Checkmate with Chatgpt

Na een eerste succesvolle editie van Checkmate with ChatGPT organiseren wij op vrijdag 1 december een tweede editie op ons hoofdkantoor in Den Bosch. Leer de kracht van kunstmatige intelligentie combineren met je schaakvaardigheden. En dat is nog niet alles! Als je je inschrijft voor het evenement, maak je kans op een exclusief gepersonaliseerd schaakspel.

Checkmate with chatgpt

Komen we schaakmat te staan of is er nog een toekomst voor ons?

Met de komst van ChatGPT is AI op het volgende niveau. Wij hebben ChatGPT ingezet als schaakcomputer en via chess.com en browser automation tooling gaan we schaken tegen ChatGPT.

Je leert in deze sessie met ChatGPT tooling om te gaan en zelfs de meest complexe objecten als een compleet schaakbord uit te wisselen. We gaan ChatGPT een interface geven door browser automation tooling in te zetten. Dit geeft inzicht in de eindeloze mogelijkheden en toepasbaarheid van ChatGPT!

Programma

locatie: HQ Den Bosch

Op een lege maag kun je natuurlijk niet aan de slag. Geniet van het lekkere eten terwijl je netwerkt met vak- en branchegenoten.

We duiken samen in het diepe en laten je de magie zien van Checkmate with ChatGPT.

De koningen zijn gevallen, de pionnen hebben gestreden en we hebben allemaal genoten van de spanning van het schaakspel. Nu is het tijd om te ontspannen en te genieten tijdens de afsluitende borrel.

aanmelding

Bijzijn is meemaken. Seeing is believing.
Wacht niet langer en schrijf je in voor Checkmate with ChatGPT op dinsdag 30 januari in Den Bosch.

[hubspot type="form" portal="7542766" id="9e0000ea-037b-4418-bfb7-520cb4924a99"]