Innovatie partnership

Wij pakken het volledige development project voor je op

Op zoek naar een innovatiepartner?

Voorop blijven lopen, een inhaalslag maken of een ideologische wens vervullen. Elk bedrijf heeft haar eigen redenen om innoverende stappen te zetten. 

De markt verandert snel en technologie blijft in beweging. Klanten zijn lang niet altijd zo loyaal als je zou willen en vergelijken jou continu met de concurrent. Meedoen met de laatste trends hoeft niet altijd de slimste keuze te zijn, maar niets doen is al helemaal geen optie. 

Snel schakelen, altijd up-to-date zijn van de laatste IT ontwikkelingen: soms is het fijn als iemand met een andere kijk een blik op de zaken werpt. Onze IT-Rockstars zijn ervaren in veel verschillende branches, hebben uiteenlopende expertises en worden door ons en de community zelf altijd geïnformeerd over de laatste development-bewegingen. 

Welke behoefte heb je, wat is je visie, welke uitdagingen liggen er? Op basis van de antwoorden op die vragen kunnen wij een project met jou opzetten en van A tot Z managen en uitvoeren. Wij pakken de volledige regie, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de toekomst. 

Vragen over of interesse in een innovatie partnership? Laat je gegevens achter in het contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Get in touch

Happy developers = happy customers

ROCKSTARS-TEVREDENHEID 8.7 Onze IT-Rockstars scoren hoog op werkgeluk

IT-Rockstars tevredenheid

87% WORDT VERLENGD Bedrijven willen IT-Rockstars langer op project houden

wordt verlengd

KLANTWAARDERING 8.5 Onze klanten waarderen IT Rockstars enorm

Klantwaardering

Hoe gaan we te werk?

1. Afspraak behoeftebepaling

2. Projectvoorstel

3. Project aanscherpen

4. Projectteam voorstellen

5. Start project!

Onze thema's

Onze software development skills zijn onder te verdelen in 4 thema's: Cloud, Secure Software, DevOps en DevHappiness.

Onze andere diensten