Branches2022-04-01T16:37:07+02:00
Business

Onze branches

Wij zijn als geen ander op de hoogte van de business- en IT-topics die spelen binnen je branche. Met jarenlange ervaring en 300 ervaren IT-developers zijn we in staat om snel en flexibel op te schalen in jouw branche.

fintech

Team Rockstars IT heeft van Fintech haar specialiteit gemaakt

IT-Rockstars developers met ervaring in de financial en technology sector helpen bedrijven om financieren sneller, makkelijker en goedkoper te maken. Kennis van de meest slimme en innovatieve technologie is een no-brainer.

banken

Voor banken is het speelveld in korte tijd compleet veranderd

Van zorgen over kapitaalbuffers, interne cultuur en klantfocus is de aandacht verlegd naar digitalisering en het gevecht tegen economische criminaliteit. De thema’s die nu spelen zijn voor een groot deel IT-gerelateerde thema’s. De focus is verschoven van “digitaal doen” naar “digitaal zijn”. Vrijwel alle diensten zijn inmiddels “digital first”.

verzekeringen

Inhaalslagen met digitalisering

In de verzekeringsbranche is digitalisering aan een forse inhaalrace bezig. Onder druk van insurtech, big tech, onderlinge concurrentie en niet te vergeten krimpende marges is operational excellence een must.

Energy & Utilities

Als energie of utility-leverancier verandert je wereld razendsnel

Opeens is het niet meer genoeg om “gewoon je werk te doen”. De klant wil centraal staan, direct contact en realtime een oplossing voor zijn of haar probleem! Samen werken we aan het koppelen van gegevens van diverse afdelingen en het opbouwen van een centrale klantenportal waarin alle data wordt ontsloten in de cloud.

telecom

Vooruitlopen in online klantervaringen

In de telecomsector heb je momenteel een hoofdfocus op het neerzetten van een digitale organisatie om aan de klantverwachtingen te kunnen voldoen. Samen met investeringen in cybersecurity en het moderniseren van netwerken zijn het de belangrijkste topics in de telecom-branche.

publieke sector

veilig en makkelijk online

Digitalisering is een belangrijk middel om betere dienstverlening aan burgers en ondernemers te kunnen leveren, zo mogelijk in combinatie met een hogere efficiëntie. Team Rockstars helpt hierbij met een sterke klantfocus (burger & bedrijf).

transport en logistiek

Kostenbesparing en voorspellen van behoeften

Met big data, AI en blockchain leren we de wensen van de klant steeds beter kennen en behoeftes voorspellen. Met automated vehicles, drones en robots werkt je warehouse en bezorging een stuk beter. Team Rockstars helpt met het bedenken en implementeren van deze oplossingen.

e-commerce en e-platforms

gebruiksvriendelijk toegang tot data

Team Rockstars IT werkt veelvuldig aan complexe platforms en e-commerce-oplossingen. Je wilt gemakkelijk toegang tot data om betere oplossingen aan te kunnen bieden, en daarnaast succesvolle marketingcampagnes in kunnen richten.

industry en high tech

Steeds slimmer, sneller en duurzamer

Cloudoplossingen zijn inmiddels ook in de industrie & high tech niet meer weg te denken. Als brug tussen de digitale en analoge wereld zorgen deze cloudoplossingen voor een efficiënt gebruik van productierelevante gegevens. Denk aan onderhoud, maar ook aan optimale afstemming van de processen.

Onze werkwijze

onze community vormt onze expertise

Met de kennis en ervaring die onze IT-Rockstars opdoen bij verschillende projecten, hebben we de ideale community waarbij wij zulke vraagstukken neer kunnen leggen. Onze expertise bij elkaar is erg breed en onder te verdelen in de thema’s:

  • Cloud

  • Secure Software
  • DevOps

  • DevHappiness

contact

Ga naar de bovenkant