20 september 2024 - inspyrium cuijk

Rockstars Valley 2024: Let’s Co-Lab!

De toekomst van IT begint bij het creëren van impact, het omarmen van verandering en voortdurende groei. Welkom bij Rockstars Valley 2024: “Let’s CO-LAB!“. De ticketverkoop is gestart!

let’s co-lab.

Op vrijdag 20 september 2024 nodigen we je uit voor de tweede editie van de Rockstars Valley conferentie, waar innovatie en inspiratie samenkomen in het hart van onze tech-community. Rockstars Valley is dé plek waar we niet alleen praten over vooruitgang, maar het ook echt beléven.

Waan je door het innovatieve én interactieve laboratorium waar iedereen met een groot hart voor IT samenwerkt aan de wereld van morgen. Volg de College Tour van grootse sprekers uit binnen- en buitenland, laat je inspireren door Industry Best Practices, ga met elkaar om tafel om te praten over strategische uitdagingen van de toekomst, join the bookclub, laat je inspireren door Sustainable Software en alles rondom de wetenschap van Happiness.

Stel jouw persoonlijke dag samen met keuze uit meer dan 20 verschillende break-outs met focus op inspiratie en kennisdeling in de vorm van talks, workshops en ronde tafel sessies.

details.

  • DATUM: VRIJDAG 20 SEPTEMBER 2024

  • LOCATIE: INSPYRIUM CUIJK

  • VOOR WIE: SOFTWARE ENGINEERS, PRODUCT OWNERS, IT LEADS, SOLUTIONS ARCHITECTS, IT MANAGERS, CTO’S

Van software developer tot Product Owner, van IT lead tot architect en van IT-manager tot CTO. Verschillende technische niveaus komen de gehele dag aan bod. Vanuit verschillende perspectieven, branches en thema’s leer je over uitdagingen, successen en best practices.

In ons programma houden we rekening met de verschillende doelgroepen. In het programma-overzicht staat ook duidelijk vermeld voor welke doelgroep de verschillende sessies en talks bedoelt zijn.

programma

take-aways

winnaar beste event '23 - gouden giraffe awards

Rockstars Valley won de Publieksprijs & de Prijs voor beste interne event.

recap 2023

‘VAN TOP-SPREKERS IN HET
PROGRAMMA TOT GEWELDIGE FACILITEITEN EN INDRUKWEKKENDE SFEER.
OVERAL WAS AAN GEDACHT.’
Hendrik, TeamValue Group
bedrijven

tickets voor bedrijven

Schrijf je in voor het grootste tech conferentie van het jaar! Koop het ticket voor €350,-.
Na inschrijving ontvang je een bevestiging.
Uiterlijk 3 weken voor het event ontvang je een e-mail om jouw sessies voor de dag samen te stellen. De factuur volgt daarna.

Let op: ticketverkoop verloopt alleen per stuk! Kom je met een collega? Dan moet hij/zij zich zelf inschrijven.

engineers

Reserveer nu jouw plek op Rockstars Valley!

Beleef de grootste tech conferentie van het jaar! Registreer je nu voor Rockstars Valley en ontvang als eerste een seintje zodra de kaartverkoop van start gaat. Er is beperkt plek, dus meld je snel aan om een ticket te bemachtigen!

"*" geeft vereiste velden aan

Name*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.