VIP-list

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van de meest toffe evenementen?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste IT-events? Word dan nu lid van onze exclusieve VIP-lijst en maak je klaar voor een epische IT-ervaring! Als VIP ontvang je als eerste uitnodigingen, speciale aanbiedingen en exclusieve informatie over onze komende events. Schrijf je in en mis dus nooit meer een IT-feestje.

Rockstars unite!

Rockstars unite! Onze (tech)events zijn de levensader van Team Rockstars IT. Het is hier waar we de kern van onze organisatie tot leven brengen en de unieke cultuur die ons onderscheidt, tot in elke vezel voelbaar maken. Als we zeggen dat ‘sharing is caring’, dan menen we dat tot in onze kern.

Onze (tech)events zijn de bruisende plekken waar wij samenkomen om kennis en expertise te delen. Hier gaat het niet alleen om leren, maar ook om het inspireren en het creëren van een gemeenschap die gedreven wordt door de passie voor technologie. Het is een kans om te netwerken met gelijkgestemde professionals, experts te ontmoeten en te brainstormen over de nieuwste ontwikkelingen in de IT-wereld.

Dit is niet het enige! Onze events zijn niet zomaar events; het zijn momenten waarop we onze waarden en cultuur in de praktijk brengen. We vieren teamwork, innovatie en een onstilbare honger naar innovatie. Of het nu gaat om hackathons, tech-talks, of gewoon samen ontspannen, onze events ademen Team Rockstars IT.

Kortom, als je deel wilt uitmaken van de Rockstars-familie en de kans wilt grijpen om te groeien, te leren en te connecten, dan mag je deze events absoluut niet missen.

Peer-to-peer kennisdeling

Sharing is caring.

Bij Team Rockstars IT draait alles om het delen van kennis en het bouwen van sterke banden binnen onze gemeenschap van IT-professionals. Tijdens onze kennisdelingssessies komen onze rockstars samen om de best practices, uitdagingen en de nieuwste trends met elkaar te delen.

onze events in jouw regio

Ontdek welke tech- en social events er bij jou in de buurt worden georganiseerd.

Schrijf je in voor de vip-list

Bijzijn is meemaken. Seeing is believing. Wacht niet langer en schrijf je in voor onze VIP list!
Zo blijf je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste evenementen.