Jouw marktwaarde als frontend developer2020-12-11T15:16:12+01:00
Marktwaarde berekenen

Welk salaris zou jij moeten verdienen als frontend developer?

Ben jij een frontend software developer en wil jij weten welk salaris jij zou moeten verdienen op basis van jouw leeftijd, IT-ervaring en opleiding? Wij geven je inzicht in jouw marktwaarde.

rockstar mobile developers

WEET WAT JE WAARD BENT.

Vul de tool in om erachter te komen welk salaris jij als frontend developer zou moeten krijgen. Je ontvangt je marktwaarde van ons binnen één werkdag op het door jouw opgegeven 06-nummer. Indien je dit wenst, verwijderen we jouw nummer naderhand.

Niet elke werkgever heeft een transparant verloningsmodel. Veel software developers ontdekken na het horen van hun marktwaarde dat ze onderbetaald worden door hun huidige werkgever en dat er geen openheid bestaat over de constructie. Benieuwd of jij meer zou moeten verdienen? Wij gaan dit voor je uitzoeken.

Stap 1 van 4

“Frontend developers gaan er bij Team Rockstars IT 25% tot 40% op vooruit.”

meer verdienen met het 70/30 model

  • Contract voor onbepaalde tijd
  • Bonus
  • Vakantiegeld

  • Pensioen

  • Doorbetaald bij ziekte

  • Voordelen van ZZP

  • Vast salaris, ook indien geen project

verdien meer dan de rest

Bij Team Rockstars IT werken we met een 70/30 model. Ook wel bekend als een midlance constructie, of het midlance-model. Omdat wij geloven dat goede prestaties beloond moeten worden, gaat het grootste deel (70%) van de omzet naar degene die echt het verschil maken: wij noemen ze IT-Rockstars! Binnen deze constructie worden de zekerheden van een vast dienstverband (minimaal maandelijks 55% van je eigen omzet, vergelijkbaar met een marktconform vast salaris) gecombineerd met de vrijheden uit het ZZP’er-bestaan: je kiest je eigen projecten. In de regel gaan software developers er bij Team Rockstars IT 25% tot 40% op vooruit, waarbij ze natuurlijk jaarlijks stappen blijven zetten naarmate hun marktwaarde groeit.

Ga naar de bovenkant