Women in Tech2021-09-07T09:48:54+02:00
it-rockstars

women in tech

Team Rockstars IT vindt diversiteit belangrijk, omdat dit zorgt voor betere prestaties en een betere werksfeer. De balans tussen vrouwelijke en mannelijke developers is in Nederland, ook zeker in vergelijking met andere landen, echt scheef. En dat terwijl women in tech zoveel brengen!

artikelen
women in tech videos
join us
magazine aanvragen
print it

women in tech magazine

Omdat we het onderwerp zo belangrijk vinden, hebben we een magazine samengesteld. Voor en door Women in Tech. Daarin komen o.a. Sahar Yadegari (Directeur VHTO) en onze eigen IT-Rockstars aan het woord over uiteenlopende onderwerpen.

Op dit moment zetten wij de puntjes op de i van het magazine. Wil je het magazine graag ontvangen zodra het klaar is? Vul dan je e-mailadres hiernaast in zodat jij deze als eerste ontvangt!

women in tech magazine
women

ben jij een vrouwelijke developer?

of kan jouw team wel wat vrouwelijke developers gebruiken? Vul dan het formulier in om met ons in contact te komen! Wie weet pas jij wel heel goed bij Team Rockstars IT, of hebben wij voor jou als opdrachtgever de geschikte vrouw voor je project.

Vrouwelijke developers gezocht

business

what women want

 • Geschikte
  kolfruimte

 • Gelijke verloning
  voor vrouwen
  & mannen

 • Mogelijkheid om
  parttime te werken

 • Heterogene
  teams

Vrouwelijke developers zijn ook bij ons nog steeds in de minderheid. Reden te meer om nog beter ons best te doen om deze groep aan ons te binden. Wij voldoen dan ook aan alle criteria die vrouwen belangrijk vinden op de werkvloer.

meer over ons
on demand videos

happy developers, high impact

Alhoewel het percentage vrouwelijke developers in Nederland erg laag is, is de impact des te groter. Vrouwen zorgen niet alleen voor meer dev happiness dankzij het brengen van een betere balans in diversere teams, maar dragen ook bij aan betere teamprestaties en communicatie.

Onze Co-owner en Chief HR Simone van Erp vertelt in deze videoserie hoe we meer vrouwelijke developers aannemen en waarom elk bedrijf dat moet willen.

trailer women in tech

Waarom vrouwelijke developers nodig zijn – de start van een missie

Simone van Erp – De start van een missie

Waarom vrouwelijke developers nodig zijn

Het stigma dat vrouwen geen developers (willen) zijn

Wat bedrijven kunnen doen

Wat de IT manager kan doen

Ga naar de bovenkant