Rockstar Interview

Voor dit project is een Outlook plugin gemaakt dat een extensie is op de software “mSafe”, dat Motiv aanbied. MSafe is een secure file exchange platform. Dit wil zeggen dat iemand via dit platform files kan delen met een ander persoon. Dit gebeurt via vele versleutelingen bij zowel het inloggen als het opslaan en delen van de files. De rol van IT Rockstar Bryan was het ontwikkelen van een plugin waarbij mensen via outlook gebruik kunnen maken van mSafe. Net zoals iemand een bestand als bijlage toevoegt aan een email, kan dit nu via de mSafe outlook connect plugin. Verder heeft Bryan waar nodig ondersteuning geleverd bij andere projecten (klein en groot).

WAAROM HEB JE VOOR DIT PROJECT GEKOZEN?

Ik heb voor dit project gekozen omdat ik de bedrijfscultuur heel prettig vond en de manier waarop ik te werk mocht gaan als beginnende ontwikkelaar paste precies bij wat ik zocht. Mij werd verteld dat ik goed begeleid zou worden tijdens mijn eerste project en dat is uiteindelijk ook waar gebleken.

Welke technieken tooling heb je gebruikt?

Microsoft visual studio, C#, javascript, HTML, Webforms, asp.net, css, typescript, jQuery, MVC, MVP, powershell, IIS, T-SQL, SQL Server

WAAR BEN JE HET MEEST TROTS OP BINNEN DIT PROJECT?

De plugin is volledig aanpasbaar en configureerbaar via een configureersite van Motiv. Verder is deze volledig geintegreerd binnen het file uploadsysteem van Motiv, wat ook een aardige challenge was.

WAT HEEFT HET PROJECT DE DOELGROEP/GEBRUIKER OPGELEVERD?

De gebruiker van deze plugin kan nu via de mail bijlagen op een veilige manier versturen.

WAT HEB JIJ GELEERD IN HET PROJECT?

Ik heb voornamelijk geleerd hoe C# in elkaar zit, aangezien ik hier nog niet eerder mee had gewerkt.

WAT MAAKTE HET TEAM ROCKSTARS IT-WAARDIG?

De sfeer binnen het bedrijf, de manier waarop iedereen altijd garant stond te helpen en de moeilijkheidsgraad van het project.

reviews

Wat zegt onze rockstar op dit project?

Bryan is .net developer

Collega’s stonden altijd garant om te helpen.

Bryan, JAVA Engineer
Yannick van der Wende

Wil jij samen met yannick sparren over jouw Carrièrepad?