Skip to main content

Upcoming events

Find what you're interested in

Team Up IT - Security (for students)

Dat security een belangrijk onderwerp is in de IT is inmiddels geen verrassing meer. IT Rockstars Gerben Danen en Hans Lemkes nemen je, tijdens deze avondsessie, mee in de wereld van security...
Lees meer

Partners we're proud of - Grill-sessie

Wij heten partners welkom tijdens de jaarlijkse zomerBBQ! Leer ons en onze IT Rockstars beter kennen op ons prachtige dakterras...
Lees meer

Take your mother to work day

In het kader van Moederdag organiseren we een dag die compleet in het teken van deze prachtige dames staat! Zorg dus dat jouw agenda en die van je moeder vrij is op deze dag; we take care of the rest!
Lees meer

ZomerBBQ

Zoals elk jaar luiden we de zomer in op onze jaarlijkse Team Rockstars IT zomerBBQ. Zet deze datum vast dik onderstreept in je agenda, want dit is er een waar je bij wil zijn.
Lees meer

Sam Aaron – Live coding music

Muziek, Programmeren, IT Rockstars… Need we say more? “Release your inner Rockstar” is nog nooit zo van toepassing geweest als tijdens dit event...
Lees meer

Happy Wife Happy Life

Vorig jaar was een daverend succes. Achter elke succesvolle man, staat een sterke vrouw! Tijd om haar weer in het zonnetje te zetten!
Lees meer

Happy Wife Happy Life- The International Edition

The international edition! Behind every succesful man, stands a powerful woman! Time to make this day one to remember for all the ladies!
Lees meer

Team Rockstars IT x .NET zuid

Ook in oktober organiseren wij weer een sessie met .NET Zuid op ons kantoor in ’s-Hertogenbosch. Zet deze dus ook vast in je agenda!
Lees meer

Oktoberfest

Rockstars zou Rockstars niet zijn als we niet eens in de zoveel tijd een knalfeest geven.
Lees meer

Team Rockstars IT Kartcup

Sommige events vrágen om herhaling. Het Rockstars Kart Event is er daar één van. Win jij de Rockstars Trophee óf the Turtle award? Hoe dan ook valt er veel eer te behalen uit dit event.
Lees meer

Christmas @ Team Rockstars IT

Het einde van het jaar sluiten we zoals gewoonlijk in Team Rockstars stijl af. Silent Disco’s, Rockstars band, Gala of Foute kersttrui; niets is te gek!
Lees meer