Andere opdrachtgevers geven onze IT'ers een 8,5!

Nieuwsgierig? Bel met onze Sales Manager Roel. Hij luistert graag naar je uitdaging en project.

roel akkermans

06-15339575

Wil je door ons gebeld worden?

Dit zegt Besi over ons

"Als beursgenoteerde multinational heb je in de Semiconductor Industrie veerkracht nodig om mee te bewegen in de snel veranderende markt en vraag. De kennis en best practices van de developers van Team Rockstars IT ondersteunen ons daar optimaal in."

Lees business case

Dit zegt Codesharp over ons

"Als scale up kun je iedere euro maar 1 keer uitgeven, dan moet je kunnen bouwen op de meerwaarde en kwaliteit van je sourcing partner! Bij Team Rockstars is het iedere keer plug and play met ons unieke DNA."

Dit zegt DearNova over ons

"Team Rockstars maakt onze zelfsturende projectteams keer op keer compleet, daardoor durven we inmiddels blind te vertrouwen op hun expertise!"

De beste software developers van Nederland

Samenwerken met Team Rockstars IT

FAIRTRADE

De filosofie waar het mee begint en waarin de software engineer altijd centraal staat!

Vanuit onze filosofie “tevreden collega’s maken meer impact” geloven wij in volledige transparantie, een fair verdienmodel en keuzevrijheid voor onze professionals. Hier profiteer je als klant van. Om deze filosofie ook hard te maken laten we graag onze cijfers zien:

  • Onze klanten beoordelen IT Rockstars gemiddeld met een 8.5
  • 87% van de projecten van onze IT Rockstars wordt verlengd
  • 72% van onze klanten wil binnen 6 maanden een extra IT Rockstar 
  • De Rockstars-tevredenheid bedraagt een 8,7

SPECIALISME

Binnen 4 jaar uitgegroeid naar een team van 200 geselecteerde Native Software Developers

Team Rockstars IT is binnen 4 jaar uitgegroeid naar een team van 200 geselecteerde Native Software Developers die op projectbasis IT-oplossingen voor onze klanten ontwikkelen. Met onze klanten hebben we een lange termijn samenwerking op basis van gelijkwaardigheid en matchen we op “shared beliefs”.

Binnen het domein software development hebben we ons toegelegd op specialisaties Java, .NET, Frontend, Mobile en Embedded (backend, frontend of fullstack) ontwikkeling.

Daarbij zijn IT-Rockstars agile-minded teamplayers met een drive om impact te maken! Binnen Team Rockstars IT komt passie en plezier samen. Onze stijl is anders, daar laten we jullie graag kennis mee maken!

KWALITEIT

“Een team is zo sterk als de zwakste schakel”

“Een team is zo sterk als de zwakste schakel”. Onze eigen ervaren IT-professionals beslissen zelf of iemand geschikt is voor Team Rockstars IT. Dit gebeurt aan de hand van een speciaal ontwikkelde Rockstars-tech-case. 

Daarnaast zijn IT-Rockstars proactief in het volgen van professionele vaardigheidstrainingen en investeren we samen in kennisdeling om op topniveau te kunnen presteren. Deze kennissessies zijn vanuit de Rockstars Business Club natuurlijk ook toegankelijk voor onze klanten!

NATIVE DEVELOPERS

"De basis van jouw succes."

Al onze 200 IT-Rockstars zijn in het bezit van een HBO- of WO Informatica-diploma en beheersen de Nederlandse taal perfect. Om onze klanten sneller en toekomstbestendig te kunnen blijven ondersteunen zijn ze altijd up-to-date met de hedendaagse- en upcoming-technieken. Ze zijn gewend om te schakelen tussen verschillende domeinen wat door klanten wordt ervaren als een snelle en soepele start in hun bedrijf.

IT-Rockstars zijn nauwkeurig geselecteerd op hun persoonlijkheid en drijfveren, waardoor de meest proactieve en kritische (mee)denkers overblijven. Kortom: top kwaliteit waarbij veel waarde gehecht wordt aan het matchen van projecten aan specifieke IT-Rockstars. Dit is in onze beleving de basis van het succes!

GAVE PROJECTEN

Hier werken IT Rockstars aan

Stel je vraag aan onze sales afdeling

Samenwerken met Team Rockstars

Developer Vincent & Opdrachtgever Anycoin aan het woord


    Samenwerken met Team Rockstars