Fintech2020-12-22T10:50:47+01:00
business / branches

fintech

Rockstar developers met ervaring in de financial en technology sector helpen bedrijven om financieren sneller, makkelijker en goedkoper te maken. Een snelle markt in een wereld vol wakker wordende reuzen.

business

fintech is onze specialiteit

Wij zijn als geen ander op de hoogte van de business- en IT-topics die spelen binnen de fintech-branche. De vijf meestvoorkomende topics op dit moment hebben wij omschreven in de whitepaper ‘Growing Pains’.

Als Team Rockstars werken we met ondernemende developers (logisch met ons 70/30-businessmodel), en zijn we in staat om snel en flexibel op te schalen.

Veel voorkomende topics zoals het schaalbaar maken van een bestaande (legacy)applicatie, toepassen van AI en continue data-analyse, verhogen van security door nieuwe regelgeving, of het mobile-first maken van een klantenportal zijn voor ons als Bruce Springsteen die optreedt op Pinkpop: je weet dat het sowieso goed komt.

Profijt hebben van onze kennis en ervaring? Laat dan je gegevens achter.

whitepaper

Fintechs en STRATEGISCH INNOVEREN: GROWING PAINS

Waar nog geen 15 jaar geleden 3 van onze banken in het lijstje van top-30 grootste bedrijven ter wereld stonden, is de FinTech Adyen in zijn eentje tegenwoordig meer waard dan ABN AMRO en ING bij elkaar. Maar overal waar ‘te’ voor staat, is niet goed. En dat geldt ook voor ‘te succesvol’. Hoe kunnen we deze groeipijnen overkomen? We gaan back to the basics.

In de whitepaper bespreekt Koen Aerts, CTO @ Team Rockstars IT, de volgende topics:

  • Customer fit: keep it simple

  • Fail fast: win quickly

  • Log to success: document your knowledge

  • Dare to be secure: security by design

  • Four eyes rule: customized help

whitepaper

Download whitepaper

Over de auteur

Koen Aerts - CTO Team Rockstars IT

Koen heeft jarenlange ervaring in de software industrie en heeft een duidelijke visie waar deze markt heengaat. Hij heeft een sterke passie om software ontwikkelaars een podium te geven en bekend te maken. Vanuit maatschappelijke betrokkenheid is hij al jarenlang voorzitter van Devoxx4Kids Nederland.

business

happy developers, happy customers

  • Rockstars tevredenheid 8.7
  • 87% wordt verlengd
  • Klantwaardering 8.5

 

Onze IT-Rockstars scoren hoog op werkgeluk (gemiddeld cijfer 8.7) , 87% van de klanten willen IT-Rockstars langer op project houden, en klanten waarderen IT Rockstars enorm (gemiddeld cijfer 8.5)

Ga naar de bovenkant