Skip to main content

Upcoming events

Find what you're interested in

Team Rockstars IT Kartcup

Sommige events vrágen om herhaling. Het Rockstars Kart Event is er daar één van. Win jij de Rockstars Trophee óf the Turtle award? Hoe dan ook valt er veel eer te behalen uit dit event.
Lees meer

Chapter North @ VR Gamehouse Amsterdam

Op donderdag 29 november gaat Chapter North de wereld van VR herkennen! Hier gaan we aan de slag met verschillende spellen zoals racing, een shooter, verschillende sporten en een zombie apocalypse.
Lees meer

Student-Security event by IT Rockstars Gerben Danen & Hans Lemkes

“Bijna dagelijks worden we overspoelt met krantenkroppen over data leks en verschillende aanvallen die digitaal hebben plaatsgevonden. IT Rockstars Gerben Danen en Hans Lemkes nemen je, tijdens deze avondsessie, mee in de wereld van security.”
Lees meer

Chaptermeeting Chapter West

Op 6 december vanaf 17.30 uur verzamelen we op ons thuishonk in Rotterdam. Meld je aan voor de chaptermeeting op Team Up IT!
Lees meer

Chaptermeeting Chapter South

Op 6 december vanaf 17.30 uur verzamelen we op ons thuishonk in ‘s-Hertogenbosch. Meld je aan voor de chaptermeeting op Team Up IT!
Lees meer

Chaptermeeting Chapter East

Op 6 december vanaf 17.30 uur verzamelen we op ons thuishonk in Arnhem. Meld je aan voor de chaptermeeting op Team Up IT!
Lees meer

Chaptermeeting Chapter North

Op 6 december vanaf 17.30 uur verzamelen we op ons thuishonk in Amsterdam. Meld je aan voor de chaptermeeting op Team Up IT!
Lees meer

Kerstborrel

Het einde van het jaar sluiten we zoals gewoonlijk in Team Rockstars stijl af. Silent Disco’s, Rockstars band, Gala of Foute kersttrui; niets is te gek!
Lees meer