Werken bij Rockstars2022-01-11T16:33:52+01:00
join our team

happy developers, high impact

Dat is de lijfspreuk van het team achter onze geweldige developers. Alles wat wij doen, staat in het teken van hun werkgeluk. Wil jij ook mensen gelukkig maken?

alle vacatures

join our headquarter

Wat vind jij leuk?

sales

Ben jij iemand die zichzelf kwalificeert als een echte go getter: een actief netwerker, target gedreven, een volhouder die nieuwe deuren weet te openen?

sales vacatures

recruitment

Ben jij een echte gatekeeper die developers aan je kan binden? Focus je op het binnen halen, binden en boeien van de beste IT’ers binnen jouw chapter.

recruitment vacatures

overig

Regelmatig hebben wij Marketing & Events, HR, Finance, Talent Management, Office of stagefuncties open staan.
Bekijk ze hier allemaal.

alle vacatures

Wat? Staat jouw vacature er niet tussen? Meld je aan voor onze VIP-lijst!

become a VIP

WHAT WE DO

the team behind the rockstars – what we do

Wij zetten onze IT-Rockstars centraal. Net als bij DJ’s, bands of zangers zorgen wij ervoor dat ze alles hebben wat nodig is om hun beste zelf te zijn. Zo werken wij aan werkgeluk.

MEER OVER ONS

For your comfort — We changed the game

cultuur. eens een vriendenclub, altijd een vriendenclub.

Het allerbelangrijkste voor ons? Dat iedereen die bij ons komt werken onze cultuur omarmt. Cultuur is moeilijk te omschrijven, maar loop 1x bij ons binnen en je proeft het meteen.  Onze cultuur is wat ons verbindt en onze kernwaarden staan symbool voor hoe we met elkaar omgaan.

THIS IS HOW WE DO IT

dit is hoe wij geluk op de eerste plaats zetten

Vanuit onze kantoren in Den Bosch en Amsterdam, maar ook vanuit huis werken wij elke dag met veel lol en toewijding aan onze overtuiging dat gelukkige medewerkers de grootste impact maken. Het prachtige team achter onze developers omarmt deze “Rockstar way of working” al sinds 2015.
Wij leggen jou in de watten, zodat jij op je allerbest je werk kunt doen. Personal trainer? Check. Strijk en was-service? Natuurlijk. Vette feestjes en events? No-brainer.

ONS TEAM
Ga naar de bovenkant