Skip to main content

Upcoming events

Find what you're interested in

Carnaval

Jaja, voor de echte fans is het grote aftellen begonnen… Op vrijdag 9 februari barst het feest der feesten in Brabant weer los; CARNAVAL!
Lees meer

Pizzasessie IntelliJ IDEA | IT Rockstar Pim

Ja hoor, wij hebben weer een enthousiaste IT Rockstar gestrikt voor het verzorgen van een Pizzasessie! Dit keer is het de beurt aan Pim Hazebroek...
Lees meer

Cocktails & Curling

Op vrijdag 23 februari organiseren wij een avond vol Curling & Cocktails! We pakken het deze ronde groots aan...
Lees meer

Team Rockstars IT | InnOmnia

Na al die pizzasessies lijkt het ons hoog tijd voor een heuse saladsessie (of healthy-pizzasessie, if you will…). Het leven van een IT Rockstar kan soms turbulent zijn, waarbij zorg voor gezonde voeding en voldoende beweging er nog eens bij in kan schieten. Iets waar ervaringsdeskundige en medeoprichter John Bakker van vitaliteitspark InnOmnia ervaring mee heeft...
Lees meer

Team Up IT - Regional Meeting

Zet donderdagavond 8 maart met dikke stift in je agenda: de eerste meeting van je nieuwe Chapter/Clan/Crew/Band/!! De uitgelezen kans om je maatjes uit de regio in ontspannen setting te leren kennen. Meer info volgt!
NAAR EVENT

TeamUp IT x .NET Zuid

Op woensdag 14 maart organiseren wij een tweede sessie met .NET Zuid op ons kantoor in ’s-Hertogenbosch. Zet deze dus vast in je agenda want het wordt weer een avond om bij te zijn!
Lees meer

Team Rockstars IT goes Dublin

We nemen al onze IT Rockstars en staff-members mee naar Dublin dit jaar! Fasten your seatbelts, Ireland here we come!
Lees meer

Take your mother to work day

In het kader van Moederdag organiseren we een dag die compleet in het teken van deze prachtige dames staat! Zorg dus dat jouw agenda en die van je moeder vrij is op deze dag; we take care of the rest!
Lees meer

ZomerBBQ

Zoals elk jaar luiden we de zomer in op onze jaarlijkse Team Rockstars IT zomerBBQ. Zet deze datum vast dik onderstreept in je agenda, want dit is er een waar je bij wil zijn.
Lees meer

Sam Aaron – Live coding music

Muziek, Programmeren, IT Rockstars… Need we say more? “Release your inner Rockstar” is nog nooit zo van toepassing geweest als tijdens dit event. Je leert eerst vandeze muzikant / programmeur hoe we onze data om kunnen zetten in heerlijke beats. Daarna volgt een mooi performance op ons dakterras waar Sam laat horen en zienwaarom hij de clubs in de UK vol draait. Dat onder genot van een hapje en drankje.
Lees meer

Happy Wife Happy Life

Vorig jaar was een daverend succes. Achter elke succesvolle man, staat een sterke vrouw! Tijd om haar weer in het zonnetje te zetten!
Lees meer

Happy Wife Happy Life- The International Edition

The international edition! Behind every succesful man, stands a powerful woman! Time to make this day one to remember for all the ladies!
Lees meer

Team Rockstars IT x .NET zuid

Ook in oktober organiseren wij weer een sessie met .NET Zuid op ons kantoor in ’s-Hertogenbosch. Zet deze dus ook vast in je agenda!
Lees meer

Oktoberfest

Rockstars zou Rockstars niet zijn als we niet eens in de zoveel tijd een knalfeest geven.
Lees meer

Team Rockstars IT Kartcup

Sommige events vrágen om herhaling. Het Rockstars Kart Event is er daar één van. Win jij de Rockstars Trophee óf the Turtle award? Hoe dan ook valt er veel eer te behalen uit dit event.
Lees meer

Christmas @ Team Rockstars IT

Het einde van het jaar sluiten we zoals gewoonlijk in Team Rockstars stijl af. Silent Disco’s, Rockstars band, Gala of Foute kersttrui; niets is te gek!
Lees meer