Skip to main content

Upcoming events

Find what you're interested in

HBO-ICT Job & Student event

Ook dit jaar staat Team Rockstars IT op 5 oktober traditiegetrouw op het HBO-ICT Job & Student event, in het World Trade Center te Rotterdam..
Lees meer

Team Rockstars IT x .NET zuid

Ook in oktober organiseren wij weer een sessie met .NET Zuid op ons kantoor in ’s-Hertogenbosch. Zet deze dus ook vast in je agenda!
Lees meer

Chapter East @ The VR Room

Behoor jij tot het prachtige Chapter East? Dan is dit jouw Lucky day! Want jullie chapter bezoekt op 11 oktober The VR Room in Utrecht. Inschrijven doe je via Team Up IT!
Lees meer

Security event by IT Rockstars Gerben Danen & Hans Lemkes

Als onderdeel van het Rising-Star program zullen IT Rockstars Gerben Danen & Hans Lemkes the Lucky-few die hiervoor zijn toegelaten hun kennis delen. Ben jij door de selectie van het Rising Star program? Claim dan je ticket via Team Up IT!
Lees meer

Team Rockstars IT @ J-Fall

Op 8 november staat Team Rockstars IT op J-Fall in de Cinemec te Ede. Wil jij tijdens J-Fall een gesprek met 1 van onze Special Agents? Dat kan! Meld je via Team Up IT aan en wij nemen contact met je op voor een op maat gemaakt advies over jouw ingang-mogelijkheden binnen Team Rockstars IT.
Lees meer

Venkat Subramaniam – Don’t walk away from complexity: Run!

Met gepaste trots presenteren wij niemand minder dan Java-Guru Venkat Subramaniam als spreker op 13 november. Inschrijvingen voor dit event zullen op 1 oktober geopend worden. Wil jij hierbij zijn? Noteer de datum dan vast in je agenda en ben er snel bij met het claimen van je seat via Team Up IT! (deze sessie is Engelstalig)
Lees meer

Team Rockstars IT Kartcup

Sommige events vrágen om herhaling. Het Rockstars Kart Event is er daar één van. Win jij de Rockstars Trophee óf the Turtle award? Hoe dan ook valt er veel eer te behalen uit dit event.
Lees meer

Christmas @ Team Rockstars IT

Het einde van het jaar sluiten we zoals gewoonlijk in Team Rockstars stijl af. Silent Disco’s, Rockstars band, Gala of Foute kersttrui; niets is te gek!
Lees meer