Quick scan2020-12-11T17:02:14+01:00
business

quick scan

Met een Quick Scan helpen we bij het vaststellen van software oplossingen. We definiëren de business uitdagingen. Denk daarbij aan legacy, schaalbaarheid, betrouwbaarheid, security, performance en afhankelijkheid van externe systemen.

business

WELK INNOVATIEPROJECT HEEFT JOUW ORGANISATIE NODIG?

Met een Quick Scan kunnen we helpen bij het vaststellen van software oplossingen. Hiervoor kijken we naar de doelen die jouw bedrijf wil behalen. Vervolgens definiëren we de business uitdagingen. Denk daarbij aan legacy, schaalbaarheid, betrouwbaarheid, security, performance en het afhankelijk zijn van externe systemen. Dan steken wij de koppen bij elkaar om een passende software oplossing te vinden en aan jou te adviseren.

Met de kennis en ervaring die onze IT-Rockstars opdoen bij verschillende projecten, hebben we de ideale community waarbij wij zulke vraagstukken bij kunnen leggen. Onze expertise bij elkaar is erg breed en onder te verdelen in onze thema’s: Cloud, Secure Software, DevOps en DevHappiness. Op basis van deze thema’s, kunnen we uw vraagstuk oppakken.

Onze werkwijze

1

  • Afspraak behoeftebepaling

2

  • Conclusie & advies

business

happy developers, happy customers

  • Rockstars tevredenheid 8.7
  • 87% wordt verlengd
  • Klantwaardering 8.5

 

Onze IT-Rockstars scoren hoog op werkgeluk (gemiddeld cijfer 8.7) , 87% van de klanten willen IT-Rockstars langer op project houden, en klanten waarderen IT Rockstars enorm (gemiddeld cijfer 8.5)

Ga naar de bovenkant