Developer

Kennis en kunde voor een specifiek project

Een extra developer nodig voor op een project?

Binnen de development-wereld kunnen software projecten sterk verschillen. Hierin kan een flexibele schil uitkomst bieden: tijdelijk iemand aannemen. Met precies de kennis en ervaring die een developer nodig heeft voor jouw specifieke project.

Slechts 1 op de 10 sollicitanten worden bij ons als IT-Rockstar aangenomen. Deze mensen zijn de top 10% binnen hun vakgebied. En daar houden we het niet bij: al onze developers kunnen gebruikmaken van de verschillende opleidingen en trainingen die wij aanbieden. Zowel op technisch als op sociaalvaardig vlak.

Wij werken ook hard aan onze community, zodat we als organisatie onszelf verbonden blijven voelen. Voordelig daarin voor onze klanten: onze developers hebben niet alleen hun eigen kennis en vaardigheden tot hun beschikking, maar ook die van alle andere IT-Rockstars.  

Deze opleidingsmogelijkheden bieden en bouwen aan de community zijn beide onderdeel van onze visie DevHappiness, ofwel werkgeluk van developers. Gelukkige werknemers zijn veel gemotiveerder en productiever. Dat zien we ook terug in onze tevredenheidsonderzoeken: onze klanten geven ons een 8,5 en in de meeste gevallen verlengen ze het dienstverband met de IT-Rockstars.

Vragen over of interesse in een developer? Laat je gegevens achter in het contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Get in touch

Happy developers = happy customers

ROCKSTARS-TEVREDENHEID 8.7 Onze IT-Rockstars scoren hoog op werkgeluk

IT-Rockstars tevredenheid

87% WORDT VERLENGD Bedrijven willen IT-Rockstars langer op project houden

wordt verlengd

KLANTWAARDERING 8.5 Onze klanten waarderen IT Rockstars enorm

Klantwaardering

Hoe gaan we te werk?

1. Afspraak behoeftebepaling

2. Voorstellen developer

3. Eventueel extra kennismaking

4. Start project!

Onze thema's

Onze software development skills zijn onder te verdelen in 4 thema's: Cloud, Secure Software, DevOps en DevHappiness.

Onze andere diensten