Chapter roermond

BEN JIJ EEN DEVELOPER UIT regio limburg?

Limburg, de provincie mit de geweldjige sjilderachtigige landsjappen en de sjoeene heuvels! Wao vastelaovundj door eederein wirt geveerd, wao op eedere paar kilomeater ein anger dialect te huure is, en wao vlaoi als ontbijt wirt gegeate.

Geen zorgen, we schakelen over op het Nederlands 😉 Met opdrachtgevers zoals bedrijf X, bedrijf Y en bedrijf Z is het belangrijk voor jou als software engineer om je marktwaarde te kennen in deze regio. Zo kun je jouw carrière gericht plannen en beter kiezen welke projecten bij jou passen.

Software engineering in limburg

Als bedrijf uit Den Bosch is de trip naar onze zuidelijkste provincie Limburg zo gemaakt. Een provincie waar veel grote organisaties zich huisvesten, ook gezien de geografische ligging ten opzichte van onze buurlanden. Omdat ook steeds meer Limburgse Rockstars zich bij ons aansloten, hebben we medio 2023 besloten om een eerste Limburgse Chapter op te richten waar developers uit o.a. Maastricht, Heerlen en Venlo zich thuisvoelen.

Het doel van deze Chapter? Wonen, werken en ontspannen in de eigen regio.

Met onze opdrachtgevers in deze regio, zoals o.a. bedrijf X, bedrijf Y en bedrijf Z gevestigd in Limburg, heb je als developer hier ruime keuze aan werkgevers en projecten.

In onze Chapter vind je een hechte community die hecht, warm, gezellig, down-to-earth en bourgondisch is. Gewoon normaal doen en respect hebben voor elkaar, keihard werken, en …. nog harder carnaval vieren! Of wacht, dat noemen we hier uiteraard Vastelaovundj. Een mix van Back-End Developers, Front-End Developers, Test Automation Engineers, Scrum Masters, Architecten en Cloud-Specialisten. Onze zuidelijkste Rockstar woont in Eijsden, de noordelijkste treffen we in Venray.

Naast de Rockstars maken ook de Limburgse accountmanager en Limburgse Talent Manager deel uit van de Chapter. Hierdoor zijn we altijd dichtbij voor onze Rockstars en klanten, en spreken we (letterlijk!) dezelfde taal! Want, onze ervaring leert: Limburgers werken graag samen met Limburgers – en het liefst in het dialect.

reviews

Wat zeggen onze rockstars?

Dit nieuwe frisse chapter Roermond heb ik als een warm ontvangst ervaren bij mijn start @ Rockstars!

Deze toppers een stapje verder helpen in hun persoonlijk leiderschap, carrière en werkgeluk; wat een voorrecht om dit te mogen doen!

Ik ben pas 1,5 jaar bij Team Rockstars IT en heb al de kans gekregen om aan zoveel dingen mee te doen, van JFall tot aan opnames van een podcast. Je voelt je meteen onderdeel van het bedrijf.

Werkgeluk op 1, dat is waar ze bij Team Rockstars IT hun best voor doen!

haal het beste uit jouw carrière

Craft your career.

Geen carrière pad is hetzelfde. Daarom bieden wij jobcrafting aan, wat inhoudt dat jij jouw carrière bij ons zelf kan vormgeven. Wij geloven in de kracht van kennis, talent en persoonlijkheid, en daarom hebben wij ons eigen ontwikkelprogramma, genaamd Rockademy.

Engineers

WEET WAT JE WAARD BENT.

Als je als software engineer in Limburg werkt, is het ook belangrijk om je marktwaarde te kennen. Het kennen van je marktwaarde kan je helpen bij het onderhandelen over salaris en voordelen, en kan ook bijdragen aan een gevoel van zelfvertrouwen en zekerheid in je carrière.

Vul de tool in om erachter te komen welk salaris jij als software engineers zou moeten krijgen. Je ontvangt je marktwaarde van ons binnen één werkdag op het door jouw opgegeven 06-nummer. Indien je dit wenst, verwijderen we jouw nummer naderhand.

Benieuwd of jij meer zou moeten verdienen? Wij gaan dit voor je uitzoeken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 4 - technieken

Met welke technieken werk je?*
Meer verdienen met het

70/30 model

Werken in het 70/30 model van Team Rockstars IT betekent dat je geen risico loopt. Je krijgt direct een vast contract en je krijgt altijd hetzelfde vaste salaris, ook als je even geen opdracht hebt.

Jouw vaste salaris groeit jaarlijks mee met je uurtarief. Naast het vaste deel ga je ook een variabel salaris verdienen. Dit is het verschil tussen de vaste opbrengsten die je krijgt en jouw totale 70% omzet.

onze events in jouw regio

Ontdek welke tech- en social events er bij jou in de buurt worden georganiseerd.

EEN AANTAL KLANTEN UIT CHAPTER Deventer

Thuishonk
HQ Den Bosch

Lekkerbeetjesstraat 8
5211AL Den Bosch