Skip to main content

Upcoming events

Find what you're interested in

SILICON VALLEY!!

De tickets zijn geboekt, de mustangs staan warm te draaien en in Silicon Valley rolt de rode loper alvast uit. Want Team Rockstars IT is erbij, en wel van 16 januari t/m 22 januari! Geheel in Team Rockstars-style bezoeken we vetste bedrijven, en combineren we dit met moddervet programma. Denk helikoptervlucht, surfclinics, highway nr.1 in rode mustangs, rooftop dinners en de vetste hotels. Once in a lifetime!
Lees meer

Guilds & Leisures | Bordspellen Guild

Ahh heerlijk! Een bordspellen Guild, op initiatief van IT Rockstar Sven Klaassen Bos organiseren we in Chapter Upper South een heuse bordspellen avond!
Een mooie gelegenheid om iedereen beter te leren kennen, want, wie houdt er nou niet van een spelletje? Codenames, Dixit of Saboteur worden verzorgd; heb je zelf een voorkeur? Breng ‘m gerust mee!
Lees meer

Social Referral training | Chapter North

Meld je aan voor de legendarische social referral training van niemand minder dan Tijs Luijbregts! More info coming soon…
Lees meer

PA Services | Verzekeringen, Hypotheken en Fiscaal advies

Met Preferred Suppliers Trim Avezaat en Forward Fiscalisten organiseert Team Rockstars IT een neem-alles-tot-je-informatieavond op het gebied van verzekeringen, hypotheken en fiscaal advies.
Lees meer

Curling Cupid

14 februari, de dag van de liefde! En wij hebben wat liefde te geven bij Team Rockstars! Zoveel zelfs dat we er een event omheen verzorgen… Met onze tweede liefde; Curling!
Lees meer

Pizzasessie IT Rockstar Marcel Visser | Reactive Programming Asynchronous Champion

Vanuit Chapter East bijt IT Rockstar Marcel Visser het spits af in een reeks spetterende pizzasessies. LET OP! Deze sessie is Engelstalig en heeft de prachtige titel: Reactive Programming Asynchronous Champion.
Lees meer

Social Referral training | Chapter Upper Souht & Lower Souht


Meld je aan voor de legendarische social referral training van niemand minder dan Tijs Luijbregts! More info coming soon…
Lees meer

Team Rockstars IT x .NETzuid | Alex Thissen – Containerized Applications

Ook in 2019 zetten we onze samenwerking met onze vrienden van .NETzuid voort! Op 27 maart zal Alex Thissen te gast zijn op de Lekkerbeetjesstraat in ‘s-Hertogenbosch.
Lees meer

Kevin Dockx | Async Best Practices – API in ASP.NET Core

In Chapter South weten ze de parels aan sprekers in ieder geval uit te kiezen! Vanuit Antwerpen komt Kevin Dockx naar ‘s-Hertogenbosch om op 12 april het weekend inluiden met zijn sessie over Async Best Practices – API in ASP.NET.
Lees meer

Team Rockstars IT @ J-Spring

Zeg je NLJUG, dan zeg je Team Rockstars IT! Uiteraard zijn wij dit jaar van de partij op J-Spring. Je kan ons vinden bij de knalgele, moddervette en supergezellige stand!
Lees meer

Summer Summer Summertime! Team Rockstars ZomerBBQ

Need we say more? Het is de ZomerBBQ, en daar moet je bij zijn…. Check de beelden van voorgaande edities hier

Bijzijn = meemaken!
Lees meer

Pizzasessie IT Rockstar Lars Meijdam – Developing a real-time application with Angular

Op 28 augustus zal onze one-and-only Lars Meijdam een pizzasessie verzorgen over developing a real-time application with Angular. Be there, or be square!
Lees meer

Team Rockstars IT presents | Family First!


Dat familie voor ons allen belangrijk is, dat wisten we natuurlijk allemaal al. Zo organiseerden we al eerder “Take Your Mom to Work day”, The Better Half Party” en “Happy Wife Happy Life”. Dit jaar gaan we groots; Tutti la Familia! Allemaal zijn ze welkom!
Lees meer

Kerstborrel 2019

Staat ie nog vers in je geheugen? Mooi! Dit jaar knallen we er weer overheen! Hier wil je bij zijn!
Lees meer