JOUW SALARIS ONDER DE LOEP.

Als cloud engineer is het belangrijk om je marktwaarde te kennen. Het bepalen van jouw marktwaarde kan je helpen om je salaris en arbeidsvoorwaarden te optimaliseren en een carrièrepad uit te stippelen dat past bij jouw ambities. Het is daarom belangrijk om op de hoogte te zijn van de salarissen die gangbaar zijn in jouw regio en branche.

Wij helpen je om inzicht in je marktwaarde te krijgen, zodat jij meer kunt verdienen. Wij garanderen je dat dit je gaat helpen om je professionele ontwikkeling te stimuleren en je te concentreren op de belangrijkste doelen voor jouw carrière.

Dus, wil je weten wat je waard bent als cloud engineer en meer verdienen? Ontdek je marktwaarde en ga slim om met je salarisonderhandelingen.

salarisonderhandeling

3 tips voor een topsalaris.

cloud tribe

Bezoek onze cloud tribe

Kennisdeling vinden wij bij Team Rockstars enorm belangrijk. Lees hoe wij dit doen binnen onze Cloud tribe.

cloud tribe

Waarom een cloud engineer moet weten welk salaris hij/zij kan verdienen.

Het salaris van een cloud engineer is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het bedrijf, de locatie en het niveau van de ervaring en vaardigheden die vereist zijn voor de functie. Zo kunnen cloud engineers in grote bedrijven met complexe infrastructuren bijvoorbeeld een hoger salaris verdienen dan cloud engineers in kleine bedrijven.

Over het algemeen kan een cloud engineer een hoog salaris verwachten, omdat cloud-technologie steeds belangrijker wordt voor bedrijven die hun IT-infrastructuur willen moderniseren en optimaliseren. Daarnaast is er ook een toenemende vraag naar cloud-oplossingen in verschillende industrieën.

Als cloud engineer is het dus belangrijk om op de hoogte te zijn van de salarissen die gangbaar zijn in de branche en regio waarin je werkt. Dit kan je helpen bij het kiezen van de juiste baan en het ontwikkelen van een carrièrepad dat past bij jouw vaardigheden en ambities.

Vanwege de groeiende vraag naar cloud-technologie en de toenemende complexiteit van de oplossingen die worden gebouwd en onderhouden, is de vraag naar cloud engineers gestegen. Bovendien wordt jouw rol steeds belangrijker in de digitale wereld van vandaag, waarbij cloud-oplossingen een essentieel onderdeel zijn van het succes van een bedrijf.

Daarom is het voor jou van belang om jezelf op de hoogte te stellen van de salarissen die gangbaar zijn in jouw specifieke gebied.

verdien meer dan de rest.

Bij Team Rockstars IT werken we met een 70/30 model. Ook wel bekend als een midlance constructie, of het midlance-model. Omdat wij geloven dat goede prestaties beloond moeten worden, gaat het grootste deel (70%) van de omzet naar degene die echt het verschil maken: wij noemen ze IT-Rockstars!

Binnen deze constructie worden de zekerheden van een vast dienstverband (minimaal maandelijks 55% van je eigen omzet, vergelijkbaar met een marktconform vast salaris) gecombineerd met de vrijheden uit het ZZP’er-bestaan: je kiest je eigen projecten. In de regel gaan software developers er bij Team Rockstars IT 25% tot 40% op vooruit, waarbij ze natuurlijk jaarlijks stappen blijven zetten naarmate hun marktwaarde groeit.

Midlance, 70/30 en detachering: de verschillen

Waarom kiezen zoveel IT- ...

onze 3 peilers