Vacature

Team Rockstars IT – CTO meewerk/afstudeerstage

INFORMATIE OVER JOUW WERKGEVER

Gelukkige medewerkers maken meer impact! 

Dit is de boodschap die wij namens Teams Rockstars IT elke dag mogen verkondigen aan de meest talentvolle IT'ers en de meest innovatieve bedrijven van Nederland. Team Rockstars IT is een agency die IT-projecten oppakt samen met haar IT-Rockstars (Software-teams). Alles wat wij binnen Team Rockstars IT doen is gebaseerd op het motto “happy developers, high impact” en dit zorgt ervoor dat echt álles geoorloofd is om onze IT-Rockstars de gelukkigste developers van Nederland te laten zijn! We werken met een team enthousiaste mensen die weten waar ze voor staan en waarom ze iedere dag aan het werk zijn. 

Inmiddels werken we met bijna 300 IT-Rockstars op projecten voor klanten als Rabobank, Philips, ABN-AMRO, NS, Bijenkorf, Akzo, ING, KvK en de Belastingdienst. 

JOUW WERKZAAMHEDEN

Afstuderen of stage lopen als CTO 

Bij Team Rockstars is dat mogelijk! Onze CTO zet de technische visie uit voor meer dan 300 developers en hier kun jij bij helpen! 

Wat zijn de nieuwe stappen op het gebied van Cloud? Welke AI-toepassingen kunnen we bedenken om onze klanten mee verder te helpen? Wat is de toekomst van Quantum computing? Wil jij meekijken bij de IT roadmap van meest vooruitstrevende bedrijven van Nederland?  

Zo maar enkele vragen waar jij het antwoord op mag gaan geven! Als CTO bepaal jij de koers en zorgen wij ervoor dat je overzicht krijgt in de complexe wereld van software development. Je ontwikkelt een brede kennis m.b.t. nieuwe programmeertalen, tools en frameworks. 

Team Rockstars bepaalt ieder jaar tools en frameworks hot zijn en beschrijft deze in een technology Radar. Vervolgens selecteren we enkele tools en frameworks om er een gaaf eerste project mee te gaan doen. Als rechterhand van de CTO pakken jullie samen dit traject op en ben je vervolgens betrokken bij het ontwikkelen van het project. 

Wij zijn de leukste, maar waarom dan? Binnen Team Rockstars IT is een stagiair niet zomaar een stagiair. Je draait mee in de organisatie en dat is volgens ons erg belangrijk. Daar mag ook wel eens bij stil gestaan worden. We dagen je uit om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt daarom veel verantwoordelijkheid. Dat geeft ook echt het gevoel dat je bij de organisatie hoort. Side note: Elk jaar maken we een trip naar een vette bestemming, zoals Berlijn, Dublin en Hvar. En de stagiaires gaan ook mee!! Erg verleidelijk, WE KNOW!😊  

FUNCTIE-EISEN

Wie ben jij? 

 • Je studeert op HBOof WO-niveau; 
 • Je studeert Informatica
 • Je zoekt een stage vanaf september 2021
 • Je bent minimaal 20 weken beschikbaar
 • HOERA! Je voldoet aan onze kernwaarden: Hartelijk, Open, Energiek, Rebels en Ambitieus

AANBOD

Wat bieden wij? 

 • Een jonge en energieke werkomgeving met enthousiaste collega’s;
 • Een stagevergoeding van €400 op basis van 40 uur;
 • Hulp en begeleiding van je stagebegeleider bij je afstudeeropdracht en je stage
 • LAST BUT NOT LEAST; de gezellige vrijdagmiddagborrels, vele feestjes en uitjes!

 

Ben jij klaar voor een deep-dive in de nieuwste technieken en wil je graag onze CTO Koen Aerts (https://www.linkedin.com/in/koen--aerts/) voor een half jaar ondersteunen? Stuur dan je CV en een korte motivatie en omschrijving van jouw skills naar ons!

 

Solliciteer nu!

 • Toegestane bestandstypen: pdf.
 • Toegestane bestandstypen: pdf.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen?

Liselotte
LiselotteRecruiter
Ik beantwoord graag je vragen over deze vacature
Ga naar de bovenkant